Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ένας αγνώριστος Τσίπρας έχασε την ψυχραιμία του και έδειξε δημοψήφισμα

Την πρώτη ώρα της αποψινής συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο Νίκο Χατζηνικολάου, υποθέτω ότι ο μέσος Έλληνας δεν είχε καταλάβει γιατί ο πρωθυπουργός της χώρας επέλεξε να απευθυνθεί στους πολίτες. Λίγο μετά, με τον δημοσιογράφο ορθώς να τον πιέζει, ο Αλέξης Τσίπρας έχασε την ψυχραιμία του, ύψωσε τον τόνο της φωνής του και αφού πρώτα απέκλεισε τις εκλογές, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο διεξαγωγής δημοψηφίσματος, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ονομαστικά στον Σάββα Ξηρό, απαριθμώντας μάλιστα τα
ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αν και τόνισε ότι η διάταξη που οδηγεί στην αποφυλάκιση του δεν έγινε μόνο αυτόν. Προσωπικά, θεωρώ αδιανόητο το ότι ένας πρωθυπουργός αναφέρθηκε ονομαστικά σε έναν κρατούμενο, όποιος κι αν είναι αυτός. Θα έπρεπε να έχει αρνηθεί να κάνει το παραμικρό σχόλιο, τονίζοντας ότι το ζήτημα δεν είναι πολιτικό. Γενικά, νομίζω ότι ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε απόψε ότι νιώθει πολύ πιο βολικά στον ρόλο του αρχηγού ενός κόμματος διαμαρτυρίας παρά σε αυτόν του πρωθυπουργού. Προσπάθησε να εφαρμόσει τα πετυχημένα επικοινωνιακά κόλπα του καιρού που ήταν στην Αντιπολίτευση, αρνούμενος να καταλάβει ότι πλέον οι απαιτήσεις γι' αυτόν είναι εντελώς διαφορετικές. Απόψε εμφανίστηκε ένας νευρικός και αμήχανος Τσίπρας, που δεν παρέλειψε μάλιστα και να εκφράσει την «πολιτική εκτίμηση» του στον Κώστα Καραμανλή! Όλα αυτά μόλις 3 μήνες μετά την εκλογή του. Εκτιμώ ότι η αποψινή συνέντευξη του ήταν μια μάλλον κακή ιδέα καθώς ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι το πολιτικό κεφάλαιο του έχει υποστεί πρόωρη φθορά.
parapolitiki.com

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 2015 ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά