Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αυτοί βάλθηκαν να μας τρελάνουν

Δριμεία κριτική άσκησε ο νυν υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος όχι στους δανειστές όχι στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά στην ίδια την κυβέρνησή του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην οποία εξακολουθεί και συμμετέχει στο πιο καίριο πόστο.

1 σχόλιο:

  1. Το πόσο ικανοί και κυρίως γνώστες και συνεπείς προς τις αξαγγελίες τους για το κάθε υπουργειο φαίνεται πλέον από τις πράξεις του ο κάθε υπουργός. ΠΧ, Ο κύριος Φίλης σε συνέντευξη τύπου στα πλαίσια του προγράμματος της Έρευνας και Τεχνολογίας στις 26/11/15 παρέθεσε στοιχεία για τις φετινές προσλήψεις αναπληρωτών. Λέει: "..Στην
    Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο αριθμός των προσλήψεων αναπληρωτών θα ανέλθει φέτος στους 5.965, έναντι 5.164 πέρσι, δηλαδή 801 και ποσοστό 15,5%. Από φέτος επανέρχεται ο θεσμός της ενισχυτικής διδασκαλίας με διάταξη που θα συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, ξαναλειτουργούν οι τάξεις ενισχυτικής διδασκαλίας που κατά τεκμήριο απευθύνονται σε παιδιά από φτωχότερες κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν φροντιστήρια΄΄ ......Δηλαδή κε Υπουργέ Θα περίμεναν μέχρι και μετά τα ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΊς για τα βοηθητικά σας μαθήματα; και πως αυτά τα παιδιά θα ταυτίζονται με την ύλη του σχολείου αφού τα μαθήματα έχουν αρχίσει εδώ και 3 σχεδόν μήνες; Γιατί πχ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ; Το άλλο που κάνατε με τους αναπληρωτές φέτος είναι ή θυμίζει μαθητευόμενους μάγους.....΄΄ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ έχει ανέλθει ακόμα ) λέτε ο αριθμός των αναπληρωτών στους 5965. Μήπως ξεχάσατε οτι φτάσαμε ήδη στα Χριστούγεννα; και ακόμα ΘΑ .....Και κάτι ακόμα με τα φετεινά σας τερτίπια ( των συνεργατών σας , βέβαια ). Σαλαμοποιήσατε ( κομματιάσατε σε φάσεις τους διορισμούς πχ μία ειδικότητα ΠΕ3 Μαθηματικών. Και εμφανίστηκαν τεράστιες αδικίες διότι οι πρώτοι που διορίστηκαν και είχαν φυσικά τα περισσότερα μόρια εξοβελίστηκαν στα Νησιά και στις παραμεθώριες περιοχές ενώ νεότεροί τους στις επόμενες φάσεις διορισμών3η,4η, ή και 5η φάση ήρθαν σχεδόν στα σπίτια τους. Η αδικία να ξέρετε γεννά αγανάκτιση , εξοργισμό κλπ που ΔΕΝ είναι σύμμαχοι αυτών των εκπ/κών στη δουλειά τους. Και το έργο αυτών των ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ... Διαμορφώνουν ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ συνδιαμορφώνουν με άλλους παράγοντες τις αυριανές προσωπικότητες της νέας γεννιάς. ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ; κάντε το όπως προτείνατε όταν είσασταν στην αντιπολίτευση. Οδηγούμαστε συμπερασματικά, από τα δρώμενά σας, οτι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΎΛΗΣΗ και αυτό δυστυχώς φέρνει απογοήτευση στους λειτουργούς της Εκπ/σης και στην κοινωνία κατ΄επέκταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά