Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Αποκάλυψη - Τούρκος φασίστας γκρίζος λύκος, ο "τουρκομάνος διοικητής" που λέει ότι σκότωσαν τους Ρώσους πιλότους

Στη φωτογραφία, μέσα στον κύκλο, ο παρουσιαζόμενος ως "τουρκομάνος υποδιοικητής" της 2ης Παράκτιας Μεραρχίας Τουρκομάνων, στη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η νομαρχία Αντιόχειας-Χατάι και η ΜΙΤ
 Στο άρθρο μας της Δευτέρας, μια μέρα πριν την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία, γράφαμε ότι η Τουρκία, με αφορμή την ανακατάληψη από τις δυνάμεις της Συρίας της στρατηγικής σημασίας περιοχής Μπαγίρμπαγι, που κατοικείται κατά το πλείστον από Τουρκομάνους ενεργοποίησε για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1990, παραστρατιωτικές ομάδες, στέλνοντας σε πρώτη φάση 250 παραστρατιωτικούς γκρίζους λύκους στην επίμαχη περιοχή, προς ενίσχυση των Τουρκομάνων και των τζιχαντιστών που δρουν εκεί.
Μια μέρα πριν το τουρκικό κράτος είχε κινητοποιήσει τους
παρακρατικούς στην Κωνσταντινούπολη, για να διαμαρτυρηθούν και να ρίξουν πέτρες και αυγά στο ρωσικό προξενείο, ως αντίδραση στη συμμετοχή της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στην επιχείρηση του συριακού στρατού για ανακατάληψη του Μπαγίρμπαγι. Τότε οι Τούρκοι παρακρατικοί έκαναν λάθος και αντί του ρωσικού, πετροβόλησαν το ολλανδικό προξενείο. Συμβαίνουν αυτά εν Τουρκία!..

 Εδώ ο "τουρκομάνος διοικητης" με άλλους παρακρατικούς γκρίζους λύκους, σε φωτογραφία του 2014
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι ο παραστρατιωτικός, που παρουσιάζεται ως "τουρκομάνος διοικητής" και δηλώνει στους εκπροσώπους των τουρκικών ΜΜΕ, ότι οι Τουρκομάνοι σκότωσαν τους Ρώσους πιλότους που με έπεσαν με αλεξίπτωτο, μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους τους, είναι γνωστός φασίστας γκρίζος λύκος ονόματι Alpaslan Çelik, που κατάγεται από το Ελαζίγκ. Να σημειωθεί ότι ο "τουρκομάνος διοικητής" έκανε τη δήλωση στους Τούρκους δημοσιογράφους, τους οποίους μετέφερε  στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, κοντά στην περιοχή που καταρρίφθηκε το ρωσικό αεροσκάφος, ειδικό κλιμάκιο της νομαρχίας Αντιόχειας-Χατάυ και στελεχών της ΜΙΤ, που εδρεύει στην περιοχή ευθύνης της νομαρχίας.
Ο Αρπαρσλάν Τσελίκ δήλωσε στους δημοσιογράφους το εξής: "Τους σκοτώσαμε και τους δυο, την ώρα που έπεφταν με το αλεξίπτωτο", είδηση με μεταδόθηκε και βρήκε διεθνή απήχηση.
Ο Τούρκος φασίστας και παραστρατιωτικός, που παρουσιάζεται ως υποδιοικητής της 2ης Παράκτιας Μεραρχίας Τουρκομάνων, είναι γιος του πρώην δημάρχου της κωμόπολης Κεμπάν, του νομού Ελαζίγκ.

Στην ίδια "συνέντευξη" τύπου, ο Τούρκος παρακρατικός φασίστας δήλωσε ότι η περιοχή που χάθηκε, θα ανακαταληφθεί από τους Τουρκομάνους, κάνοντας το σήμα της νίκης, τονίζοντας ότι η κατάρριψη του αεροσκάφους είναι δηλωτικό της βούλησης για απελευθέρωση μιας ακόμα "τουρκικής πατρίδας"!
Να σημειώσουμε ότι αυτό το κράτος-συμμορία, που χρησιμοποίησε τις ίδιες μεθόδους στη μαρτυρική Κύπρο και σχεδιάζει τα ίδια για την ελληνική Θράκη, υπερασπίζεται το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα, στα πλαίσια της αλληλεγγύης της... συμμαχίας.
Υπάρχει κάποιος γενναίος διπλωμάτης να υψώσει τη φωνή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ ή θα γίνει και πάλι η Ελλάδα ακολούθημα της τουρκικής εγκληματικής πολιτικής;
 Σάββας Καλεντερίδης-http://infognomonpolitics.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά