Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Λαμία:Στην ώρα του δόθηκε σε κυκλοφορία ο κόμβος της Ξηριώτισσας

Ανάσα για τους εξοδούχους των Χριστουγέννων αλλά και τους χρήστες γενικά του Εθνικού δρόμου και λήξη της ταλαιπωρίας των οδηγών, έδωσε η σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία του κόμβου της Ξηριώτισσας έξω από την Λαμία.


Η κίνηση Αθήνα-Λάρισα γίνεται από το υπογειοποιημένο τμήμα του δρόμου και η κίνηση Λαμία-Στυλίδα από τον κυκλικό κόμβο.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης εμφανώς ικανοποιημένος αφού η υπόσχεση για παράδοση του κόμβου μέχρι το τέλος του έτους υλοποιήθηκε έσπευσε να ευχαριστήσει κατ αρχήν όλους όσους  ανέχτηκαν την ταλαιπωρία στην εξέλιξη των έργων, όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση τους με πρώτες τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και ιδιαιτέρως τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραϊσκο χάρη στις ενέργειες του οποίου επιλύονταν κάθε πρόβλημα που προέκυπτε και το έργο προχωρούσε απρόσκοπτα.
Με τον κο Καραΐσκο δίπλα του,αντιπεριφερειάρχες  και περιφερειακούς συμβούλους από την Φθιώτιδα,ο κος Μπακογιάννης βρέθηκε στις 12 σήμερα το μεσημέρι στην Ξηριώτισσα και έδωσε το έργο σε χρήση. Κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι εκδρομείς των Χριστουγέννων αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στην πορεία τους.
 http://www.lamiafm1.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά