Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ποιές πρόωρες εκλογές; Δεν εγκαταλείπουν με τίποτε το «μεγάλο φαγοπότι»

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έχει αποκλειστεί από το Μαξίμου.
Οι δημοσκοπήσεις που βρίσκονται στα χέρια των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν  μάχη για την δεύτερη θέση και είναι αποτρεπτικές ακόμα και γι΄ αυτούς που είναι λάτρεις των εκλογικών περιπετειών.
Βέβαια στην Κουμουνδούρου κάποιοι αιθεροβάμονες εξακολουθούν να συντηρούν το εκλογικό κλίμα για λόγους επαναστατικής γυμναστικής.
Το πρόβλημα είναι ότι ο κομματικός στρατός που έπρεπε να είναι ετοιμοπόλεμος έχει παρκάρει στα υπουργεία και
τους δημόσιους οργανισμούς και έχει παραλύσει χτυπημένος από το σύνδρομο του κρατισμού.
Η καλύτερα της «αρπαχτής».
Αφού η κρατικοδίαιτη τεμπελχανεία των ανεπάγγελτων της Κουμουνδούρου που ο ΣΥΡΙΖΑ διόρισε σε κρατικές θέσεις, τρώει με «χρυσά κουτάλια», την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες νέοι με σπουδές και πτυχία παλεύουν να κάνουν ένα μεροκάματο.
Σιγά λοιπόν όλη αυτή η αντιαισθητική κουστωδία των ΑΧΡΗΣΤΩΝ που έχει εφορμήσει στο Κράτος, να μην εγκαταλείψει το «μεγάλο φαγοπότι». 
 http://www.lykavitos.gr/
Να και ένας ακόμη λόγος που τρέμουν τις εκλογές.(φώτο)

4 σχόλια:

  1. Κάθε μήνας που περνά χάνουν 1.5 μονάδα σε λίγο θα φτάσουν 3 τοις εκατό που είχαν πριν το '10. Γιατί εκτός ότι θα τους εκτοπίσει το ΠΑΣΟΚ τα αποφάγια θα τα πάρουν Λαφαζάνης Κωνσταντοπούλου και βλέπω τον άχρηστο συρφετό σε ειδικό δικαστήριο χωρίς ασυλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ βγαίνει στον Αυτιά ο μεθύστακας ο Φλαμπουράρης και τα γίδια που απέμειναν ακόμη τον πιστεύουν.Είπε δεν βλέπετε πια άντρα, γυναίκα ή παιδί να ψάχνει στα σκουπίδια για το φαγητό του. Ναί, όπως δε βλέπουμε ούτε αυτοκτονίες πια, ούτε ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί προσπαθώντας να ζεσταθούν. Εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας! Γιατί πλέον κάνατε σχεδόν όλες τις πηγές ενημέρωσης σαν την Πράβδα, για να μας πασάρετε το μαύρο άσπρο. Στην προπαγάνδα έχετε χρόνια εργασιακής εμπειρίας και διδακτορικά επί διδακτορικών, αλλά οι γνώσεις σας για την ...ανάπτυξη είναι τέτοιες που καλύτερα είναι να σωπαίνετε γιατί γελάμε όλοι της γης οι πικραμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καημένε σύριζα,ξέρεις πολύ καλά ότι στίς επόμενες εκλογές θά είσαι τρίτο κόμμα καί γιά
    τό λόγο αυτό ΔΕΝ θά πας σέ εκλογές,μέχρι νά σέ ρίξουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δευτερο κομα η Δημοκρατικη παραταξη. Προς το παρων. Ειναι η μονη παραταξη που μπορει να σωσει τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά