Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο Τσίπρας εκλιπαρεί την Μέρκελ να τον «σώσει» – Στα κάγκελα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μνημόνιο για..πάντα απαιτεί ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας.
Καζάνι που βράζει θυμίζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παταγώδη αποτυχία Τσίπρα να κερδίσει έστω και μια υπόσχεση για την μελλοντική ρύθμιση του χρέους.
Οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι οργισμένοι από την εξαπάτηση τους από το Μαξίμου, αφού το «τυράκι» για να ψηφίσουν όλα τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που 4ου Μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήταν η… γραβάτα που θα φόραγε (υποτίθεται) ο Τσίπρας.
Οι εξελίξεις το αμέσως χρονικό διάστημα αναμένονται ραγδαίες και ήδη οι οργίλες αντιδράσεις που ξεκινούν από την βάση και τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να εκφραστούν και σε κεντρικό επίπεδο με τα μαχαίρια των αντιφρονούντων, να έχουν βγεί ήδη από τα θηκάρια.
Ειδικά μετά και την
διφορούμενη αναφορά του πρωθυπουργού στο θέμα του χρέους καθώς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να αποδεχθεί τελικά μια λύση που θα έχει την βάση της στην πρόταση του Β. Σόιμπλε και του Πολ Τόμσεν.
«Η συμφωνία για το χρέος δεν επετεύχθη στο eurogroup επειδή ορισμένες πλευρές προώθησαν μία θολή λύση, που θα μετέθετε τις αποφάσεις και δεν θα έθετε τέλος στην αβεβαιότητα όσον αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ το πρόγραμμα στήριξης» επισήμανε ο πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Τέλος με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να βρίσκεται στριμωγμένος στο καναβάτσο και να εκλιπαρεί έστω και στο «και πέντε» μια κίνηση στήριξης από την αγαπημένη του Καγκελάριο.   
Που όλα πάντως δείχνουν, πως τον εγκαταλείπει στα νύχια του Σόιμπλε…
 http://www.lykavitos.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά