Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Εκτός από γραβάτα θα φορέσει και… σκουπιδοτενεκέ

Μην έχετε καμιά αμφιβολία. Από την Πέμπτη και μετά, τα σκουπίδια θα αρχίσουν να μαζεύονται, οι απεργοί θα έχουν επιστρέψει στη δουλειά τους, ο Τσίπρας θα πανηγυρίζει γιατί έλυσε ένα ακόμη πρόβλημα, ο Σκουρλέτης θα παραμείνει στη θέση του.
Και η κατάσταση στην Ελλάδα θα μείνει ως έχει, διότι στη χώρα αυτή τίποτε δεν αλλάζει προς το καλύτερο. Οι συμβασιούχοι θα μονιμοποιηθούν, άλλοι συμβασιούχοι θα έρθουν στη θέση τους, οι βλαχοδήμαρχοι θα έχουν κάνει ξανά το… καθήκον τους, τα δικαστήρια μετά από χρόνια θα αποφανθούν ότι η κυβέρνηση παρέβη το Σύνταγμα και τους νόμους. Όμως, ποιος νοιάζεται, κάποια άλλη κυβέρνηση θα σπεύσει να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να ξανασυγκρουστεί με την συνδικαλισταρία του κερατά που νοιάζεται μόνο για την πάρτη της.
Μέχρι τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαίρεται γιατί έβαλε εμπόδια στους κακούς φιλελεύθερους να…
ιδιωτικοποιήσουν την καθαριότητα. Διότι αυτό είναι το επιχείρημα του Τσίπρα και της παρέας τους. Ότι δηλαδή ο Μητσοτάκης θα απολύσει τους συμβασιούχους και θα δώσει τα σκουπίδια στους ιδιώτες. «Μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα κρύβονται πίσω από τις κινητοποιήσεις. Η ΔΑΚΕ φταίει για όλα, η ΝΔ θα ξεπουλήσει τα πάντα». Αυτά είναι τα επιχειρήματα της Αυγής και των επίσημων ή ανεπίσημων site του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά της ανεξάρτητης ελληνικής ραδιοτηλεόρασης που όλοι πληρώνουμε.
Είναι να γελάς. Αυτοί που πούλησαν τη μάνα τους να κατηγορούν άλλους για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Αυτοί που έδωσαν το νερό, τα αεροδρόμια, τη ΔΕΗ, τον ΔΕΣΦΑ, τα ακίνητα και κάθε άλλο περιουσιακό στοιχείο της χώρας, να κόπτονται τώρα για τα σκουπίδια. Για «συνθήκες γαλέρας των εργαζόμενων που θα δημιουργήσει η ιδιωτικοποίηση», έκανε λόγο μια ακόμη αποτυχημένη ψυχή της κυβέρνησης. Ποια, η Όλγα Γεροβασίλη της οποίας ο σύζυγος κάνει χρυσές δουλειές με το ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διαθέτει διότι, όλως τυχαίως, σε όλο το νομό είναι χαλασμένα τα διαγνωστικά μηχανήματα των δημόσιων νοσοκομείων.
Είναι κατά της ιδιωτικοποίησης ποιος; Ο Σταθάκης με την τεράστια περιουσία; Ο Τσακαλώτος με τα λεφτά στο εξωτερικό; Ο ίδιος ο Τσίπρας που είναι υπέρ της δημόσιας παιδείας με τα παιδιά του στο ιδιωτικό σχολείο;
Και τι αστείο; Η Αριστερά που κόπτεται για μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αυτοδύναμους και ανεξάρτητους δημάρχους, με την απλή αναλογική που θέλει να φέρει για να φέρει μαζί και τη Δημοκρατία, να γίνεται τώρα ο «προστάτης» νταβατζήδων – δημάρχων που κάνουν μόνο προσλήψεις στην υγεία των κορόιδων.
Να είστε σίγουροι. Ο Τσίπρας αν χρειαστεί, εκτός από γραβάτα θα φορέσει και… σκουπιδοτενεκέ προκειμένου να μείνει στην εξουσία. Διότι αν μάθει ο Σόιμπλε πως η κυβέρνηση διορίζει συμβασιούχους και δεν ιδιωτικοποιεί την καθαριότητα είναι σίγουρο ότι στην αξιολόγηση του Σεπτέμβρη θα το θέσει ως προαπαιτούμενο. Αλλά είπαμε: Ο Τσίπρας δεν χολοσκάει. Άλλα θα υπόσχεται στους συμβασιούχους, άλλα θα υπογράφει στις… χαρτοπετσέτες που θα του δίνουν οι δανειστές.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά