Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η Ράνια η Θεά, η γυφτιά του κατσαπλιά

 Του Θέμου Αναστασιάδη-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Μια μίνι ενίσχυση του εισοδήματός της, ίσα που φθάνει για μαλλιά-νύχια και κανα πήλινγκ δέρματος, έκανε η φουκαριάρα η Ράνια, και βρέθηκε να φορτώνεται ως αποδιοπομπαίος τράγος όλα τα αμαρτήματα της πρώτης φοράς Αριστεράς! Εχει την κατανόησή  μας (λόγω… αναπόφευκτης γυναικείας κόντρας και με Αχτσιόγλου) και αυτή και ο επίσης παραιτηθείς σύζυγός της, μια που χρησιμοποιούνται ως άλλοθι από την πιο… «βρωμιάρα» κυβέρνηση ever!
Και ποιος απ’ όλους τους Συριζαίους το ‘χε δα το… ηθικό πλεονέκτημα για να το χάσει η επιπόλαιη κα Αντωνοπούλου; Πιο σοβαρή είναι η συζήτηση μεταξύ των οργανωμένων οπαδών διαφόρων ΠΑΕ και το ποιος ευνοείται από την διαιτησία, παρά η διένεξη μεταξύ δήθεν αριστερών,  πόσο μάλλον κρατικοδίαιτων Συριζαίων για… ηθικό πλεονέκτημα. Μην στενοχωριέται άδικα ο Τσίπρας και μην «τρώει» τον έναν άσχετο μετά τον άλλο.

Ποτέ της η κανονική Αριστερά, ιδίως δε η σημερινή «μαϊμού» εκδοχή της δεν είχαν ΗΘΙΚΟ πλεονέκτημα, και είναι να

απορεί κανείς πως έχουν καταφέρει να το περνάν στην κοινή γνώμη σαν δεδομένο… που κινδυνεύει να χαθεί! Κατσαπλιάδες ήταν μια ζωή, και βλαχοκυριλέ λαμόγια γίναν τώρα κι αυτοί, σαν εκείνους που κατηγορούσαν πριν. Καίτοι είναι αμφίβολο παγκοσμίως αν οποιαδήποτε κυβέρνηση, δεξιά ή αριστερά, κομμουνιστική ή φασιστική μπορεί να ‘χε ποτέ της άτρωτο ηθικό πλεονέκτημα, ένα είναι το σίγουρο, το αυτονόητο:
Για ηθικό πλεονέκτημα μπορείς να μιλάς μόνο όταν πάρεις την εξουσία, και όχι όταν είσαι αντιπολίτευση, ή εκτός πραγμάτων γενικώς. Ε, οπότε η Αριστερά, ακόμη και η κανονική, όχι δα η εξωνημένη συριζαϊκή πήρε την εξουσία, έδειξε σε χρόνο μηδέν ότι την ενδιέφεραν πριν απ’ όλα τα προνόμια, η χλιδή και ο πλουτισμός εις βάρος όλων των υπολοίπων. Ειδικά η ελληνική Αριστερά έχει πολύ αμαρτωλό παρελθόν αφού έτρεξε να ΑΡΠΑΞΕΙ τα λεφτά και τα κατσίκια και τη ζωή του γείτονα πριν καν σιγουρέψει την εξουσία. Εκείνη την αιματοβαμμένη περίοδο των Δεκεμβριανών, πολλοί «αντάρτες» ασχολούνταν κυρίως με το πλιάτσικο και τις ένοπλες ληστείες (συχνά μετά φόνου) κατά της… κατοχικής μεσαίας αστικής τάξης της εποχής, παρά με το να πολεμήσουν… τους Αγγλους ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους όπως τα λέγανε.

Γι’ αυτό τους ονόμασε ο λαός κατσαπλιάδες, Ράνια μου, εξού και ακόμη ενοχλούνται άμα τους λες συμμορίτες. Όμως έτσι έγιναν διαβόητοι ανά την ελληνική επικράτεια, σε πόλεις και βουνά, ως κατσαπλιάδες και συμμορίτες, χωρίς να αμαυρώνει αυτό τους κάποιους  ιδεολόγους και ανυποψίαστους μαχητές της κομμουνιστικής ανταρσίας που πολεμούσαν για κάτι άλλο απ’ αυτό που νόμιζαν. Μέσα στο DNA του κομπλεξικού δήθεν αριστερού, κάργα μικροαστού, που καβαλά την εξουσία, είναι το σύνδρομο του κατσαπλιά, σ’ ότι συνθήκες και να βρίσκεται! Ιδού τώρα, υπέγραψαν το πιο επαίσχυντο μνημόνιο και απ’ την πίσω πλευρά πέρναγαν και μια ειδική ρύθμιση για επιδότηση ενοικίου υπέρ των υπουργών τους. Και γύρευε πόσες άλλες που δεν ξέρουμε έχουν περάσει! Αρα κι όταν – και εάν – ο Τσίπρας πάει στα δικαστήρια για να αποδείξει ότι δεν έχει μαζέψει κλεμμένα, όπως τον κατηγορεί ο Αδωνις, μπορεί να επικαλεστεί το ελαφρυντικό της πολιτικής κληρονομικότητας!

Ακόμη κι όταν χλαπακιάζουν τον μισό κρατικό κορβανά, δεν αντέχουν να μην αρπάξουν και το κατιτίς το επιπλέον έτσι για την ...”ομορφιά”, για την αριστερά ρε gamoto, την γυφτιά του κατσαπλιά! Λιγούρια γαρ… 

Υ.Γ.: Το αληθινό ηθικό πλεονέκτημα χάνεται τραγικά όταν οι νεαροί Σύριοι λαθρομετανάστες που μάζεψε κατά χιλιάδες εδώ η «αει στο διάολο» Τασία, αντί να λιάζονται, ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ σε ανώμαλους για 10 ευρώ στη μέση της Αθήνας, σύμφωνα με το αγγλικό ντοκιμαντέρ που κάνει το γύρο του κόσμου. Τους μάζεψαν από ανικανότητα και πονηρία που ονόμασαν φιλανθρωπία, κατέληξαν στην πορνεία, όπως συνέβη οπουδήποτε επικράτησε η Αριστερά, από Κούβα μέχρι Ρωσία, Βουλγαρία και στης Ομόνοιας την πλατεία. Αει στο διάολο στην κυριολεξία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά