Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Νέο γκάλοπ: Προβάδισμα 12,5 μονάδων η ΝΔ - Άνοιξε η ψαλίδα

Ανέβασε κατά τρεις μονάδες τα ποσοστά της και συγκεντρώνει πλέον ποσοστό 34% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ - Στην τρίτη θέση με 7,5% βρίσκονται Χρυσή Αυγή και ΚΙΝΑΛ - Στο 1,5% το ποσοστό των ΑΝΕΛ - Το 62% κρίνει αρνητικά τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ

Σημαντικό προβάδισμα 12,5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας Pulse για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, που προβλήθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 34% % έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ αυξησε τα ποσοστά της κατά τρεις μονάδες (είχε 31%) σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παρά την επικοινωνιακή αντεπίθεση που έκανε με το Ζάππειο βρίσκεται στο 21,5% από το 19,5% του Μαϊου.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 7,5%, και η Χρυσή Αυγή με το ίδιο ποσοστό και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6%. Κανένα άλλο κόμμα δεν προβλέπεται να μπει στη Βουλή, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να βρίσκονται στο 1,5% και την Ένωση Κεντρώων να βρίσκεται στο 2,5%.

Στην παράση νίκης η διαφορά των δύο κομμάτων βρίσκεται στις 35 μονάδες καθώς το 58% βλέπει νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές έναντι 23% που βλέπει επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Να σημειωθεί ότι η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση που είχε διενεργηθεί από την ίδια εταιρεία στο διάστημα 13-15 Μαΐου βρισκόταν στις 11,5 μονάδες.

Το 62% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, έναντι μόλις 27% που την κρίνουν θετικά ενώ 11% δηλώνει ότι δεν έχει άποψη.

Αρνητικά απέναντι στους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για τη συμφωνία του Eurogroup στέκεται το 49%, το 14% δεν απαντά ενώ το 37% κρίνει θετικά την συμφωνία.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση της Pulse 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά