Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Αξίζει αυτή η κυβέρνηση μια ακόμη ευκαιρία;

Θα πιστεύαμε ότι και η κυβέρνηση έγινε στάχτη και αποκαΐδια, όμοια και χειρότερα μ’ αυτά στην Ανατολική Αττική. Όμως, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας τα θαύματα κρατάνε λίγα μερόνυχτα. Με μια επικοινωνιακή αντεπίθεση το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να κάνει το αυτονόητο γι’ αυτήν, το εξωφρενικό για όλους εμάς.
Να προλάβει την οργή του κόσμου που τώρα πενθεί αλλά κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. Γι’ αυτό το λόγο έσπευσε να ανακοινώσει τα 5χίλιαρα και τους διορισμούς στο δημόσιο. Μιμούμενος ο Τσίπρας ακόμη και σ’ αυτό τον Κώστα Καραμανλή (όπως και σε πολλά άλλα) δίνει 5.000 ευρώ επίδομα όπως το 2007 που είχε δοθεί 3χίλιαρο αλλά σε πολλούς το πήραν πίσω.
Και τι ειρωνεία; Όπως και τότε έχουμε… προεκλογική περίοδο. Μένει να δούμε αν ο απίθανος ελληνικός λαός θα
επιβραβεύσει και τον Τσίπρα. Αλλά οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν εδώ. Ο στρατηγός άνεμος, η ασύμμετρη απειλή, η θεωρία περί σχεδίου αποσταθεροποίησης, όλα μοιάζουν τόσο μα τόσο πολύ.
Εκείνο το πακέτο μέτρων ήταν πιο μικρό αλλά τι διάβολο. Αριστερή κυβέρνηση είναι να μη δίνει και κατιτίς παραπάνω; Να μη διορίζει τους συγγενείς των νεκρών στο δημόσιο; Εδώ είναι ο Καρανίκας στο δημόσιο, δεν θα είναι οι άνθρωποι που έχουν υποστεί τα πάντα;
Σύμπτωση ότι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε Ταμείο Πυρόπληκτων; Θα θυμάστε το ταμείο Μολυβιάτη, το χαμό που είχε γίνει γιατί τα λεφτά που συγκεντρώθηκαν δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ.
Έτσι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μιμήθηκε εκείνο το σχέδιο και κυρίως; Ποντάρει στη φιλανθρωπία του κάθε ιδιώτη, του μεροκαματιάρη αλλά και του πλούσιου.
Τζάμπα μαγκιές ήταν οι ανακοινώσεις του Τζανακόπουλου. Δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ οι πληγέντες μας είπε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Μα τι να πληρώσουν βρε αθεόφοβοι; Αυτοί δεν έχουν σπίτι, κάηκε, και θα πληρώσουν και φόρο;
Όλα αυτά συγκλίνουν στην άποψη ότι ο Τσίπρας επέλεξε τον επικοινωνιακό αιφνιδιασμό προκειμένου να καλύψει τις εγκληματικές πράξεις της κυβέρνησης που οδήγησαν στην τραγωδία στο Μάτι. Ο πρωθυπουργός έχει εξαφανιστεί και βλέπει από την τηλεόραση όσα συμβαίνουν. Μπορεί να πάει στα καμένα κατόπιν εορτής γιατί τώρα θα έτρωγε… ξύλο. Είδατε τι έπαθε σήμερα το πρωί ο Καμμένος, ο οποίος αντί να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας ή τουλάχιστον να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη, προσπαθούσε να αντικρούσει την οργή των πολιτών για την συμφορά που τους βρήκε με ανόητες και προκλητικές σοφιστείες, ενώ λίγο μετά προχώρησε σε νέα αθλιότητα αφήνοντας να εννοηθεί ότι ευθύνονται οι κάτοικοι που κάηκαν. Έλεος!!!
Με τον κόσμο να είναι στα κάγκελα γενικώς, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βρεθούν και οι ένοχοι για το έγκλημα στο Μάτι. Και ο μόνος τρόπος για να καλυφθούν οι ευθύνες του Μαξίμου, ήταν να ρίξει το «τυράκι» στους πληγέντες. Όμως, πόσο κοστίζει η αξιοπρέπεια. Πόσο κοστίζουν η υπερηφάνεια, η αυταπάρνηση, η μάχη για την πατρίδα που αγαπάς;
Κοστίζουν 5χίλαρα; Αν είναι έτσι τότε το Μάτι μπορεί να πουληθεί για λίγα αργύρια που κάποτε θα αποκαλυφτούν. Όμως, στην Ελλάδα που ξεχνά εύκολα το ερώτημα είναι ένα: Αξίζει αυτή η κυβέρνηση μια ακόμη ευκαιρία;
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά