Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Τσίπρα, κοίτα... τι έκανες;

Δυστυχώς, σήμερα για την πατρίδα είναι μια μαύρη ημέρα και για τη νεότερη πορεία της. Εδώ που φτάσαμε, μετά την παραχώρηση της ιστορίας της Μακεδονίας στους Σλάβους, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια του παζλ, να τα ενώσουμε και να δούμε την καθαρή εικόνα για να καταλάβουμε, τα επακόλουθα της συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι πολιτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και οι διάφοροι γυρολόγοι βουλευτές, που ψήφισαν αυτή την επιζήμια για τους Έλληνες διεθνή σύμβαση, έπραξαν -άγνωστο για ποιο λόγο- το χειρότερο δυνατό για τα συμφέροντα μας. Καταπάτησαν δίχως αιδώ τον όρκο τους.
Θυμίζω...  
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Την ορθόδοξη θρησκεία, την έχουν γραμμένη οι βουλευτές κυρίως της "Αριστεράς" εκεί που... Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αν πιστεύουν η όχι. Πίστη όμως στην πατρίδα ως Έλλην πολίτης, απόγονος προσφύγων από Μικρά Ασία, Πόντο και πεντασεγγονός του Κερκυραίου Ριζοσπάστη βουλευτή που υπέγραψε την ένωση με την Ελλάδα, την απαιτώ.

Απαιτώ να είναι πιστοί στην Δημοκρατία μας και να με εκπροσωπούν βάσει των όσων ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι χωρίς να τους παραβιάζουν. Δυστυχώς το Σύνταγμα και τους νόμους τους έχουν κουρελιάσει για τα 7000€, και κάποιοι που έπαιξαν στις μεταγραφές προς ΣΥΡΙΖΑ πλευρά, για πολλά περισσότερα. Θέσεις, υπουργεία και... ποιος ξέρει τι άλλο.

Θλιβερά ανθρωπάκια. Τζάμπα μάγκες βγαλμένοι από τα πάνελ του Τριανταφυλλόπουλου και της τηλεόρασης των στόκων, που έχουν άποψη. Υποκείμενα της κοινωνίας που με κραυγές απόκτησαν εξουσία. Αισχροί υποκριτές και αδιάβαστοι. Σφουγκοκολάριοι του κάθε αρχηγού αποφασίζουν σε αντίθεση με την εντολή που έλαβαν από τους ψηφοφόρους, κατά παράβαση του Συντάγματος, να παραδώσουν ιστορία, οικονομία σε ένα ανύπαρκτο κρατίδιο, "Δούρειος Ίππος" σε βάρος της πολιτικής μας.

Οργή και αγανάκτηση, όχι μόνο από τους Έλληνες της Μακεδονίας μας, αλλά και για το σύνολο των πολιτών που αγαπούν την πατρίδα, χωρίς να καπηλεύονται τον όρο. Διχασμός. Φανταστείτε τον Κρητικό που ψηφίζει αυτά τα πολιτικά  ανδρείκελα τύπου Πολάκη, να βρεθεί σε παρέα Μακεδόνων των Σερρών, του Κιλκίς, της Καβάλας ή της Φλώρινας και της Θεσσαλονίκης. Πόσο δίκιο έχει ο Μητσοτάκης όταν λέει ότι εγώ δεν θα διχάσω τους Έλληνες.

Είναι σχεδόν σίγουρο, ότι η επόμενη αξίωση του κρατιδίου των Σκοπίων, θα είναι η αναγνώριση "Μακεδονικής" μειονότητας στην Φλώρινα. Θα επικαλεστούν την γλώσσα και θα προχωρήσουν σε προβοκάτσια, που θα αποδείξει ότι η Ελλάδα καταπατάει τα δικαιώματα.Ήδη έχουμε από το 1995 καταδίκη για μερικές μπογιές που πέταξαν στα γραφεία του ουράνιου τόξου στην Φλώρινα. Οι μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ, Γερμανία κλπ, θα πιέσουν την χώρα μας να αναγνωρίσουν την μειονότητα. Διπλωματικό χάος...Θα μας βγάλουν και οικονομικά μέτρα, ώστε να ακολουθήσουμε τις υποδείξεις. Αλέξη κοίτα τί έκανες;

Αμέσως μετά, αν διαβάσουμε καλά την στάση της Τουρκίας στο θέμα , αφού θα έχουμε αναγνωρίσει "Μακεδονική" μειονότητα, τα "μεμέτια" θα "ξε-υπογράψουν" την συνθήκη της Λωζάνης και θα ζητήσουν η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, να γίνει εθνική. Τούρκικη. Το έχουμε κάνει, ω θεοί των Ελλήνων, με την "Μακεδονική". Τα ανιστόριτα χάπατα της Αριστεράς, που θα είναι;

Και αν γυρίσουμε τους δείκτες του ρολογιού πίσω.. Θα δούμε ότι με τα όσα έκανε ο Αλέξης και οι ψευδόμενοι προς τους Έλληνες βουλευτές, μας φέρνουν στην.. Κύπρο! Η ιστορία θα ξεκλειδώσει τους χειρότερους εφιάλτες για την πατρίδα και τους γιους μας.

Αλέξη, κοίτα... τί έκανες;

Ν. Υποφάντης- https://meaculpa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά