Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Καλό ταξίδι Ξανθή

Με πόνο καρδιάς συνοδεύσαμε σήμερα στην τελευταία κατοικία της την Ξανθή. Γράφω αυτές τις αράδες γιατί η Ξανθή υπήρξε εκτός από γειτόνισσα και μια καλή φίλη μια θετική παρουσία στη ζωή μας. Πάντα με το χαμόγελο και με τα αστεία της γέμιζε με χαρά τη ζωή μας . Ήξερε πάντα να κρύβει καλά τις σκοτούρες και τις αναποδιές της ζωής και σπάνια διαμαρτύρονταν για αυτές.
Μικρή κοπέλα παντρεύτηκε τον γείτονά μας Γιώργο και απέκτησε δυο υπέροχα παιδιά τον παπα-Χρήστο και την Βαρβάρα και φρόντισε να τους εφοδιάσει με ηθικές αρχές και το σπουδαιότερο με το χαμόγελο που δεν της έλειψε ποτέ.   
Με το άσχημο μαντάτο έπεσε μια εκκωφαντική βουβαμάρα στην μικρή κοινωνία του χωριού μας γιατί όσοι σε ήξεραν σε γνώριζαν μονάχα να δίνεις, χωρίς να ζητήσεις ποτέ τίποτα από κανέναν.
 Μεγάλη η απώλειά σου για την οικογένειά σου, τα αδέρφια σου, τους συγγενείς σου, τους φίλους σου, για εμάς που σ’ αγαπήσαμε, για όλους τους Πελασγιώτες που σε γνώριζαν.

 Καλόν Παράδεισο Ξανθή και καλή αντάμωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά