Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Όταν ο λαϊκισμός δεν έχει όρια ενοχλεί και η Πρωτοψάλτη...

Στον ΣΥΡΙΖΑ επανέρχονται στις παλιές καλές ημέρες της ιδεοληπτικής αντιπολίτευσης. Και καταγγέλλουν ακόμη και την ιδέα της αυτοκινούμενης συναυλίας της Πρωτοψάλτη που τόλμησε να περάσει και από το... Μαξίμου.
Αυτό που συνέβη με την υπόθεση της αυτοκινούμενης συναυλίας και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά την λογική. «Την ώρα που οι πολίτες παραμένουν σπίτια τους υπομονετικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας και απειλούνται καθημερινά με πρόστιμα αν βγουν έξω, ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε λογικό μαζί με ακόμα 50 άτομα και τον ανιψιό του να οργανώσουν "τυχαία" μία συναυλία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου» ήταν η αναφορά πηγών της Κουμουνδούρου.
Πηγών που έφτασαν στο σημείο να προσθέσουν ότι «λίγος σεβασμός τόσο στις θυσίες των πολιτών όσο και στην αγωνία τους για τους δικούς τους ανθρώπους, την πανδημία και το τι τους ξημερώνει στις δουλειές τους, δεν θα έβλαπτε».
Και δεν ήταν μόνο οι πηγές της Κουμουνδούρου. Οι Συριζαίοι ξεσπάθωσαν και στο διαδίκτυο με τον Νίκο Καρανίκα, πάλαι ποτέ σύμβουλο στρατηγικής του πρωθυπουργού που τελευταία έχει επανέλθει στο προσκήνιο, να κάνει ανάρτηση αναφέροντας:
«Αυτή είναι η ΝΔ του Μωυσή Μητσοτάκη. Κουλτούρα απάτης όπως ο Νίκος Τάκης πρόεδρος της Τ.Ο της ΝΔ Αλεξάνδρειας με τον υφυπουργό του και τα Voucher της ντροπής και ενα το τσίρκο της ηθικής με την άριστη Βάνα να μας προτρέπει να συμπαθησουμε τον Κυριάκο που χειροκροτεί έκπληκτος, αποφεύγοντας το-ν Κούλη. Μας κυβερνάνε, μας κλέβουν, μας χρεοκοπούν και μπροστά στα μάτια μας, μας κοροϊδεύουν σκηνοθετώντας ακόμα και την 'έκπληξη' του δημάρχου ανιψιού. Μα πόσο ευχαριστημένοι μπορεί να είναι κάνοντας μέσα στον χρόνο της Πανδημίας τόσα αίσχη;»
Ο Παύλος Πολάκης συμπεριέλαβε σε ανάρτησή του το γεγονός ζητώντας μάλιστα έκλογές άμεσα. «ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ !!!
Κάντε εκλογές ...μην αργείτε ...ο ΚΡΟΤΟΣ θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του όπου παρουσιάζει τρεις φωτογραφίες και επιτίθεται κατά του κυριάκου Μητσοτάκη

Δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Στ. Κραουνάκης, ο οποίος μιλώντας ως δημιουργός άφησε αιχμές για την Άλκηστη αν και δήλωσε πως δεν θα δεχθεί σχόλια που την προσβάλουν και δήλωσε πως δεν περίμενε όταν γραφόταν το τραγούδι Τα πιο ωραία λαικά ότι θα παιζόταν έξω από το Μαξίμου με... δεξιά κυβέρνηση.
«Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα
Εξω Απο το Μξμ με δεξια κυβερνηση
Το λιγωτερο που μπορω να πω αφου χοροπηδα Κουλης και Μπακογιαννεικο
Ειναι να πληρωσουν με το Επιδομα και οσους εχουν αφησει Απ οξω
Δημιουργους,Μουσικους,Συγγραφεις,Εικαστικους.
Δεν θα δεχτω σχολια που προσβαλλουν την Αλκηστη.
Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις Πραξεις του.
ΚΟΥΛΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ
*το βιντεο ΜΑΞΙΜΟΥ εξηφανισθη
Η αναμνησις κατεγραφη εν τουτοις.
Στη φωτογραφια οι δυο δημιουργοι ερημην των οποιων
Συνεβη η Δημοσια αυτη #εκτελεση
Σε προσφατη φωτογραφια διεκδικησης πνευματικων δικαιωματων ΕΔΕΜ
Εξω απο το ΥΠΠΟ»

Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την αντιπολίτευση σε όλα. Και επαναλαμβάνει και τη γνωστή τακτική της στοχοποίησης προσώπων αφού σε όλες τις αναρτήσεις συμπεριλαμβάνεται και η γνωστή καλλιτέχνης Άλκηστις Πρωτοψάλτη που «έκανε το λάθος» να αποδεχθεί την πρόταση του Δημάρχου Αθηναίων και να γυρίσει την Αθήνα πάνω σε μια καρότσα φορτηγού τραγουδώντας για τους κατοίκους τους Δήμους και όσους βρισκόντουσαν στους δρόμους εκείνη την ώρα.
 Τάσος Ευαγγελίου-liberal.gr

9 σχόλια:

  1. Αυτοί οι Συριζαιοι ρε παιδιά πρέπει να είναι πολύ μαυρόψυχοι (δεν εννοώ τους οπαδούς). Σε όλο το κόσμο γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις για την τόνωση του ηθικού του κόσμου και αυτοί ξέρασαν φαρμακι. Μόλις διαπιστώσουν κάτι θετικό από τη Κυβέρνηση αρχίζουν τις προσωπικές επιθέσεις με χυδαιοτητα και βρισιές επιπέδου λιμανιού, πιστεύω να διαβάσετε τις ανηκουστες βρισιές του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλια Γρνγοριου εναντίον του Τσιόδρα.
    Αυτοί έφερναν τον Κραουνάκη στη Βουλή με σανδάλια και κελεμπιες να καταθέσει εναντίον του Στουρναρα, η αισθητική της Πρωτοψάλτη τους ενόχλησε. Άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να προχωραει ωρε ψευτοραγια? Ο,τι γινεται εξω γινεται και σε μας !!
      Που ειδες την ελληνικη πρωτοτυπια ,το ελληνικο φαρμακο που ειδες πρωταγωνιστες ατοφιους και δεν τους πιστεψαμε?
      Σιοδροι υπαρχουν πολλοι σε κάθε κρατος , υπαλληλοι κρατικοι είναι ,που εφαρμοζουν τη νομοθεσια βασει εντολων, συστασεων, προτοτυπων... παγκοσμιων οργανισμων υγειας και σε συνενοηση η αντιγραφη,-- οπως αντεγραφες κι εσυ με τα σκονακια σου στα διαγωνισματα η κοιταζες πανω από τη πλατη του μπροστινου σου και περνουσες στην άλλη ταξη-- για να γινεις υστερα υπαλληλος κρατικοδίαιτος και να περνεις με κομματικη πλατη τη θεση από έναν καλιτερο συμμαθητη σου από σενα, που δεν αντεγραφε!
      Ακομα και το εμβολιο, που ευχομαι ναρθει με το καλο , κι αυτό αλλοι θα στο δωσουν που διακινδυνευουν τη ζωη τους , πιστοι στο καθηκον και τον ορκο τους !!
      Από που λοιπον πηγαζει αυτή η μανια σου να βρωμολογας εις βαρος συμπατριωτων σου επειδη εχουν άλλη γνωμη για καταστασεις, προσωπα και κομματα??
      Παρε λοιπον έναν καθρεφτι και κοιτα τη μουρη σου !!Ουστ!
      Αλλα θα μου πεις πηρε καθρεφτι ο Κουλης και κοιταχτηκε πριν τον σπρωξουν οι γαλαζοι κομματοφιλοι να βαλλει υποψηφιοτητα για τη διακυβερνηση της Ελλαδος?? Οχι βεβαια!
      Ε! για αυτο αγογγυστα περιμενε μην περασεις και πολυ χειρωτερα απο τον Κουλη και τον κουτσικο , τον δηθεν υπουργο οικονομιας, που τριγυριζει
      στη Λαμια , κατατρομαγμενος μη μεινει απεξω με τον προβλεπομενο ανασχηματισμο της κυβερνησης- να δουμε ως ποτε ακομα- του κυριου Κουλη!!

      Διαγραφή
    2. Που ειδες την ελληνικη πρωτοτυπια ,το ελληνικο φαρμακο που ειδες πρωταγωνιστες ατοφιους και δεν τους πιστεψαμε?
      Να ομως μια τετραπεραντη ελληνικη πρωτοτυπια, ενας ψευτολαϊκισμός με την Πρωτοψάλτη, την οποια για να τονώσει το ηθικό των Αθηναίων, ο Μπακογιάννης, εγγονος κι αυτος του Μητσοτακη, τουτο το δυναμικο σοι στην ιστορια της Ελλαδος, που καλοπληρωσε την την Άλκηστη Πρωτοψάλτη με δημοσια -όχι βεβαια από τη τσεπη του-, την ανεβασε σε ένα φορτηγό με ηχεία και γυρνουσε τις γειτονιές τραγουδώντας: "είμαστ' ακόμα ζωντανοί". Μπράβο εγγονε , κι αύριο βγαλλε και καποιον άλλο να χορευει ζεμπεικο!!!!".Χ/ ουστ.

      Διαγραφή
  2. τώρα φαίνεται σε όλο το μεγαλείο της η γύμνια της σταλινικής παρέας του αγράμματου Αλέξη ...λυσσασμένοι που έχασαν την κουτάλα βυσσοδομούν έναντι όλων ...ΠΟΤΕ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκαιο φίλε,η γύμνια του ανθρώπου φαίνεται στα δύσκολα και δεν λυσσομανουν μόνο που χάσανε το μέλι αλλά δεν χωνευουν την επιτυχία του Κουλη. Ακούς εκεί ένας Κουλης να σταματήσει τους Τούρκους και τον κορωναιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε αιντε με τον Κουλη σας που κανατε πρωθυπουργο της ενδοξης πατριδας μου και που η Ελλαδα εχει αναγκη από γονους αυτης της απροκοφτης η απροκοπης κρατικοδίαιτης οικογενειας εδω και 100 χρονια!!
      Τι αξιολογα πετυχε η φαρα του και σε ποιον τομεα_??_ Μηπως επειδή εστειλε τα παιδια της σε αμερικανικα κολλεγια η γιατι εχουν πολλους κουμπαρους στην επικρατεια και στην αμερικη η μηπως παλι γιατι η μανα του ειχε ιδιωτικο αρχαιο μουσσειο !!! με ελληνικους θυσαυρους,που δεν τοκλεισε ο Κουλη αλλα περιμενε ωσπου να επεμβει το ελληνικο κρατος?

      Διαγραφή
    2. Εσυ εισαι τελειος ασχετος και ζεις μονο για το εγω σου! Αδυνατείς και ουτε θα πστεψεις ποτε ότι υπαρχουν και ατομα , Ελληνες γεννημενοι στα χωματα που πατας εσθ καιοι δικοι σου , που δεν αποβλεπουν στο ατομικο, συμφέρον δεν θελουν ουτε μια γουλια από το κρατικο μελι , που δεν τρομαζουν μη χασουν κατι , αλλα θελουν μια πατριδα να φεγγοβολα, να μη ζητιανευει, ναναι υπερηφανη για όλα τα παιδια της, υποδειγμα κρατους και πολιτων !!Ατομα που στέκονται σ~αποσταση από λεσσους , αρπαχτες και τυχοδιώκτες, που, κι αν επεμβαινουν στα καθημερινα, είναι γιατι φοβουνται μια διαιωνηση και υποδιαιρεση της κοινωνιας σε δικους μας και τους αλλους ,ητοι μια κατάσταση που οδηγει στη καταστροφή ανεπανορθωτα !!!

      Διαγραφή
  4. με 30 μοναδες διαφορα στις δημοσκοπησεις ο κουλης τους διασκεδαζει κανονικα ...και χωρις βαζελινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι περιμένεις από μια παλιόπαιδα που συνειδητά ρήμαξε και φτωχινε μια ολόκληρη μεσαία τάξη για να μοιράζει στους δυστηχους Ρομά επιδόματα για και στους λαθρομετανάστες να μοιράζει ΑΜΚΑ για να εισπράξει ψήφους.Α ρε πρώην Πασοκοι τι ζημιά προκαλέσετε στον τόπο για μια θέση και μια αρπαχτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά