Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ο λαός δεν ψήφισε έναν γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ!

Να έχεις κάνει μία τόσο μεγάλη διαδρομή και να σε απειλεί η «σκιά» ενός αμφιλεγόμενου προγράμματος «κατάρτισης» επιστημόνων! Είναι πραγματικά άδικο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του αυτό που συμβαίνει. Ο υπουργός Βρούτσης έδωσε δικαιώματα στην παραπαίουσα αντιπολίτευση κι η πολιτική ευθύνη του γι' αυτό είναι μεγάλη. Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε για άλλη μία φορά ότι δεν φοβάται να κάνει αυτό που πρέπει.
Δεν είναι ευχάριστο για μια κυβέρνηση να παραδέχεται ένα λάθος της. Από την άλλη πλευρά είναι παράδοξο μία κυβέρνηση να τα κάνει όλα... τέλεια! Μόνο ένας κρετίνος θα μπορούσε να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι αν ο επικεφαλής της κυβέρνησης έχει τα αντανακλαστικά για να αντιληφθεί ποίο απ' όλα τα λάθη της κυβέρνησής του θα πετάξει στον...
Καιάδα και πριν αυτό μεγαλώσει και απειλήσει με μεγαλύτερη ζημία.
Δεν είναι ανάγκη να επιχειρηματολογήσουμε στο γιατί το πρόγραμμα Βρούτση έμπαζε από παντού. Το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν το έχει ακόμη αντιληφθεί ο ίδιος ο υπουργός. Αλλιώς θα είχε ήδη παραδώσει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό. Κι ευτυχώς γι αυτόν δεν ζει στην Ιαπωνία. Εκεί θα του ζητούσαν να κάνει χαρακίρι. Κυριολεκτικώς. 
Ναι, η προηγούμενη κυβέρνηση είχε κάνει χειρότερα. Ναι τα ΚΕΚ είχαν πιστοποιηθεί επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά η κυβέρνηση της νέας Νέας Δημοκρατίας, της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μοιάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός δεν ψήφισε έναν γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ολική ανατροπή.
Η κατάσταση στην οικονομία δεν είναι καλή! Μας περιμένει μία δύσκολη διετία. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το κεφάλι μας πάνω από το νερό. Πάνω απ' όλα χρειάζεται η κυβέρνηση να κάνει την υπέρβαση που απαιτείται. Τι είναι αυτή η υπέρβαση, ρωτάνε πολλοί αναγνώστες σε σχετικά άρθρα που έχω δημοσιεύσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτή είναι η υπέρβαση! Ένας πρωθυπουργός που δεν διστάζει να πάρει πίσω μία λαθεμένη απόφαση υπουργού του. Ήταν μία σπουδαία κίνηση και ως τέτοια πρέπει να την αναγνωρίσουμε...
Θανάσης Μαυρίδης-liberal.gr

12 σχόλια:

  1. Σπουδαία θα ήταν η κίνηση αν είχε γίνει νωρίς.Άργησε να γίνει και τώρα, ίσως, δικαίως κάποιοι που ήταν στη γωνία ''τιμωρία'' θα βρουν προφάσεις να μιλούν.
    Τόχω ξαναπεί πως όσοι ψηφίσαμε Ν.Δ. δεν ανεχόμαστε επειδή κάποιες απαισιότητες τις έκανε ο Σύριζα να τις κάνει κι η τωρινή κυβέρνηση.
    Θα ντρεπόμασταν ας πούμε να έχουμε στους κόλπους μας κάποιους που βρίζανε σαν φονιάδες των λαών τους φρουρούς των συνόρων μας απέναντι στον προαιώνιο εχθρό του έθνους.
    Θα διαγράφαμε την ίδια στιγμή από τα κατάστιχά μας όποιον χασκογελώντας φωτογραφιζόταν με ετοιμοθάνατους.
    Θα νοιώθαμε αηδία με τους κατάπτυστους και χαιρέκακους μετρητές νεκρών από την πανδημία που λαχταρούσαν να ισοφαρίσουν.
    Γιαυτό να προσέχουν λίγο περισσότερο στην κυβέρνηση. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι αδιορθωτος και επικινδυνος ιος !!

      Διαγραφή
    2. Για όσους φαντασιώνονται πως είναι γαλαζοαίματοι είμαι και παρακατιανός.
      Αλλά ο λαός μας έχει την απάντησή του σε αυτούς :λέει ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα.
      Αλλά κι ο μεγάλος μας τραγουδοποιός τους τραγουδάει: της γειτονιάς μας ο τρελός όλα ανάποδα τα βλέπει. Γ.Κ.

      Διαγραφή
  2. Κυβερνητικος κονδυλοφόρος με υπουλους στοχους και διαθεσεις!
    Κυριος στοχος του τρομοκρατηση του κοσμακη, μπαμπουλα τον Αλεξη και δημιουργια κομματικου στρατου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ...ΓΙΑΥΤΟ ΗΛΘΕ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tsifti!! Το αγορι δεν μπορει δεν ξερει μπανιο θα μας πνιξει ολους !!
      Αξιοπερίεργα πραγματα!! Ουτε ο ίδιος ο υπουργός δεν τοχε αντιληφθεί .
      Επρεπε να ειχε ήδη παραίτηθει !!!
      Κι ευτυχώς γι αυτόν, οπως λεει ο γραφιας, που δεν ζει στην Ιαπωνία.
      Εκεί θα του ζητούσαν να κάνει χαρακίρι.!!Ουστ!

      Διαγραφή
    2. Θα ελεγα εγκληματικα πραγματα αντι αξιοπερίεργα!
      Ανασχηματισμο , εξω οι γαλαζιες βδέλλες και με το κατακαθησμα του ιου
      το τιμονι διακυβερνησης της Ελλαδος στον Αλεξη !!

      Διαγραφή

  4. Τι λες ρε μεγάλε!
    23/04/2020, 2:06

    Ο Βρούτσης στη Βουλή ειπε ότι έκανε ότι ακριβώς ο ΣΥΡΙΖΑΣ....σου λέει ότι χρησιμοποίησε το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο! Δεν υπήρχε ουδεμία πρόθεση εύνοιας ή κατασπατάλησης...απλά δεν υπήρχε χρόνος για αλλαγές! Τώρα εσύ να μας πεις τον πολιτικό Τιτάνα που μας προτείνεις για να διαδεχθεί τους σημερινούς....ονοματεπώνυμο για να ευθυμήσουμε λιγάκι! Αναμένουμε με αγωνία...
    Ν.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί κάψανε 100 συμπολίτες μας και έπνιξαν άλλους 25 και όχι μόνο δεν υπέβαλε παραίτηση
    κανένας, αλλά μάλιστα μας έλεγαν χωρίς ίχνος ντροπής ότι πάλι τα ίδια θα έκαναν αν επαναλαμβάνονταν τα ίδια φαινόμενα (Τόσκας)!! και για να αποδείξουν το μέγα ήθος της αριστεράς μετά από 15 ημέρες της τραγωδίας έκαναν διακοπές στα κότερα των εφοπλιστών καπνίζοντας πούρα!!! Σαν δεν ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...καπνίζοντας πούρα!!
      εσυ τι καπνιζεις?? σανο η ξεραμενα φυλλα από βαγιες κι κουμαριες , πασπαλισμένα με μεντα για να μη πειραχθει το σκωτι σου??

      Διαγραφή
    2. Λυπασαι ιδιαιτερα βεβαια!!
      Αλλα πες μας σε ποιους καρεκλοκένταυρους της ΝΔουλας δωσαν τοτε τους ψηφους τους και μπορεσαν και χτισαν χωρις αδειες , Ικα κι ασφαλειες πονηρουτσικο τρωκτικο ποντικακι μ~!! Μουσιτσα που πνιγει τα κοτοπουλια και τα παραταει αφαγα!

      Διαγραφή
    3. Ο υπουργος Βουτσης αν όχι ο Κουλη και ολη η κυβερνηση πρεπει να παραιτηθουν!
      !! Ξεφτυλα ανειπωτη,υποκοσμος,,Βαγκλαντες!!Ουστ!! Κι όλα αυτά μεσα σε 6-7 μηνες διακυβερνηση, ενς μπορει και ας φανταστεί ο καθενας μας τι μας περιμενει ως το τελος της 4ετιας του Κουλη!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά