Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Πέντε χρόνια έχουν περάσει, αλλά είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα.

Σαν να είναι χτες που κόντεψαν να καταστρέψουν τη χώρα με τις ιδεοληψίες και την επιπολαιότητά τους.
Για αυτό, δεν ξεχνάμε και δεν τους επιτρέπουμε να ξαναϋποθηκεύσουν το μέλλον μας.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι κλείσαν τις τράπεζες, ενώ διαβεβαίωναν για το αντίθετο.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι εξαιτίας τους στήνονταν οι γονείς μας όρθιοι με τις ώρες, για να σηκώσουν 60 ευρώ.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι όσο εμείς ξεροσταλιάζαμε στα ΑΤΜ, ο Βαρουφάκης έκανε καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις στην πολυτελή κατοικία της γυναίκας του.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι, ενώ τα πάντα κατέρρεαν γύρω του, ο Βαρουφάκης ηχογραφούσε τους συναδέλφους του στο Eurogroup, για να βγάλει εκατομμύρια από βιβλία και ταινίες.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι, όχι μόνο δεν συνετίστηκαν, αλλά θέλανε να συλλάβουν τον Στουρνάρα και να καταλάβουν το Νομισματοκοπείο, για να τυπώσουν δραχμές.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι λίγες μέρες πιο μετά, ανόητοι και αιθεροβάμονες, οι σανοφάγοι πανηγύριζαν στο Σύνταγμα το ΟΧΙ που μέσα σε λίγες ώρες θα γινόταν ΝΑΙ.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι φόρτωσαν τη χώρα με 80 δις αχρείαστο χρέος, για το οποίο κανείς τους δεν πήγε φυλακή.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι, αντί να σκίσουν τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, μας φόρτωσαν για 3 χρόνια με νέα μνημόνια.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι αύξησαν ό,τι φόρο υπήρχε συντρίβοντας τη μεσαία τάξη.
✔️Δεν ξεχνάμε ότι διαίρεσαν την κοινωνία, στιγμάτισαν και στοχοποίησαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, στήνοντας κρεμάλες στο Σύνταγμα.
✔️Δεν ξεχνάμε πως όλους εμάς, που προσπαθούσαμε να συνεφέρουμε έναν όχλο γεμάτο παραισθήσεις, μας ειρωνεύονταν, μας καθύβριζαν και μας αποκαλούσαν Γερμανοτσολιάδες.
Δεν ξεχνάμε όσα έκαναν και δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία να τα ξανακάνουν.
Άλκης ο Αποφασισμένος

infognomonpolitics.gr/

12 σχόλια:

  1. Όταν ο Αλεξης ανελαβε τη διακυβερνηση της Πατριδας μας βρηκε ενα συσωρευμενο εθνικο χρεος στα κρατικα ταμεια απο 218 δις Ευρω, ειτε υψηλωτερο από 210% του ΑΕΠ-Ακαθαριστου Εθνικου Εισοδήματος -δημιουργημενο από την απροσαλλη και κακιστη διαχειρηση των οικονομικων απο τις κυβερνησεις της ΝΔουλας πριν το 2015, μεταξυ αλλων του Σαμαρα, Κωστακη Καραμανλη, του φαγα, κ.α !
    That is a fact, αυτη ειναι η αληθεια , η ωμη πραγματικοτητα !!
    Απο τις αρχες της διακυβερνησης της Πατριδας μας απο τον κ. Κουλη, αρχισε ενα αδιακοπο σφυρηλατημα του Αλεξη , μια αδιακοπη πολεμικη κατα της αντιπολιτευσης, ωστε με διεστραμενα δεδομενα και της πραγματικοτητας να δημιουργηθει στα ματια του λαου μας η ψευδης εντυπωση ο,τι υπαιτιος της χρεοκοπιας μας και μιζεριας μας υπηρξε και ειναι και σημερα η 5ετης διακυβερνηση του Αλεξη!!
    Αυτο το αλληλοφαγωμα εμεις οι Ελληνες το ~χουμε διαχρονικα και κατα ! συρροην ! Τα ιδια η αναλογα, ειχαμε , το 1821 και δεν ηταν στο περιπου, οταν ο Σολωμος στον Υμνο μας αποφανθηκε, οτι, αν μισουνται αναμεσα τους; δεν τους πρεπει ελεθευρια!!
    Ο Καζαντζακης δε, θυμα κι αυτος της πολιτικης αντιπαλοτητας, ενεκα της οποιας εχασε και το Νομπελ, εγραψε με τη μερα του φυγιου των Ναζιστων το 1944 απο τα ιερα εδαφη μας, οτι τωρα ,ηρθε η στιγμη να δωσουμε τη μεγαλη κρισιμη μαχη- τη μαχη εναντιον του μεγαλου εχθρου του Ελληνισμου- εναντιον της Διχονοιας!! Το ~γραψε σε μια εποχη πολυ πριν την αρχη της λαιλαπας και του αλληλοφαγοματος με τον Εμφυλιο στην Ελλαδα!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ; ΟΤΑΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕ ΡΙΨΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΛΠ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ
      ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

      Διαγραφή
    2. Την αντιπαλοτητα αυτή κι από τις δυο μεργιες δεν θα τη μετριαζα, αν ημουν κι εγω εκει! Αποδοκιμαστε αυτους τους εξτρεμηστες κονδυλοφορους που κερδιζουν τζαμπα και αντιπαραγωγικα λεπτα με το να συνταυλιζου τη φωτια με παρανοικες σελιδες για να κραταν ασβεστη τη φλογα μισους μεταξυ των κομματικων παραταξεων!
      Ειναι βαλτοι ανθέλληνες!!χ

      Διαγραφή
    3. Στον αγυριστο και δεν θα μας λειψετε καταστροφεις της μεσαιας ταξης για να δεινετε επιδοματα στους Ρωμα κλπ μευαναστες που τους βαφτισατε Ελληνες για τα ψηφαλακια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμε 12:22 οι σκέψεις σου οι λέξεις σου και οι γραφές σου μοιάζουν με ρούχα στον κάδο του πλυντηρίου. Αλλά άσπρα αλλά μαύρα αλλά παρδαλά κι όλα μαζί γυρίζουν. Φαντάζομαι ότι ήθελες να γράψεις σφυροκόπημα και αντί αυτού έγραψες σφυρηλατημα, αντί του είτε μάλλον το ήτοι, τώρα όσο για το διεστραμμένα δεδομένα, άγνωσται αι βουλαι σου. Γράψε για όσα ξέρεις και με τον τρόπο που ξέρεις. Τα άλλα άλτα για τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Τα άλλα άλτα για τους άλλους...Επισκευή ιδιου φτερου σφιριλατισμα και ισιομα.
      Όπως βλέπεις ,Ουδεις τελειος, φιλε μου!Σημασια είναι το μυνημα μου κιαυτο μαλλον το καταλαβες!

      Παντως, αν σ~αρεσουν διαβαστα κι αμα όχι αστα, κ. λογοκριτα, π~ισως ν~ εκρουσα καποιες κακοσυνειδητες πτυχες στο βαθος της λεπτοπιλεπτης καρδουλας σου!!
      Εξ αλλου κι ο Μακρυγιάννης ειχε τα προβλήματα του με τη γραφη και δεν αφισε τους γαμματικους της εποχης να τον στουμωσουν!

      Διαγραφή
  3. κ, σοφε λογοκριτα,
    Α*)το σφυροκόπημα και σφυριλατισμα είναι συνωνυμα , δες Λεξιγραμ, γοογλε
    συνεχείς, έντονες και συνήθως ομαδικές ενέργειες που στρέφονται κυρίως προς κοινό στόχο (σφυροκόπημα διαφημίσεων / μέτρων) βομβαρδισμός 107
    επίθεση με πυκνά πυρά Ουσ.
    κατεργασία μετάλλου με σφύρα, σφυρί σφυρηλασία Ουσ.

    Β)ἤτοι ... δηλαδή, που σημαίνει, που ισοδυναμεί
    οι διαζευκτικοί ή διαχωριστικοί παρατακτικοί σύνδεσμοι είναι οι: ἤ, ἤτοι, εἴτε, ...
    /Πηγη γοογλε/

    κ. αξιοτιμε Λογοκριτα,συμπερασματικα και κατοπιν βιβλιογραφικων ερευνων κλπ, θα αποριπτατε τον σχολιογραφο αδικα με τις διορθωσεις σας και τον κακο βαθμο σας, θα του καταστρέφατε αδικα το μελλον του αν ηταν εξεταζομενος στην εκθεση ιδεων και σεις ο αξιοτιμος διορθωτης! Να προσεχετε στο μελλον, παρακαλω!!
    Συναμα δε το: «λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα» λέγεται με την έννοια της ακαταστασίας και αταξίας, ρητο το οποιο χρησιμοποιει συχνα καποιος γνωστος εδω σχολιαστης!Το δε άσπρα αλλά μαύρα αλλά παρδαλά κι όλα μαζί γυρίζουν, είναι παραφρασμενο από την ανωτερω ρηση!! Συμπερασμα τοσο μεγαλο οριζοντα δεν εχετε, νομιζω,για να διορθωνετε σωστα σχολιαστας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:16:00 Ε όχι να συγκρίνεσαι και με τον Μακρυγιάννη! Έλεος! Κατέβα Από κει που είσαι! Θα σε πάρει ώρα βέβαια για να φτάσεις εκεί που πρέπει να είσαι αλλά "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός". Ξεκίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι βεβαια στα κατορθωματα αλλα στη ψυχη και στο ηθος ναι!!Ποτε αδελφοφαγας κι ανθέλληνας, οπως κι ο Μακρυγιάννης !!! !

      Διαγραφή
  5. Η μαγνητοφώνηση του Παππά με τον Μιωνή, ήταν παράνομη, λέει ο Αλέξης και ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι μαγνητοφωνήσεις του τότε υπουργού του των οικονομικών Βαρουφάκη στα όργανα της Ευρώπης ήταν νόμιμα; Έτσι για να θυμόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η οικονομική πολιτική του τσιπρα ήταν πολύ καλή για τα δεδομένα που επικρατούσαν στην Ευρώπη και παγκοσμίως πριν πέντε χρόνια, κατάφερε και έβγαλε την Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια όρθια οικονομικά και επίσης άρχισε μετά από δεκαετή κρίση να φενεται φως στο τούνελ, μείωσε θεαματικά την ανεργία, επανέφερε πολλά προνόμια υπέρ του απλού εργάτη, όπως για να απολυθεί ο εργαζόμενος έπρεπε να λογοδοτησει ο επιχειρηματίας, αύξησε το βασικό μισθό και χάρη σε αυτό ξεπαγωσαν και κάποιες τριετιες δίνοντας οικονομική ανάσα σε πολλούς εργαζόμενους, κατηργησε τον υποκατωτατο μισθό, μοναδικό εφηυρημα ντροπιαστικής και αντεργατικης πολιτικής απέναντι στο δοκιμαζομενο σκληρά ελληνικό λαό από τη κυβέρνηση σαμαρά, ήταν μια ρεαλιστική με πολλά κατορθώματα οικονομική πολιτική, για τα επιδόματα που λέτε κάποιοι στους αλλοδαπούς αυτά είναι πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης, δε γίνεται ένας δεξιός να γκρινιάζει συνέχεια για τα επιδόματα των ρομα και μετά να είναι και υπέρμαχος σφόδρα της ευρωπαϊκής ένωσης, πάμε τώρα στο παρόν, σκεφτείτε μόνο πρωθυπουργός κουλης, υπουργός ανάπτυξης αδωνις και υπουργός εργασίας βρουτσης, οπότε δε χρειάζεται να πω πολλά καταλαβαίνετε, με κουλη νέα αντιλαϊκή διακυβέρνηση, με αδωνι καμία ανάπτυξη και με βρουτση νέα αντεργατικα μέτρα.. Και αν θέλετε από Νοεμβρίο που θα σκάσει το κανόνι της οικονομίας, βαριά να αντέξει μέχρι Δεκέμβριο ελάτε να τα πούμε ξανά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια για τη μεστη, ειλικρινη κι απ` αρχη ως το τελος ακεραια
      απαντηση σου φιλε μου !!Ηρωων κουβεντες αληθινες ,αλα Μακρυγιαννη!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά