Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Σάλος από την νέα αποκάλυψη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤIΚΩΝ - Δεν την αμφισβήτησε ο Παπαγγελόπουλος

Άναυδη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τον ποταμό των αποκαλύψεων για τον Καθεστωτικό και Εξωθεσμικό τρόπο που λειτουργούσε η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Αφού μετά την αποκάλυψη της δικογραφίας για τους διεφθαρμένους της ΕΛΑΣ, εκεί όπου εμφανίζεται η σύζυγος του Πάνου Καμμένου Έλενα Τζούλη να συνομιλεί εξωθεσμικά με τους επικεφαλείς της Ελληνικής Αστυνομίας σε σχέση με την διατεταγμένη από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σύλληψη του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, αλλά και τους σοκαριστικούς διαλόγους Σάμπυ Μιωνή - Νίκου Παππά, σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ "χτυπούν" για δεύτερη φορά.
Δημοσιοποιώντας διάλογο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με τον γενικό διευθυντή της εφημερίδας Παναγιώτη Τζένο, μέσα από τον οποίο ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης φέρεται να
αποκαλύπτει στον δημοσιογράφο, ακόμη μια απόπειρα ωμής παρέμβασης στην Δικαιοσύνη του Πάνου Καμμένου.
Μάλιστα ο διάλογος - σοκ Παπαγγελόπουλου - Καμμένου , σύμφωνα με τα λεγόμενα του τότε υπουργού Δικαιοσύνης γίνεται στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα!
Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, αυτό που εκτιμήσαμε εμείς δημοσιογραφικά, είναι πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ΔΕΝ αμβισβητεί την γνησιότητα του δημοσιεύματος των "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΏΝ", αλλά και του διαλόγου του με τον Παναγιώτη Τζένο. 
www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά