Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Παραμύθια

Τα όμορφα παραμύθια, όμορφα καίγονται…
Ο Τζανακόπουλος, αυτό το τρελό αγόρι με τη μεγάλη γλώσσα και τη μέτρια νοημοσύνη (ενθυμείσθε όλοι υποθέτω την εποχή που το «αστραφτερό» του μυαλό έδινε ρεσιτάλ από το πόντιουμ του κυβερνητικού εκπροσώπου), σε μια από τις… μνημειώδεις έως και μνημειακού χαρακτήρα τοποθετήσεις του στη Βουλή, εκστόμισε ένα παραμύθι το οποίο μόνο δράκους δεν είχε. Σύμφωνα λοιπόν με το παραμύθι του Τζανακόπουλου, τις μετοχές της κυρίας Μαριάννας Λάτση που αποχώρησε από το επενδυτικό σχήμα του Ελληνικού τις αγόρασε ένα fund το οποίο ανήκει στον αδελφό του υφυπουργού Ζαββού, στην κυρία Μιράντα Ξαφά, στον αδελφό του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρο, σε κάτι άλλους φίλους του Σαμαρά. Και κάπως έτσι έχουμε την οικογένεια Σαμαρά να προσπαθεί δι’ ιδίων μέσων να διασώσει την επένδυση – ολοκληρώνω εγώ τον συλλογισμό Τζανακόπουλου, τον οποίο υιοθέτησαν φυσικά αυτολεξεί όλα τα συριζομάγαζα που στηρίζουν τον Αλέξη.
Χθες το fund εξέδωσε ανακοίνωση που μοιάζει με βρεγμένη πατσαβούρα στη μούρη του Τζανακόπουλου. Την παραθέτω ολόκληρη για να
δούμε ποιος κατασκευάζει ειδήσεις και ποιος πιάνεται πραγματικά «με τη γίδα στην πλάτη»…
«Σε απάντηση των αναληθών, ανακριβών και προσβλητικών δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών (ποιοι τα έκαναν, ποιοι τα έκαναν; Χα!) που αφορούν τη δήθεν εμπλοκή της εταιρείας μας στην αγορά μετοχών της εταιρείας Lamda Development, διευκρινίζονται τα κάτωθι:
Η εταιρεία ORILINA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ είναι ανώνυμη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, λειτουργεί δε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και υπό τις διατάξεις του Ν. 2778/1999 περί Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ακίνητης Περιουσίας – Εταιρειών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία και άλλες διατάξεις.
Η εταιρεία ουδέποτε αγόρασε μετοχές της Lamda Development, ουδέποτε κατείχε ή κατέχει μετοχές της εν λόγω εταιρείας.
Το παρόν προσυπογράφεται απ’ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, τα οποία προσωπικά ούτε κατείχαν ούτε κατέχουν μετοχές της εταιρείας Lamda Development».
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Για να γίνεις αριστερός αγωνιστής δεν χρειάζεται να πολεμήσεις το φασισμό, να φυλακιστείς, να εξωριστεις, να βασανιστείς ή ενδεχομένως να πεθάνεις για τη Πατρίδα, απλώς χρειάζεται να αποδείξεις με λογαριασμό της ΔΕΗ ότι έμεινες δύο χρόνια στα Πετράλωνα. Να σέβεστε τον αγωνιστή των Πετραλώνων κ. Παπαχρήστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά