Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Ανέκδοτο


Αναφέρθηκα προηγουμένως στην περίπτωση των… ελληναράδων αγράμματων και συν τοις άλλοις ψεκασμένων, τα «τσουράπια» που λέγαμε, που αμφισβητούν τους επιστήμονες, τους ειδικούς, διότι έτσι είναι ο ελληναράς, τα ξέρει όλα, και «κάνε τον 24 ώρες πρωθυπουργό να σου τα λύσει όλα τα θέματα που απασχολούν τη χώρα διά μιας» και άνευ ετέρου. Αλλά δεν έχουμε μόνο σε αυτό το επίπεδο αμφισβήτηση. Έχουμε και σε ανώτερο επίπεδο. Πιο πάνω. Παράδειγμα. Προχθές, ο Πολάκης. Που ακόμη να χωνέψει ότι ο Τσίπρας όρισε τομεάρχη Υγείας τον σοβαρό Ανδρέα Ξανθό, και όχι εκείνον. Παρ’ όλα αυτά την «έπεσε» κανονικά στον

Ηλία Μόσιαλο, επειδή ο Μόσιαλος, ίσως από τους καλύτερα γνώστες των σχετικών με την πανδημία παγκοσμίως, έγραψε ότι η θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα με τις αυξημένες εισαγωγές στις ΜΕΘ που απειλούν το ΕΣΥ και τη σταθερότητά του. Τον Μόσιαλο λοιπόν τον ειρωνεύτηκε ο Πολάκης διότι δήθεν οι σπουδές του στη μάχιμη βαριά κλινική ιατρική είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Ο Πολάκης ειρωνεύτηκε τον Μόσιαλο, που είναι καθηγητής έδρας στο LSE, διδάσκει στο Imperial College ως επισκέπτης καθηγητής, και ασχολείται με την αναμόρφωση των ΕΣΥ καμιά δεκαριά χωρών, μεταξύ των οποίων και της Κίνας!

Εντάξει, δεν λέω ότι είναι και το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει, άλλα ένα γέλιο, όσο να πεις, μου ήρθε αυθόρμητα…

 Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά