Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Καββαδία- Λάμπρου απαντούν στους «συντρόφους» για το κείμενο υπέρ Κουφοντίνα

Αυτοί είναι δεν αλλάζουν.

Το βαρύ κλίμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ μαρτυρά και η ανάρτηση της Ανέττας Καββαδία, η οποία έγραψε στο Facebook: «Πόσο διασκεδάζω με τις κάθε λογής «νουθεσίες», δε λέγεται.

«Από όπου και αν προέρχονται…«Νουθεσίες» για το συλλογικό αλλά και το προσωπικό καλό. Που συνοδεύονται, σχεδόν πάντα, και από αυτό το «μα, τι θέλεις και μιλάς;», ή «μα, είναι ώρα για τέτοια;» ή «μα, δεν βλέπεις προς τα πού πάει το ρεύμα;». Ευτυχώς, μεγαλώνοντας, απλώς χαμογελώ και προσπερνώ. Έχοντας επιλέξει, από καιρό, τους ανθρώπους εκείνους που ακούω, σέβομαι και υπολογίζω. Των οποίων οι συμβουλές και η κριτική (ενίοτε πολύ σκληρή…), έχουν ξεκάθαρη αφετηρία και στόχευση. Αυτοί είναι οι συνομιλητές, οι σύντροφοι και οι συνοδοιπόροι μου. Γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, τα πάντα είναι θέμα επιλογών…».

Από την πλευρά του, ο Πάνος Λάμπρου τόνισε ότι:

«Η πολιτική σκοπιμότητα και η συνήθης πολιτική αντιπαράθεση με “χτυπήματα κάτω από τη μέση” των γνωστών κύκλων της ΝΔ και των πρόθυμων ΜΜΕ έχουν το όριό τους. Το σχόλιο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του, δεν αφορά την υπεράσπιση ενός προσώπου, αλλά το αυτονόητο: την υπεράσπιση του κράτους δικαίου, τη νομιμότητα, την ισονομία και τα δικαιώματα, που αφορούν όλους τους κρατούμενους ανεξάρτητα του αδικήματος και της ποινής. Κάθε άλλη ερμηνεία δεν έχει σχέση με την αλήθεια ούτε φυσικά με τη δική μας πολιτική τοποθέτηση» έγραψε ο Πάνος Λάμπρου στα social media, μία ημέρα το κείμενο 15 μελών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, αναφερόμενος στο κείμενο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουφοντίνα, είπε «δεν έπρεπε να γίνει τόση φασαρία, δεν έπρεπε να υπάρχουν 15 υπογραφές», ενώ από την πλευρά της, η γραμματέας της Κ.Ο., Όλγα Γεροβασίλη, δήλωσε «Δεν θα υποστήριζα ποτέ την τρομοκρατική δράση και κανείς από το ΣΥΡΙΖΑ και ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ».

 www.dailypost.gr/

5 σχόλια:

  1. Καββαδία , μεγάλη δημοσιογραφική προσωπικότητα. Διορίστηκε στην ΕΡΤ με FAX επί ΠΑΣΟΚ και εσείς ασχολείστε μαζί της.Δεν αντιλαμβάνεστε ότι έχει πέσει στην αφάνεια,και εκεί θα μείνει, και προσπαθεί με αντιδραστικές προτάσεις να διατηρηθεί στην επικαιρότητα. Έλεος πια ασχοληθείτε με αξιόλογους ανθρώπους και δόξα το θεό υπάρχουν αρκετοί στην Ελλάδα. Αφήστε τα πολιτικά σκουπίδια να τα παρασύρει το ποτάμι, δεν χρειάζονται σπρώξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορισμός με FAX αλλά επί Καραμανλή
      https://www.iefimerida.gr/news/395016/agria-kontra-adoni-georgiadi-me-anneta-kavvadia-dioristikes-stin-ert-me-fax-epi

      Διαγραφή
    2. /<Μη μου το παίζετε εδώ μέσα παρθένα/» να φωναζει και να ορυεται μεσα στο ελληνικο κοινοβουλιο ο Πειραιωτης αυθυροστομος σαλιαρης και φαφλατας βουλευτης της ΝΔουλας, λες και βρησκοταν σε καποια πειραιωτικη μπουρδολοστρατα, ειναι ανειπωτη προσβολη για καθε ελληνα δημοκρατη και βαθυτατος υποβιβασμος του Ελληνικου κονοβουλιου!!
      Τη κ.Καββαδία- Λάμπρου, οπως σωστα επισημαινει και ο κ Βασιλης τη διορισε με FAX ο κ. Κ. Καραμανλης, ενα αλλο βαρυσημαντο μουζμουλο της ΝΔουλας !!

      Διαγραφή
    3. Συμβαντα που δειχνουν τη καθετο πτωση των αξιων και της υποστασης του Ελληνικου Κοινοβουλιου με πρωταγωνιστη τον ασυγκρατητο, κυνικο , βρωμογλωσσο και χυδαιο Αδονι , το τσιροπουλι της ΝΔουλας, που το υποβιβαζει σε «χαμαιτυπείο» , συνώνυμο του καταγωγίου, ενός βρωμερού τόπου με χαμερπείς ανθρώπους αλλά και του πορνείο..
      Η χυδαιολογία στο αποκορύφωμά της ....Ουστ ωρε!!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση . Δεν είχα πρόθεση να μειώσω το ΠΑΣΟΚ, αλλά να προβάλλω την ανυπαρξία της κυρίας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά