Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο θρήνος του Τσίπρα… για την Κριστιάν Ακριβοπούλου και τον Λάρι Καψώχα!


Λυπάμαι ειλικρινά, το ομολογώ και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τον Σταύρο Ξαρχάκο που θα χρησιμοποιήσω τη δημιουργία του για να περιγράψω τον «απερίγραπτο», αλλά το παλικάρι έχει καημό. Προφανώς δεν το έχει ξεπεράσει ότι έχασε από «αυτόν», τον Μητσοτάκη εννοώ, και κλαψουρίζει σαν να του έχουν πάρει το κουβαδάκι του.

Ο περί ου ο λόγος Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός των Συριζανέλ και νυν και αείν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής στην οποία ζητάει την… ΕΡΤ! Ναι, σωστά διαβάσατε, ζητάει από τον Τασούλα να μεσολαβήσει στον Λιβάνιο και αυτός με τη σειρά του στον Μητσοτάκη ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κουμάντο στην Αγία Παρασκευή!

Θράσος μύγας και μάλιστα ενοχλητικής, αν σκεφθεί κανείς πως ο ίδιος με την παρέα του είχαν μετατρέψει την ΕΡΤ σε μηχανισμό προπαγάνδας και χαμαιτυπείου για τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Και λες και απευθύνεται σε λοβοτομημένους έρχεται να ζητήσει τα ρέστα.

Ξεχνώντας τα όργια επί των ημερών του σε

βάρος όχι μόνο των αντιπάλων του, αλλά και των ματιών μας με όσα βλέπαμε από τους πραιτοριανούς που είχε τοποθετήσει να κάνουν εκπομπές. Κι σ’ αυτό το σημείο έρχεται ο «Καημός» του Σταύρου Ξαρχάκου που με τόση ερμηνευτική δεινότητα είχε ερμηνεύσει η Μελίνα.

«Τι έχει και κλαίει το παιδί»; Θέλει διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΡΤ! Όπως εκείνη που ο ίδιος και ο Παππάς είχαν τοποθετήσει για να επιτρέπει στους πραιτοριανούς του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να υβρίζουν και να διακωμωδούν τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πολύ απλά σ’ αυτή την δακρύβρεχτη επιστολή θέλει πίσω τη ντουντούκα του.

Το παιδί, όμως, παραβλέπει ότι η ΕΡΤ πλέον δεν είναι ντουντούκα. Όπως δεν είναι και ο ίδιος πρωθυπουργός, δεν είναι ο Παππάς υπουργός από το διάστημα αρμόδιος για τη τηλοψία μας και δεν έχει κομισάριους της «Αυγής» να δίνουν οδηγίες στις εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων.

Συνεπώς, μια και έχει πάρει το κολάι (τουρκική η λέξη ας με συγχωρήσουν οι πατριώτες ένθεν κακείθεν), δεν έχει παρά να ζητήσει την παραίτηση του Λιβάνιου. Έχει ζητήσει τις παραιτήσεις σχεδόν του μισού υπουργικού συμβουλίου, για έναν παραπάνω δεν χάθηκε ο κόσμος.

Άλλωστε, αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Αλέξη Τσίπρα αφού ως αμετροεπής επελέγη από τον Αλαβάνο και ως αμετροεπής συνεχίζει να μυγιάζεται από το θράσος του. Μόνο, που στην προκειμένη περίπτωση, η ΕΡΤ από δημόσιος κίνδυνος που ήταν επί των ημερών του, είναι πλέον δημόσια τηλεόραση.

Και η τροπολογία που έχει καταθέσει, ούτε καν «ντροπολογία» δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί, θα απαντηθεί καταλλήλως από τον Θεόδωρο Λιβάνιο, αρμόδιο υπουργό που αποτελεί μια ευχάριστη για μας- δυσάρεστή για τον Τσίπρα- «έκπληξη». Εξελίσσεται σε «συριζοκτόνο» κι αυτό μας αρέσει. Όχι γιατί ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τους «πλιατσικολόγους» του πολιτικού συστήματος, αλλά γιατί αν και κεντρογενής έχει τα κότσια να τους βάζει στη θέση τους. Εκεί που ανήκουν, στο περιθώριο.

 

Γράφει ο Επιδειξίας Συνείδησης

 tomanifesto.gr

2 σχόλια:

  1. Οι άνθρωποι ποτέ δεν είχαν πιστέψει ότι θα κυβερνήσουν, ότι υπάρχουν ψηφοφόροι που θα τους εμπιστευθούν, και όταν φευ βρέθηκαν αφελείς Έλληνες και τους ψήφισαν, η ηδονή της εξουσίας που τους κατακυρίευσε ήταν τοση έντονη που ήταν αδύνατον να τη ξεχάσουν με αποτέλεσμα να έχουν μάθει στέρηση εξουσίας και να έχουν παλαβωσει. Θα πάρει χρόνο να συνέλθουν ιδιαίτερα με την επερχόμενη ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο κουτος μπορει να ειναι ο τσιπρακος που νομιζει οτι μεσα σε ενα χρονο ξεχασαμε τι εκανε παντου η συμμορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά