Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Τι αποκαλύπτουν οι κρυφές και φανερές δημοσκοπήσεις


Στο μικροσκόπιο των επιτελείων όλων των κομμάτων βρίσκονται τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που αποτυπώνουν τις τάσεις της κοινής γνώμης εν μέσω του τρίτου κύματος της πανδημίας.

Ο μεγάλος χαμένος από μία ενδελεχή ματιά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης απέρριψε διαρρήδην τη στρατηγική της έντασης και της πόλωσης σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία, ενώ η εμμονή των επιτελών της Κουμουνδούρου σε παλαιοκομματικές τακτικές και η επικίνδυνη στάση τους για τη δημόσια υγεία μέσα από τη στήριξη της συμμετοχής σε ανοιχτές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις χωρίς την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης στοίχισαν στη δεξαμενή των μετριοπαθών ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με τα όσα

έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και αποκλειστικές πληροφορίες του lykavitos.gr για έρευνες που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων παραμένει σε διψήφια νούμερα (δώδεκα με δεκατρείς μονάδες).

Στην αντίπερα όχθη, η Κυβέρνηση καταγράφει μεν μία μικρή φθορά λόγω των χειρισμών της στο θέμα της πανδημίας, υψηλά ποσοστά ανθεκτικότητας δε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι με τη χώρα να βλέπει σύντομα το φως στο τούνελ και τη μέρα επιστροφής στην κανονικότητα να βρίσκεται κοντά.

Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου οφείλει να δώσει μεγάλη έμφαση από εδώ και στο εξής στις υψηλές προσδοκίες των πολιτών αλλά και στη δραστική αντιμετώπιση οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων που αφήνει πίσω ο κορωνοϊός και τα οποία πρόκειται να απασχολήσουν την βασική ατζέντα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, απώλειες καταγράφει και το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο παρασύρθηκε το τελευταίο διάστημα από την υπέρμετρη όξυνση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να χάσει πόντους στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

 www.lykavitos.gr/

5 σχόλια:

  1. Η πορεια του Αλεξη σταυραετου, με βαση το δικο μου προγνωστικο μοντελλο, την επερωτηση μου, ποιον θα ψηφιζατε αν αυριο γινοταν εκλογες σε μια σειρα απο αντιπροσωπευτικες και διαφοροποιημενες κοινωνικες ομαδες συμπολιτων μας, δειχνει μια δυνατη ανιουσσα πορεια για τον Αλεξη κι ετσι το κομμα του κερδιζει/εζασφαλιζει την απολυτη πλειοψηφια στην Ελληνικη Βουλη!!
    Συγκεκριμενα κι επι μερους, ο Αλεξης σταυραετος θα προηγητο του κ. Κουλη κατα 7-12% μοναδες σε ολες τις κοινωνικες ομαδες, με εξαιρεση στις τρεις ανωτερες κοινωνικες ομαδες με ανω
    των 100 000 ευρω εισοδημα ετησιως και ειδικα
    στον δημοσιουπαλληλικο,
    τραπεζικο/βιομηχανικο και
    γεωρκτηνοτροφικο τομεα!!
    Τα επιμερους αποτελεσματα κατα περιοχες και ηλικιες μπορουν να αποσταλουν στο καθενα ενηλικο εμπιστευτικα και κατοπιν γραπτης αιτησεως!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ...ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

      Διαγραφή
    2. Πληρωσες προφανως λιγα για το επαγγελματικο χαρτι σου, πηρες προφανως κατι για νεροφορος η αλμπανης, οχι δα και για γιατρος! Εισαι νταμαχιαρης και προσεχε το νταβαντουρι αμα σε τσακωσε η πολιτεια!
      Η παρανομια κι ασωτια ειναι κοντα κοντα και μη ντιριεσαι να πας με τον Αλεξη να γινεις σοβαρος ανθρωπος και να χορτασεις πλιγουρι!!

      Διαγραφή
  2. 10:12:00 είσαι ο γελωτοποιός του μλπογκ. Σε απολαμβάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά