Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Επίθεση της «Αυγής» στον Βελόπουλο γιατί τους αρπάζει την... ψεκασμένη «πελατεία»


Μαύρα φίδια ζώνουν τον κόρφο του Τσίπρα και των επικοινωνιολόγων της Κουμουνδούρου, αφού σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα των κυλιόμενων μετρήσεων που ήδη μελετούν, ο Τσίπρας και Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν παντελώς ΣΤΑΣΙΜΟΙ δημοσκοπικά, παρότι η Κυβέρνηση καταγράφει φθορά.

Αν και αυτό θα φανεί καθαρά στις πρώτες μετρήσεις που θα δημοσιοποιηθούν, τα πρώτα δείγματα είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ, εξου και οι υψηλοί τόνοι καθώς και η γλώσσα της Τρούμπας που χρησιμοποίησε χθες στην Βουλή ο Τσίπρας. 

Υπάρχει όμως ακόμη ένα δημοσκοπικό δεδομένο που έχει προκαλέσει "κόκκινο συναγερμό" στην Κουμουνδούρου:

Αφού καταγράφεται σημαντική διαρροή "ψεκασμένων" - ανεμβολίαστων - αντισυστημικών ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ όχι προς άλλο κόμμα της Αριστεράς αλλά προς στον Βελόπουλο.

Χθες ο Lykavitos.gr (δες εδώ) ανέδειξε με βασικό άρθρο του θέμα, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους της κάλυψης του αντιεμβολιστικού κρεσέντο του Πολάκη, από τον Τσίπρα. 

Και σήμερα ήρθε η "Αυγή", η οποία με πρωτοσέλιδη επίθεση της στον Βελόπουλο επιβεβαιώνει τον ΠΑΝΙΚΟ που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΔΙΑΡΡΟΕΣ ψηφοφόρων του κόμματος προς την "Ελληνική Λύση"

 lykavitos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά