Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Alexis Karpazof


Με το που κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας ο Τσίπρας, έσπευσε ο στρατός των ΣΥΡΙΖΟτρολ να “αποθεώσει τον ηγέτη”.

Πάντως έχει πλάκα να βλέπεις όλα αυτά τα γραφικά και καημένα τρολάκια (κάποια είναι των 0,60 λεπτών και κάποια άλλα είναι ψεκασμένα και καμένα στο μυαλό) να “πανηγυρίζουν” για τον “μέγα” και “άχαστο ηγέτη” που έχουν.

Αυτά σε οπαδικό επίπεδο και σε επίπεδο… πολακιστάν. Γιατί στα σοβαρά τώρα, ο “Κασπάροφ” της πολιτικής (όπως ευφυώς τον τρόλαρε κάποιος χρήστης του twitter) περισσότερο μοιάζει με… Καρπαζόφ παρά με ηγέτη.

Η χθεσινή γκάφα του πανικόβλητου και απελπισμένου Τσίπρα, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά (τέτοιων θεϊκών) “εμπνεύσεων” που είχε ο Αλέξης (μας) τα τελευταία χρόνια.

Ας θυμηθούμε μερικές:


“Επένδυσε” στην πανδημία… και μετά πήγε κουβά.
“Επένδυσε” στην Omicron.. και μετά πήγε κουβά.
“Επένδυσε” στις πυρκαγιές… και μετά πήγε κουβά.
“Επένδυσε” στην “καταστροφή” της οικονομίας… και μετά πήγε κουβά.
“Επένδυσε” σε “Λιγνάδηδες”… και μετά πήγε κουβά.
¨Επένδυσε” στην Εξεταστική… και μετά πήγε κουβά.
Τώρα “επενδύει” στην πρόταση δυσπιστίας… κι ο νέος κουβάς έρχεται την Κυριακή το βράδυ.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι Ταλιμπάν των υπογείων της Κουμουνδούρου “επενδύουν” επ΄ εσχάτοις και στον μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στον υπόδικο Φουρθιώτη!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Αλ. Τσίπρας κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε, σκοπεύει να “παίξει” κι αυτός το “χαρτί Φουρθιώτη”.

Εφόσον το ζήσουμε κι αυτό,  μετά θα μπορούμε να ευχηθούμε στον Τσίπρα και στους μουστερήδες της αριστεράς και της προόδου… και εις ανώτερα!

ΥΓ. Ο Τσίπρας μετράει ήδη 4 βαριές εκλογικές ήττες από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη (εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές), ενώ από το 2017 μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση που να μην δείχνει διψήφιο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Να τα λέμε κι αυτά…

 tomanifesto.gr

9 σχόλια:

  1. Τουτο το λιβελογραφημα Alexis Karpazof δεν διαβαζεται,λες και βρισκομαστε σε μια σκοτεινη
    προεμφυλιακη περιοδο !! Ντροπη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπαριλα που βλεπει να θυγονται οι μασες και τα συμφεροντα !
      Λες να το κανουν αποφροντιδα για το αυριο ?

      Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΕΤΣΙ ; ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΤΕ Ε;
    Κ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι της νέας δημοκρατίας πάντως καί σήμερα για γιαουρτακια είναι, δεν άλλαξε κάτι.. Η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση τής Ελλάδος από τη μεταπολίτευση και μετά, δε το λέω εγώ το μαρτυρούν τα πεπραγμένα της

      Διαγραφή
    2. 9:01:00 μ.μ. ειναι απολυτα σωστα και αναντιρρητα τα οσα γραφεις για τον κ. Κουλη !!
      Μια ατυχη επιλογη σε μια δυσκολη συγκιρια για τη Χωρα μας !!

      Διαγραφή
  3. Σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει, σηκώνει τη σημαία της επανάστασης μήπως και τσιμπήσουν οι αφελείς του 2015. Ευτυχώς ο λαός έχει και μνήμη και επιλογές. Φέρθηκε τόσο αναλγητα στον λαό και τον περιφρόνησε με το ποιο χυδαίο τρόπο που υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα παράξενο πράμα, στα χωριά μας, ολοι γνωριζόμαστε, δεν βλέπω ανθρώπους να μετάνιωσαν που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα βλέπω ανθρώπους που με μισόλογα βρίζουν το Μητσοτακη και την παρέα του. Αλλα ρε συντάκτη του tomanifesto, εισαι γνωστο τρολ του διαδικτύου, εσυ και η παρέα σου υμνολογείται το πρωθυπουργό που εχει κανει ιδιοκτησία του τη Ν.Δ. και το Ελληνικό κράτος, ο Τσίπρας στο κατω κάτω της γραφής δεν εκλεψε και δεν έφαγε την Ελλάδα 37 δισ ταμειο άφησε. Ισχυρίσου και συ τα ιδια για την Αγεία Οικογένεια.Ανεβασε τα χρέει της Ν.Δ. κατα 20 μυρια!!! Αν ηταν επιχείρηση στο χρηματιστήριο ΧΡΕΟΠΑ θα την έλεγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:52:00 απολυτα σωστο και τεκμηριωμενο το σχολιο σου, τα συγχαρητηρια μου!
      Ηθελα μονο να σου υπενθυμισω, οτι ο Αλεξης ο σταυραετος, οχι μονο δεν εκλεψε και δεν εφαγε αλλα ουτε και αποδεχτηκε ποτε δωρα απο εμπροροβιομηχανικους κυκλους αλα Κουλη!.Κι εδω εννοω το πολυκροτο σκανδαλο ,οπως αναγραφηκε στον τυπο τοτε , με την αποδοχη/εγκατασταση εξοπλισμου γαφειου της εταιρειας Ζιεμενς προς τερψην και χαρα του κ. Κουλη !!Αυτο ακομη απο στην ατελειωτη και ασυγχωρητη αραδα παραλειψεων και λαθων του κ.Κουλη!!Τετοια δωρα και καθρεφτακια εγω ξερω, οτι διναν οι αποικιοκρατες αλλοτε στους αρχηγους αφρικανικων κρατων !!

      Διαγραφή
  5. Μόνο ανόητος θα προκαλούσε μάχη που είναι σίγουρο πως θα χάσει.
    Είναι προφανές πως δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αυτής της μάχης παρά μόνον οι εντυπώσεις για το συνέδριο τους. Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά