Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Γεωργιάδης: Θα ζητήσετε συγγνώμη για την σκευωρία Νοβάρτις ;


 

«Μετά από 5 χρόνια λάσπης συκοφαντίας και απόπειρας πολιτικής και φυσικής μου εξόντωσης θα πάρει ένας από εσάς το λόγο να μου ζητήσει συγγνώμη για τα αίσχη που στήσατε;» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης

Σφοδρή επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την σκευωρία Novartis εξαπέλυσε ο Αδωνης Γεωργιάδης στην Βουλή με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα να αρχειοθετήσει και την δική του υπόθεση.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να «ντρέπονται» για την σκευωρία που έστησαν ή ανέχτηκαν και πρόσθεσε «δεν έχετε καν τα μούτρα να πείτε μια συγγνώμη αλλά κατά τα άλλα μιλάτε για αξιοπρέπεια και για Θεσμούς». Αίσθηση δε προκάλεσε το γεγονός ότι τόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός τον οποίο ανέφερε ονομαστικά ο υπουργός δεν ζήτησαν τον

λόγο προκειμένου να απαντήσουν ούτε διαμαρτυρήθηκαν για τους χαρακτηρισμούς που τους απηύθυνε ο κ. Γεωργιάδης.
«Άκουσα με μεγάλη έκπληξη τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν για την ανάγκη ανάκτησης της εμπιστοσύνης στην Δημοκρατία τους Θεσμούς και την Δικαιοσύνη» είπε αρχικά για να προσθέσει «Η οικονομική εισαγγελία αποφάσισε να αρχειοθετήσει τις εις βάρος μου καταγγελίες που εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ είπατε για τη Novartis. Επι 5 χρόνια ανεχόμουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να με αποκαλούν ως ελεγχόμενο υπουργό. Ο Μπαλαούρας προανήγγειλε μάλιστα την προφυλάκισή μου».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων διάβασε αρκετά αποσπάσματα της εισαγγελικής απόφασης αρχειοθέτησης σημειώνοντας μεταξύ άλλων «αναφέρει ο εισαγγελέας Ισχυρίζεται ο προστατευόμενος μάρτυρας ότι ο Γεωργιάδης έλαβε το ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατ ευρώ για να ικανοποιήσει την Νοβάρτις αλλά αυτό δεν αντέχει σε καμία λογική. Αυτός που δωροδοκεί προϋπολογίζει μεγαλύτερο ή έστω το ίδιο όφελος…. Ο Γεωργιάδης δεν λειτούργησε ως δωροδοκηθείς καθώς η Νοβάρτις δεν ωφελήθηκε… Στην ενέργειες του Αδωνη Γεωργιάδη όχι μόνο δεν δύναται να διαπιστωθεί δωροδοκία αλλά ευθέως διαπιστώνεται ευθεία προσβολή των συμφερόντων της Νοβάρτις».

«Μετά από 5 χρόνια λάσπης συκοφαντίας και απόπειρας πολιτικής και φυσικής μου εξόντωσης θα πάρει ένας από εσάς το λόγο να μου ζητήσει συγγνώμη για τα αίσχη που στήσατε;» είπε ο ίδιος «εσείς που υποτίθεται είστε έντιμοι, ακέραιοι ανεχθήκατε και συνεργήσατε στην συκοφαντία. Εσείς κ. Ξανθέ ξέρετε αν ωφέλησα την Νοβαρτις αλλά σιωπήσατε και αυτό δεν σας το συγχωρώ».

ΥΓ Έκανε μεγάλη εντύπωση ενώ ανέφερε ονόματα πρώην υπουργών κανένας δεν πήρε τον λόγο επί προσωπικού .

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

10 σχόλια:

  1. τι την ηθελαν την μομφη μαζοχες ειναι να τα ακουνε απο τον Αδωνη τους ισοπεδωσε τους κατσαπλιαδες τους κατονομαζε και κανενας δεν πηρε τον λογο..και δεν εχουν δει ακομη τιποτα οταν αρχισουν τα ειδικα δικαστηρια θα φτασουν τα πυρα και στον αγραμματο Ζηκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν βπεπω τον Αδωνι κι ακουω τη στριγγια φωνή του και το αχαλινωτο μισος του, βγαινω εξω κι αρχιζω και τρεχω για να συνελθω!
    Ελεος κ. Κουλη, παρτον κι αδειαστε και οι δυο τα εδρανα στη Βουλη των Ελληνων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γαι σενα γραψανε ..τους συριζαιους τους εχουμε να γελαμε οχι να ανοιγουμε συζητηση μαζι τους

      Διαγραφή
    2. 2022 - 1:19:00 μ.μ. ! Που να το φανταζοταν η καυμενη η βαβα σου, πως η παροιμια θα ταιριαζε καπακι και για τον εγγονι της μετα απο τοσα χρονια!!

      Διαγραφή
    3. Με σενα ανώνυμη 1.19.00 να δεις την πλάκα που σου κάνουμε!!! Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου εχεις αν νομίζεις πως ανοίγουμε συζήτηση μαζί σου!!!

      Διαγραφή
    4. Αν ημουν κυρ Βασιλης κι ειχα μια υπευθυνοτητα διαλογης στα σχολια του Πελασγια blog, τα σχολια μορφης/περιεχομενου σαν τα 2:48:00 μ.μ. κι 1:19:00 μ.μ.θα τα πεταγα /δεν θα τα αναρτουσα!!Αυτα δεν ταιριαζουν πουθενα,ειναι χαμηλης υποσταθμης!!
      Δεν περνουν καποια θεση/αντιθεση στο σχολιο/διαλογο, ειναι κενα και καργα με μίσος, δηλητήριο κι αντιεπαθια!!Προσωπικα θα το σκεφθω αν μελλοντικα θα ξαναστειλω σχολιο μου κατω απο τετοιες συνθηκες !

      Διαγραφή
    5. Σας έχω τονίσει πολλές φορές και σε όλες τις πλευρές να κρατάτε ένα επίπεδο δυστυχώς συνεχίζετε , όσες φορές δεν ανάρτησα σχόλια σας φτάσατε στο σημείο να με βρίζετε ...κάντε όλοι σας την αυτοκριτική σας και μετά πυροβολήστε τον διαχειριστή.

      Διαγραφή
  3. 12:47 ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΜΙΣΟΣ; ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΑΤΕ 10 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ;Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΚΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωνάζει ο κλέφ'τς (Αδωνης) να φοβ'θει ο νοικορ΄ς (ΣΥΡΙΖΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί αν υπάρχει ένας σοβαρός ψηφοφόρος του συριζα (λέμε τώρα) να μας πει που έχει άδικο ο Άδωνις ή σε ποιο σημείο λέει ψέμματα...οι αφορισμοί είναι εύκολο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά