Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως ξέχασαν την Αριάδνη


Ούτε ιερό ούτε όσιο στο παρεάκι της πλατείας Κουμουνδούρου οι οποίοι κουνούν το δάχτυλο σε κάθε ευκαιρία ξεχνώντας τα αίσχη της διακυβέρνησης τους. Και αντί να κάνουν το ελάχιστο – όπως πχ το ΚΚΕ που μοίρασε και νερά στους εγκλωβισμένους- στον ΣΥΡΙΖΑ ζητούν παραιτήσεις γιατί θεωρούν ότι οι ίδιοι θα τα έκαναν νωρίτερα.

Εκείνοι κάνουν πως ξεχνούν, ο κόσμος όχι. Όπως για παράδειγμα την Αριάδνη: την πρώτη κακοκαιρία με όνομα που έμελε να διαχειριστεί η κυβέρνηση του άχαστου και χάθηκε η Ελλάδα.

Αυτά τον Ιανουάριο του 2017, πέντε χρόνια πριν. Τότε που η χώρα παρέλυσε και το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούσε άπραγο το χάος να εξελίσσεται επί μέρες αφήνοντας πίσω του και νεκρούς!

Τώρα ο ευαίσθητος Τσίπρας μας λέει ότι

δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ. Τότε όμως κανένα πρόβλημα δεν είχε να απολαύσει τον ύπνο του.  Το ίδιο σενάριο είχε επαναληφθεί και τον Δεκέμβριο του 2017 σημαδεύοντας τα Χριστούγεννα!

Και είναι οι ίδιοι που θέλουν να ξανακυβερνήσουν. Φυσικά ο καθένας μπορείς να ονειρεύεται ότι θέλει…

 tomanifesto.gr

4 σχόλια:

  1. Θέλω να μοιραστώ μια σκέψη μαζί σας. Οταν θα έρχονται ''ακραία καιρικά φαινόμενα'' να αλλάζει η πολιτική ηγεσία. Πρωθυπουργός ο Τσίπρας, περφερειάρχης η Δούρου. Να εχουμε να βρίζουμε. Δεν ειναι σωστό να λέμε το.... ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κ.Κουλη θα εννοεις κι αυτος ειναι καταφανως για να ξεσκαμε απο το βαρος των προβληματων της καθημερινοτητας, να ~χουμε καποιον να κανουμε πλακα!
      Ανταξιος πρωθυπουργος μας θα ηταν το παιδι του λαου μας,ο αξιολογος κι αξιαγαπητος ρεαλιστης σταυραετος μας, ο Αλεξης ,το οποιον βεβαια τα βουλεμενα παιδια του Λεκανοπεδιου Αττικης με το 50% του πληθυσμου μας δεν τον προτιμαν,διοτι ξερουν, οτι προτεραιοτητα του Αλεξη θα ειναι το ξεκαθαρισμα του κηφαναριου της Αττικης και μελλοντικος εξωραισμος ολης της υπολοιπης Ελλαδος, το παραμερισμενο γεωγραφικο τμημα μας στο συνολο που παραμενει να αναγεννηθει με τη σωσστη εκμεταλλευσει του πλουτου του,ανταμα με τις φυσικες ομωρφιες του!!

      Διαγραφή
    2. Και γιατί να ψάχνουμε λύσεις σ' αυτούς τους δύο; Στα "ακραία καιρικά φαινόμενα" έχουν βρει άλλοθι πολλοί κυβερνώντες.
      Οι αποζημιώσεις που ζήτησε ο πρωθυπουργός από την Αττική Οδό και ο Καραμανλής από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δείχνουν ότι τελικά λεφτά υπάρχουν (κάποιοι τα έχουν). Πάντως θα έχουν να λένε οι ίδιοι ότι με "προσωπική παρέμβαση" λύθηκε το πρόβλημα. Τώρα γιατί το δικό μου μικρό μυαλό πάει σε νέες αυξήσεις στα διόδια...

      Διαγραφή
  2. ο συρφετος εχει κανει τοσα πολλα που τα βρισκει ολα μπροστα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά