Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Συγχαρητήρια


Μετά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών αξίζουν συγχαρητήρια για τον άμεση ανταπόκριση για τον καθαρισμό των δρόμων και ρίξιμο αλατιού σε καθημερινή βάση ώστε οι συχωριανοί και οι κάτοικοι των γύρω χωριών να νιώθουν ασφαλείς για τις μετακινήσεις τους για τις δουλειές τους και όχι μόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο και τους υπαλλήλους του Δήμου Πελασγίας για την προθυμία , την συνέπεια  και την αποτελεσματικότητα και τον μεγάλο ζήλο που δείχνουν και καλό κουράγιο και δύναμη για το υπόλοιπο .

 

9 σχόλια:

  1. Όταν υπάρχει προνοητικότητα, ενδιαφέρον και υπευθυνότητα τα προβλήματα ελαχιστποιουνται. Τα εύσημα στους αρμόδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αυτονοητο καναν οι υπευθυνοι του δημου και τιποτα περισσοτερο, ειναι το λιγωτερο
      που περιμενουν οι πολιτες απαυτους , εξαλλου πληρωνονται και ετσι ειναι υποχρεωμενοι να προσφερουν υπηρεσια και να καλυπτουν τελεια τα κενα και τις αναγκες του δημου!! Απο την αποδοτικοτητα του καθενος εξαρταται και η ικανοτητα του για τη δουλεια στο δημο!! Ο δημος δεν ειναι αραλικι για τεμπεληδες που δεν εχουν κατι αλλο να κανουν! Κι οπως στο δημο πελασγιας, το ιδιο ισχυει και για τις Ραχες, Αχινο, Αχλαδι.. κι αλλου οπου ανελαβαν ατομα υπηρεσιες με περιουσιες /λιοπεριβολα, χωραφια και λιοτριβια/και τωρα διπλοκονωμανε, τοσο απο το δημοσιο, οσο κι απο τη περιουσια τους! Αμαν! Τοσο σπουδαια και μοναδικα δεν μπορει να ειναι αυτα τα ατομα και μαλιστα οταν δεν προβαλλουν προτασεις για τη καλιτερευση της χαοτικης καταστασης που επικρατει, ιδιαιτερα στο δημο της Στυλιδος και τα χωρια . Η κ.δημαρχος πρεπει να αξιολογει τα υπευθυνα προσωπα στα χωρια μας και σα βαση αξιολογησης τους πρεπει να ειναι ο καταλογος προτασεων τους για την καλιτερευση του δημου /χωριου σε καθε κατευθυνση, ο οποιος καταλογος πρεπει να κοινοποιειται σε μηνιαια βαση!!Πρεπει οι υποδημαρχοι αυτοι ναναι αετοι και να μη ξημερωβραδιαζουν στα καφφενεια! Εχουν αναλαβει τρομερες υποχρεωσεις για το μελλον στα χωρια μας και ωφειλουν να το κανουν συνειδηση τους !!

      Διαγραφή
  2. Δεν αξίζει συγχαρητήρια κάποιος πού απλά κάνει το αυτονόητο, έχουμε βαρεθεί να ακούμε συγχαρητήρια καί ευχαριστιριες επιστολές προς το δήμο για τα αυτονόητα, και ποιον δήμο αυτό πού εδώ καί δυόμιση χρόνια διοικεί ένας ξενοφερτος κάτω από συνεχόμενες αδιαφανής διαδικασίες βάζοντας βιτρίνα, ότι είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό καί αν στη Πελασγία οι δρόμοι έμειναν ανοιχτά στη γλυφα ακόμα καί τώρα πού μιλάμε ίσως είναι κλειστά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την αντίθεσή σας μπορείτε κάλλιστα να την δείξετε στις εκλογές . Πάντα στα γεγονότα υπάρχουν συγκρίσιμα στοιχεία.Αυτή την φορά λειτούργησαν σωστά.

      Διαγραφή
    2. Κ.Βασιλη, οπως γραφει και ο αξιοτιμος φιλος 7:46:00 μ.μ. EET αυτα με τα χιονια , τα ξεχειλα νερα και τις φωτιες ειναι τα αυτονοητα σε καθε τμημα του δημου!!
      Εδω προκειται για εργα και πραξεις με μακροχρονια διασταση, τουλαχιστον για τη 4χρονη εκλογη ενος δημαρχου/υποδημαρχου!Για το καθε καθε χωριο μας πρεπει αυτα τα εκλεγμενα προσωπα ναναι ικανα να καταγραψουν σε μια κολλα χαρτι ποιο ειναι το μακροχρονιο ονειρο τους για τα τοπια τους. Τι ονειρο μπορει ναχει Στυλιδα με τη στενη λωριδα γης που ειναι περιζωμενη απο τεσσερους αμαξωτους δρομους , με ενα λιμανι μπροστα της με βρωμικη κατα καιρους θαλασσα, τα φθσικα θολονερα του Σπερχειου και τα αλλα απο την αντιπερα οχθη?
      Ενα αλλο καλο ονειρο ομως μπορουν ναχουν τα αλλα διαμερισματα στα ανατολικα της Στυλιδος!
      Ας καταγραφουν λοιπον ! Δεν μπορει τα περιορισμενα περιθωρια αναπτυξης/εξεληξης της Στυλιδος να ειναι στον ιδιο βαθμο ιδια με εκεινα της Πελασγιας , των Ραχεων και των κοινοτητων στα βουνησια και καμπησια τοπια μας!!,
      Σαν παραδειγμα εδω το ονειρο για τη Σπαρτα!
      <Η Σπαρτια με το οροπεδιο της , τη θεα,το υγειηνο κλιμα, τα δαση και τα βουνα,τη πλουσια πανιδα και χλωριδα της να γινει το εφαλτηριο/η απαρχη ενος τοπου αναψυχης με χωρους διαμονης, δυνατοτητες βουνησιων εκδρομων , κλπ. κλπ.
      Οταν καταγραφει το ονειρο του δημοτικου διαμερισματος τοτε ακολουθουν οι στρατηγικες για να εκπληρωθει το ονειρο κλπ! Με ποιο τροπο /τι πρεπει να γινει, ποιες δυνατοτητες και δρομοι υπαρχουν , τι αλλα πρεπει να γινουν για μια καλη αξιοποιηση των δυνατοτητων του τοπου, του φυσικου πλουτου, κλπ, καθενος διαμερισματος!!
      Ετσι ξερουμε τι θελουε και κατα που τραβαμε σε καθε τοπο!
      Δεν μπορει η κ. δημαρχου να επενδυει ενα τοσο μεγαλο κεφαλαιο αποκλειστηκα για μια αιθουσα Γυμναστηριου στη Στυλιδα , οταν ο πληθυσμος συρικνωνεται, το μερος δεν ελκει κλπ!
      Σημερα υπαρχουν μεθοδοι και τροποι, ωστε οι εκαστοτε τοποι μας/χωρια μας να καταγραφουν τα δυναμικα κι τις μορφες τους και βασει αυτων να αναπτυσσονται στρατηγικα σχεδια και τροπους συνδιασμενους με το ωφελος /κερδος που προκειπτει για τα δημοτικα διαμερισματα , ωστε οι ενεργειες /πραξεις των εκαστοτε επιλεγμενων τοπαρχων/ δημαρχων να καθοδηγουνται!!Τιποτα δεν πρεπει να γινεται στο βροντο πια, αλλα ολα με βαση μακροχρονιου στρατηγικου σχεδιου!!

      Διαγραφή
    3. κ.Βασιλη, μια χωρα σαν την Ελλαδα με ενα υψηλο χρεος του υψους 3,3 φορες το ετησιο Εθνικο της εισοδημα δεν μπορει να ~χει συνχρονες υποδομες για να καταπολεμα καιρικες καταστροφες, και συναμα να πληρωνει μια μονιμη αρμαδα απο μισοαπασχολημενο νεο κοσμο!! Η λυση πρεπει να βρεθει στον εθελοντισμό ωστε να υπαρχει μειωση των κρατικων εξοδων απασχολησης, συναμα δε καλιτερευση του εξοπλισμου. ! Ας ανοιξουν τα ματια τους οι
      υπευθυνοι και ας μελετήσουν τα μοντελλα και τους τροπους καταπολεμησης καταστροφων κι ας προτεινου λυσεις !!Ο κουλη ευκολα θα βρει αρμαδες απο ημιαπασωλουμενους στους κρατηκους οργανισμους για τον βοηθησουν!!

      Διαγραφή
  3. Οι υπάλληλοι του δήμου στο σύνολο τούς είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αγωνίζονται κάθε μέρα με τα λίγα μέσα που διαθέτουν για να μας προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες, αυτό δε τό αμφισβήτησα και δε θα το αμφισβητήσω, τη διοίκηση όμως τού δήμου ναι την αμφισβητώ, όλοι ξέρουμε τι γίνεται αλλά λίγοι μιλάνε, καί όπως και να έχει,συμφωνώ ότι την αντίθεση μου θα την εκφράσω στις εκλογές, αλλά δε θα κλείσουμε καί τό στόμα μας όταν βλέπουμε καί ακούμε καταγγελίες από την αντιπολίτευση για συνεχείς υλοποιήσεις αποφάσεων πού συνοδεύονται κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες, απαιτούμε διαφάνεια καί όλοι οι δημότες-δημοτικα διαμερίσματα να αντιμετωπίζονται με τόν ίδιο τρόπο καί όχι κατά το δοκούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρυσι το καλοκαίρι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στο σύστημα παροχής νερού της οικίας μου στη Γλύφα.
    Αν και δεν είμαι μόνιμος κάτοικος του χωριού, η αποκατάσταση του προβλήματος έγινε εντός μια ημέρας και μου δίδεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω τους αρμόδιους και ιδιαίτερα τους τεχνίτες γιατί πρέπει να ευχαριστούμε τους ανθρώπους για τις καλές τους υπηρεσίες, ανεξαρτήτως αν εμπίπτουν στις υποχρεώσεις τους γιατί έτσι επιτάσσει ο πολιτισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μη παρεξηγουμαστε !!
      Η κριτικη γινεται για τη διοικηση κι τη μελλοντικη εξεληξη των χωριιων του δημου κι οχι για τους αρμοδιους τεχνιτες για τα νερα ,σκουπιδια ... Αυτοι ειναι τα καλιτερα συνειδητα και υπευθυνα παλληκαρια !!!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά