Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Σε ναυάγιο οδηγείται το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Κυνηγούν τους υποψηφίους με το… ντουφέκι!


Ο άνθρωπος που θέλει να ξανακυβερνήσει την Ελλάδα, βρίσκεται προ των πυλών μιας ακόμα καταστροφής. Θέλει να σώσει λέει τι χώρα αλλά δεν μπορεί να κρατήσει όρθιο το κόμμα του όπως προκύπτει μάλιστα από εγκύκλιο που έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 24 Μαρτίου για να προλάβει το κακό!

Ο λόγος; Τα κακά μαντάτα που φτάνουν στην Κουμουνδούρου και θέλουν να μην υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για σύνεδροι! Εκείνο που διαπιστώνουν οι τοπικές είναι πως η πλειοψηφία των νέων μελών μπορεί μεν να αξιοποίησε την ηλεκτρονική εγγραφή αλλά πέραν αυτού ουδέν. Δεν απαντούν καν στα τηλέφωνα και τα email του κόμματος, δεν συμμετέχουν σε καμιά διαδικασία.

Παράλληλα κάποιοι από εκείνους που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα, ακόμα και αν εκλεγούν το πιθανότερο είναι να μην ταξιδέψουν για την Αθήνα ώστε να συμμετάσχουν στο συνέδριο.

Με την τελευταία εγκύκλιο λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει παράταση για τις υποψηφιότητες έως τις 30 Μαρτίου αντί τις 21 όπως αρχικά είχε οριστεί ενώ

θολό παραμένει το τοπίο για την εγγραφή νέων μελών!

Πάντως στην Κουμουνδούρου έχουν συζητήσει και plan b στην περίπτωση που δεν προκύψουν οι απαραίτητοι σύνεδροι: θα συμμετάσχουν ακόμα και οι υποψήφιοι σε οργανώσεις της Αττικής οι οποίοι δεν εκλέχθησαν  αρχικά!

Το περιβόητο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα απειλεί να μετατραπεί σε Βατερλώ του! Και στην γωνία η… «Ομπρέλα» τρίβει τα χέρια της!

 tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά