Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ευρωσοσιαλιστές: Θορυβημένος ο (παρατηρητής) Τσίπρας


Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο πρόεδρος Τσίπρας θα αφήσει τον Ανδρουλάκη να τον «πετάξει» από το κλαμπ των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, όπου εδώ και χρόνια συμμετέχει ως παρατηρητής παρά το γεγονός πως ηγείται ενός κόμματος, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, που στα χαρτιά και σε θεσμικό επίπεδο, ανήκει στην Ευρωπαϊκή Αριστερά.

Με αφορμή τη μη συμμετοχή του στην τελευταία προπαρασκευαστική σύνοδο των ηγετών του ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κομμάτων φούντωσαν τα σενάρια περί οριστικού αποκλεισμού του.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν, όπως γράφει το powergame.gr, πως μέχρι και ο ίδιος ο Τσίπρας θορυβήθηκε που δεν προσκλήθηκε και γι’ αυτό έριξε τα

τηλέφωνα του για να πάρει διαβεβαιώσεις πως δεν υφίσταται ζήτημα να καταστεί persona non grata στην οικογένεια των σοσιαλιστών.

Μέχρι τις εθνικές εκλογές βέβαια. Διότι αν ο Ανδρουλάκης τον πλησιάσει σε επίπεδο εκλογικής δύναμης, τότε θα αλλάξει η στάση τους.

 tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά