Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Επιχείρηση αναδίπλωσης από Καραμανλή - Τι αναφέρουν συνεργάτες του


Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του σε εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης στα Ανώγεια, προχώρησαν συνεργάτες του.

Όπως αναφέρουν, καλούν τον οποιονδήποτε να διαβάσει προσεκτικά, το χθεσινό απόσπασμα της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού για να διαπιστώσουν ότι δεν περιείχε αιχμές εναντίον της κυβέρνησης, αλλά ότι είπε αυτονόητα πράγματα, ώστε σκιές και φήμες να μην δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή για την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στη ΝΔ, καθώς όλοι προσπαθούσαν να

αποκωδικοποιήσουν τις προθέσεις πίσω από τα λεγόμενά του. Τα όσα είπε ερμηνεύθηκαν ως αιχμή κατά των χειρισμών της κυβέρνησης, η οποία κλήθηκε να απαντήσει παραθέτοντας ένα ισορροπημένο σχόλιο.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας χθες σε εκδήλωση στη μνήμη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, χαρακτήρισε τη διαύγεια και τη διαφάνεια ως θεμελιώδη ζητούμενα για σύννομο και ομαλό βίο, και σημείωσε: «Σε τέτοιου είδους καταστάσεις η κάθαρση επέρχεται μόνο εφόσον αποσαφηνιστούν πλήρως. Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για τη δημοκρατική ομαλότητα. Φως λοιπόν! Άπλετο φως!».

 lykavitos.gr

4 σχόλια:

  1. Ο πολιτικός που χρεοκόπησε την Ελλάδα και έδωσε την καυτή πατάτα του χρέους στον ανόητο Γιωργάκη , σήμερα προσπαθεί να αναδειχτεί ως τιμητής της χώρας.
    Ο ίδιος που έδειξε πλήρη ανικανοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να προστατεύσει την Αθήνα από τη λαίλαπα της καταστροφής το 2008 με αρμόδιο υπουργό εσωτερικόν τον ανίκανο Παυλόπουλος. Ας συνεχίσει τις επισκέψεις του στα ταβερνια της χώρας και να μας αφήσει ήσυχους. Όσοι νομίζουν ότι κάνει κακό στο Μητσοτάκη κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου,γιατί συσπειρώνει περισσότερο το κόσμο της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μας συστήσει καμία ταβέρνα με καλά παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκοτώνουν τ' άλογα, όταν γεράσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά