Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ποιο είναι το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφη για συνομιλίες με τη 12χρονη


Διεγράφη τελικά από τον ΣΥΡΙΖΑ το μέλος του κόμματος που είχε συνομιλίες μέσω Διαδικτύου με τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Μετά από εντολή της γραμματέως του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ράνιας Σβίγκου, συνεδρίασε εκτάκτως η Επιτροπή Δεοντολογίας για το θέμα εμπλοκής του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του Κολωνού και αποφάσισε τη διαγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 55χρονο προερχόμενο από την Αθήνα, που είχε θέσει υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, ωστόσο δεν εξελέγη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά από

αναρτήσεις και δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο περί εμπλοκής μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Σπίρτζης επικοινώνησε με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου για το θέμα, ωστόσο κύκλοι του υπουργείου ανέφεραν τα εξής:

Ο υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του διότι, πρώτον, δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον, όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απάντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

 protagon.gr

3 σχόλια:

  1. Οποιασδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε ότι η παιδεραστία δεν έχει ιδεολογία. Όμως οι βλάκες συριζαίοι έθεσαν μόνοι τους τα στάνταρ με τα οποία θέλουν να κριθούν. Με βάση τα δικά τους κριτήρια είναι κόμμα παιδεραστιών. Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μουχλα τσιφτια μου ειναι ενας τρομερος μυκητας , π~ οπου επικαθησει δεν απαλειφεται ευκολα !
      Η μουχλα δε της ΝΔ ουλας ειναι πολυ πιο μεγαλη απ~ο,τι φαινεται κι εχει μεγαλη προιστορια !
      Ανετρεξε στα αρχεια της, μαθε για την προελευση των σημερινων αρχοντων της , μελετησε τη προσφατη ιστορια της κι απο που προερχεται ο κ. Κουλη κλπ. και τοτε να δουμε αν θα παραμενεις στα οσα μας σερβιρησες σημερα πρωι πρωι!!!

      Διαγραφή
    2. κ. κουλη τωρα που σας επιασαν με την γιδα στη πλατη άλλα λογια να αγαπιόμαστε ξυπνηστε ρε νουμερα αυτες οι αρρωστιες δεν εχουν ιδεολογια ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά