Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Τους πείραξε....


Στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ υπήρξε μια στιγμή έντασης με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

“Οι Έλληνες περιμένουμε από τα κόμματα να είναι συντεταγμένα απέναντι στην Τουρκία” είπε η δημοσιογράφος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να απαντά:

«Γιατί το λέτε αυτό κυρία Κοσιώνη; Δεν είναι συντεταγμένες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας; Επιτρέψτε μου όμως γιατί θα θυμώσω και ελπίζω αυτή τη φορά να μην σας εκνευρίσω αλλά να πω την γνώμη μου». Η Σία Κοσιώνη ανταπάντησε: «Δεν εκνευρίζομαι κύριε Πρόεδρε…»

Και σήκωσε το γάντι ο Αλέξης Τσίπρας: «Την άλλη φορά εκνευριστήκατε. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ασκούμε κριτική για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης να βρισκόμαστε ενώπιων της κατηγορίας ότι είμαστε τουρκόφιλοι».

 Σήμερα έπεσε γραμμή στην εφημερίδα του Σύριζα που δείχνει την  σφοδρή ενόχληση:


Ένα αιχμηρό σχόλιο κάνει η Εφημερίδα των Συντακτών για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.

Σε σχέση με την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα έγραψε:

«Όσο για τη Σία Κοσιώνη, τα πράγματα είναι απλά: από τη στιγμή που βρέθηκε σύζυγος του Δημάρχου Αθηναίων, δηλαδή ενός πολιτικού προερχόμενου από το οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού, θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Δείτε την εικόνα: παίρνει συνέντευξη από τον έναν μεγάλο πολιτικό αρχηγό, ενώ λίγες εβδομάδες πιο πριν βρισκόταν για διακοπές στο πατρικό σπίτι του έτερου μεγάλου πολιτικού αρχηγού. Αν δεν το καταλαβαίνει από μόνη της, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στο εξωτερικό δε θα τολμούσαν να το διανοηθούν».

3 σχόλια:

  1. https://www.protothema.gr/economy/article/819874/orestis-tsakalotos-ton-lene-o-ethnikos-eispraktoras/ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει απολυτο δικαιο ο Αλεξης!
    Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν μπορει να ~ναι σφικοφωλια!
    Ναναι κει μαζεμενα διαπλεκομενα τσανακια του ευρυτερου κυκλωματος του πρωθυπουργου της Χωρας μας, του κ. Κουλη!!
    Ο Ελληνας πολιτης θελει αμμετοχη ενημερωση, πανω απο προσωπικες και κομματικες εκτιμησεις! Η κυρια του κεντρικόυ δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ πρεπει να βρει αλλου δουλειτσα !! Τα τσανακια πρεπει να χωρισουν, δεν μπορει πια να τρωει απο το ιδιο πιατο!!! Το πολυ πολυ να βρει δουλειτσα πισω απο το γιαλι, ωστε να μη φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά