Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

E, όχι και να επιτίθεται ο Μηταράκης στην Τουρκία!


Είναι πρόκληση να επιτίθεται Έλληνας υπουργός, και μάλιστα της Μεταναστευτικής πολιτικής, στην Τουρκία η οποία φροντίζει να στέλνει στην Ελλάδα κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας και ανέσεων τους μετανάστες. Και μάλιστα να αναρτά ένα παλιό βίντεο που δείχνει με τι πολιτισμένο τρόπο συμπεριφέρονται οι Τούρκοι λιμενικοί σε αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα. Για αυτόν τον λόγο αγανάκτησαν οι εν Ελλάδι αριστεροί -όχι όλοι, πάντα υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις- που αισθάνονται αλληλέγγυοι όχι μόνον με τους μετανάστες, αλλά και με τους φιλάνθρωπους λιμενικούς του γείτονα.

Ακούς εκεί να αναρτά βίντεο που αφορούσε περιστατικό που συνέβη πριν από τρία χρόνια κάπου στο Αιγαίο; Και το κυριότερο, να επιτίθεται και στην Τουρκία, όπως σημειώνει η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «ΑΥΓΗ», με εύλογη αγανάκτηση. Ας σημειωθεί πως κάποιες και κάποιοι εξ αυτών των ψυχοπονιάρηδων δεν έχουν συνέλθει ακόμα από

το πένθος στο οποίο βυθίστηκαν εξαιτίας του γεγονότος πως η μικρή Μαρία του Έβρου δεν πέθανε. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να θρηνείς επειδή δεν υπάρχει νεκρό παιδάκι.

Τέλος πάντων, ο Μηταράκης στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός στο πώς συμπεριφέρεται στην Τουρκία, γιατί θα θυμώσει πιο πολύ ο εθνικός διασώστης ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Τούρκοι λιμενικοί να εμποδίζουν τους μετανάστες να εγκαταλείψουν το τουρκικό έδαφος. Ως γνωστόν ο εθνικός διασώστης αποτελεί το τουρκικό παρατηρητήριο στην Ελλάδα και επειδή είναι ένας αυστηρός και αδέκαστος παρατηρητής θυμώνει πολύ όταν βλέπει τις παρανομίες των Ελληνικών αρχών. Και τότε σείεται όλο το twitter από τις φωνές του!

Και αυτή η ανάλγητη κυβέρνηση είναι δυνατόν να ζητεί τον έλεγχο μεγάλης φιλάνθρωπης ΜΚΟ που συνέβαλε στην εξόντωση του θανατηφόρου σκορπιού σε νησίδα του Έβρου! Πού πάμε; Πού βαδίζουμε; Τέτοια αχαριστία;

Πριν από χρόνια, αν έλεγε κάποιος ότι θα υπήρχε ελληνικό κόμμα που θα αναπαρήγαγε τις θέσεις της Τουρκίας, ουδείς θα τον πίστευε. Όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα ομονοούσαν απέναντι στην τουρκική απειλή που τότε δεν είχε την υβριδική μορφή που έχει σήμερα. Όμως η κυρίαρχη έκφραση της ριζοσπαστικής Αριστεράς, είτε από ιδεοληπτική μυωπία είτε από ευτελή αντιπολιτευτική σκοπιμότητα -και από δίπλα οι μαϊντανοί του φιλελευθεράτου- αδυνατεί να δει ότι το μεταναστευτικό αποτελεί ένα από τα όπλα της Τουρκίας απέναντι στην πατρίδα μας. Αυτή τη στιγμή το κυρίαρχο.

Για τους δεκάδες νεκρούς μετανάστες δεν ευθύνονται οι Έλληνες λιμενικοί -αυτοί τους διασώζουν- αλλά η πολιτική των Ερντογάν-Μπαχτσελί. Η ελληνική κυβέρνηση προστατεύει, όπως οφείλει, τα σύνορα της πατρίδας μας από την παράνομη διακίνηση μεταναστών στην οποία έχει καταφύγει το τουρκικό λιμενικό και η στρατοχωροφυλακή σε συνεργασία με κάποιες ΜΚΟ.

Συνεπώς, ο Μηταράκης και η Βούλτεψη καλά κάνουν τη δουλειά τους. Το συγκεκριμένο βίντεο αν είναι του 2019 ή προχθεσινό, ουδεμία σημασία έχει. Απεναντίας, αν είναι παλιότερο, αποδεικνύει πως οι βάρβαρες συμπεριφορές των Τούρκων λιμενικών έχουν προϊστορία, κάτι που ενισχύει ακόμα πιο πολύ τις ελληνικές θέσεις.

 Σ. Μουμτζής-Καθημερινή

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη Έλληνες που ψηφίζουν αυτό το κόμμα. Είναι τέτοιο το μένος και το μίσος που έχουν εναντίον του Μητσοτάκη, που θα συμμαχήσουν και με το διάβολο (Ερντογάν) για να τον διώξουν, Εθνική συνείδηση μηδέν. Αυτοί είναι ποιο επικίνδυνοι και από τον Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμε 7:30:00 π.μ. κι αυτοι που ψηφιζουν αλλα κομματα δεν παυουν ναναι συμπατριωτες σου κι αδελφια σου ! Αυτοι , εμεις ολοι οι Ελληνες , ανεξαρτητα της κομματικης ιδεολογιας μας που ζουμε στις ελληνικες περιφερειες ,
      αποτελουμε μαζι το ελληνικο κρατος στα σημερινα μας ορια, συναμα δε και με τον σπαρμενο ελληνισμο απανταχου στην οικουμενη το Ελληνικο Εθνος μας !
      Ο κ. Μουμτζης , οπως και καθε γραφιας εφημεριδος, ειναι εξαρτημενος απο τον εργοδοτη του/εκδοτικο οικο ,ο οποιος του παρεχει δουλεια προκειμενου να εξυπηρετει/προωθει καποια συμφεροντα και ιδεολογιες της.! Καλα κανει, οταν κινηται μεσα σε δημοκρατικα πλαισια και δεν γραφει ψευτιες !!
      ΅Ωστοσο τα αιτια , τα κριτηρια , οι αφορμες, οι ελξεις και απωσεις, οταν ενας πολιτης αποφασιζει που θα δωσει τη ψηφο του ωστε να εκλεγει καποιο ατομο στη Βουλη μας που θα εκπροσωπει τις ιδεες και τα συμφεροντα του, ειναι πολλα!!!
      Το μισος, οπως γραφει ο ανωνυμος 7:30:00 π.μ. σαν μοναδικο κριτηριο δεν μπορει να ειναι! Πρεπει να ειναι μια σειρα απο σοβαρα κριτηρια π~αρχιζουν απο την εξεληξη/ιστορια και δημιουργια του ατομου, πως εφτασε κει π~ ειναι σημερα , ποιοι τον προωθουν, τι βρηκε ετοιμα και προπαντως τι δημιουργησε, επετυχε ο ιδιος και κατα ποσο σεβαστηκε τις κρατικες αρχες και τη λειτουργια τους !
      Οταν ο κ. Κουλη χρησιμοποιεισε τις αρχες προκειμενου να κατασκοπευει τον πολιτικο του αντιπαλο, παρεβει τα καθηκοντα του, μουντζουρωσε το ονομα του , εδειξε οτι ειναι ικανος και για αλλα ομοια , γιαυτο και πρεπει να φυγει για το καλο ολων μας !!!


      Διαγραφή
    2. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΩΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά