Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Χαμός on air – Σάλος με την ατάκα Γιώργου Τσίπρα για δημοσιογράφο των Financial Times


Χαμός επικράτησε στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους αλλά η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Άδωνις Γωργιάδης αναφέρθηκε σε ένα θετικό άρθρο των Financial Times για την ελληνική οικονομία.

Σε μια πρωτοφανή αποστροφή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε «πόσα πήρε;» ο δημοσιογράφος των FT, ενώ παρά την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης ο κ. Τσίπρας επέμεινε: «Ή ναρκωτικά πήρε ή πληρώθηκε! Ένα από τα δύο».

Ολόκληρος ο διάλογος

Άδωνις Γεωργιάδης: Τώρα σοβαρά αμφισβητείτε το οικονομικό θαύμα της Ελλάδας; Οι Financial Times μας έβαλαν στα 7 θαύματα του πλανήτη.

Γιώργος Τσίπρας: Ναι, ναι καλά…

Άδωνις Γεωργιάδης: Ξέρετε εσείς καλύτερα από τους Financial Times

Γιώργος Τσίπρας: Πόσα πήρε;

Στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε από την θέση του, μαζεύοντας και τα χαρτιά του. Οι δύο παρουσιαστές τους

ευχαρίστησαν και προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς το video wall. Όμως ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε να μιλάει διαμαρτυρόμενος.

Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι παιδιά! Μην φύγετε από εδώ! Είπε κάτι σοβαρό

Έτσι οι παρουσιαστές επέστρεψαν στο τραπέζι.

Άδωνις Γεωργιάδης: Λέει ότι η κυβέρνηση πλήρωσε τους Financial Times για να γράψουν το άρθρο. Αυτό είπατε; Είναι διεθνές θέμα αυτό.

Γιώργος Τσίπρας: Το έχετε διαβάσει; Το έχετε διαβάσει; Ο άνθρωπος ή παίρνει ναρκωτικά ή είναι πληρωμένος

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε ότι ο δημοσιογράφος των Financial Times πληρώθηκε… Αυτό είπατε κύριε;

Γιώργος Τσίπρας: Σας ρωτάω, το έχετε διαβάσει;

Άδωνις Γεωργιάδης: Αυτό είπατε; Προφανώς το έχω διαβάσει.

Γιώργος Τσίπρας: Συμφωνείτε με το άρθρο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Θα κάνω ερώτηση αύριο στους Financial Times. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πληρώθηκαν;

Γιώργος Τσίπρας: Συμφωνείς με το άρθρο;

Άδωνις Γεωργιάδης: Πληρώθηκαν; Εγώ συμφωνώ με το άρθρο προφανώς

Γιώργος Τσίπρας: Καλά εντάξει. Συμφωνείς ότι έχουμε αποπληθωρισμό, ενώ έχουμε 12% πληθωρισμό. Τι να συζητάμε;

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε τα πήρε. Πληρώθηκαν;

Γιώργος Τσίπρας: Ή ναρκωτικά πήρε ή πληρώθηκε! Ένα από τα δύο.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία! Οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Οτιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ σχολιάζοντας δηλώσεις του κ. Γ. Τσίπρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «ο κ. Γ. Τσίπρας κληθείς από τον κ. Α. Γεωργιάδη να σχολιάσει το δημοσίευμα των Financial Times που χαρακτηρίζει την Ελλάδα σύγχρονο οικονομικό θαύμα, δήλωσε ότι είτε το δημοσίευμα είναι πληρωμένο από την κυβέρνηση, είτε ο αρθρογράφος έχει πάρει ναρκωτικά!»

«Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «σημαία» κάθε αρνητικό δημοσίευμα, ακόμη και fake news για τη χώρα, αποσιωπώντας όλα τα θετικά, χαρακτηρίζει άρθρο μιας από τις εγκυρότερες εφημερίδες στον κόσμο, ως πληρωμένο από την κυβέρνηση ή/και αποτέλεσμα χρήσης ναρκωτικών!» προσθέτει η ΝΔ.

 in.gr

Τελικά πόσο ανθέλληνας μπορεί να είσαι όταν αμφισβητείς ένα θετικό άρθρο για την πατρίδα σου που σίγουρα είναι ενθαρρυντικό σημάδι για τους επενδυτές;

8 σχόλια:

  1. //...Και γω δεν το αποκλειω, οτι ο ανταποκριτης ισως να πληρωθηκε και οτι το τσιροπουλι του Πειραια το παιζει βαρυμαγκας κι οταν τον πιανει η παλαβομαρα του δεν καταλαναινει το τι λεει και κανει! Σημ! Η ανοδος στο τουρισμο ηταν παραγωγο του Κορωνοιου στην Ευρωπη κι οχι της κυβερνητικης πολιτικης !!
    Περα δε απο τα συμβαντα τουτα ,προ ημερων κι ο ιδιος κ. Κουλη παραδεχτηκε, οτι κατασκοπευε τον κ. Αλεξη , τον απεσταλμενον εξ ουρανων σταυραετο μας, που Θεου θελοντος , θα οδηγησει τη Πατριδα σε ηρεμα νερα χωρις υφαλους και τρικυμιες, οπου και θα δρεψει νεους καρπους επιτυχιας σε ολους τους τομεις, οπως και στεφανους δοξης και παγκοσμιας αναγνωρισης !! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η αριστερά κύριοι πρέπει η πατρίδα μας να ζει μέσα στην μιζέρια για να μπορεί ο κάθε αμόρφωτος Τσίπρας να καθοδηγεί τα πρόβατα....ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Γεωργος Τσιπρας εδω δεν εχει ουδεμια συγγενικη/ σχεση με τον Αλεξη Τσιπρα , τον αγγελο εξ ουρανων πεμφθεντα και πολυ συντομα νεο πρωθυπουργο των Ελληνων της Ελλαδος και του Ελληνικου Εθνους απανταχου στην Οικουμενη !!

      Διαγραφή
    2. Είναι πρώτα ξαδέλφια οι πατεράδες τους αδέλφια ...όταν δεν γνωρίζουμε κάτι δεν γράφουμε βλακείες ...ΣΙΩΠΑΜΕ

      Διαγραφή
  3. κυρ 3:10:00, ουτε προβατα κι ουτε γελαδια αποκαλεσε καποιος οπαδος του κ. Τσιπρα τους πολιτικους αντιπαλλους γυρο στον κ. Κουλη !!
    Ο γρινιαρης κι επιθετηκος πειραιωτης στο συμβουλιο του κ. Κουλη ειναι γνωστος στην Ελλαδα , αλλα και στην Ευρωπη !! Δισφημει τα κρατικα καναλια μας και δημιουργει την εντυπωση κατα εξω οτι λαλησαμε μαζικα ολοι μας που τον ακουμε και τον ανεχομαστε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεώργιος Τσίπρας υιός του Ηρακλέους Τσίπρα, προέδρου του Παναθηναϊκού διορισθέντος από την χούντα. Πολύ δημοκρατική οικογένεια...φάτε μωρέ ζαίοι σανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ενημέρωση των αγνών οπαδών του Σύριζα. Ο κύριος Γ. Τσιπρας κατέθεσε ψευδείς ενημερώσεις ΤΣΜΕΔΕ. Τώρα Αυτός είναι ο σύριζα. Ανθρωποι για φτύσιμο, που στοχοποιούν όσους δεν είναι "συμβατοί" με τις...... ιδέες τους. Τα πήραν τα ΜΜΕ από τον Πέτσα, επειδή σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι 8 με 10 μονάδες πίσω. Την ίδια στιγμή, τα πήραν και η Αυγή, η Εφ. Συν, η Κόντρα, το Κόκκινο, και όλα τα αριστερά ΜΜΕ εκτός από το βοθροκατασκεύασμα του Βαξεβάνη, από την ίδια λίστα, αλλά εκεί μόκο. Μέσα από πανδημίες, πολέμους, ενεργειακή κρίση, ελληνοτουρκικά, ο Κυριάκος, αντέχει. Και αυτό ΔΕΝ το χωνεύουν με τίποτα. Τώρα πιά, όποιος γράφει η λέει κάτι καλό για την Ελλάδα του Κυριάκου, η τα τσέπωσε, η παίρνει ναρκωτικά. Το 80% των Ελλήνων που δεν ψηφίζουν σύριζα, είναι μαστουρωμένοι και αγορασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 0:34:00 μ.μ. βαλθηκες να εξιλεωσεις/εξευμενησεις τον κ. Κουλη με τις κακες συνηθειες του να παρακολουθει τον πολιτικο αντιπαλο, οπως και το ξεπουπουλιασμνο κοκκορι τον Αδωνι απο τον Πειραια , π~αν αρχιζει να κραζει οποιον αντιπαλο βρει μπροστα του πρωι πρωι στο γιαλι δε σταματα με τιποτα να παρει ανασα ,να εναρμονησει ξανα τις σκεψεις του !!!! Εχει γινει ο τρομος και ο φοβος εκει με το κατεβατο απο τις αυθηροστομιες που ξεφορτωνει πανω στο πολιτικο του αντιπαλο ! Ειναι να σε φυλαει ο Θεος απο τουτον μη και σε παρει μπροστα ~Μου θυμιζει αθελα τον δικαστη Κρεισσλερ σε παλιες δικες στο τριτο Ραιχ, οταν καταδικαζε καποιον φουκαρα στο παλατι της Δικαιοσυνης του Βερολινου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά