Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Από τον Σπίρτζη στον Τζουμάκα ένας ΣΥΡΙΖΑ δρόμος


 

Ότι το παλαιό καλό ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σημερινό νέο. Αλλά πλέον τα στελέχη του έχουν πάρει και τα κλειδιά του κόμματος σε συνεργασία με τους σκληρούς, θιασώτες των άκρων, προεδρικούς. Οι δε παραδοσιακοί Συριζαίοι κοιτούν τις εξελίξεις από τον… πάγκο.

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αναθέσει την πολιτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Τζουμάκα έρχεται να προστεθεί στην ανάθεση της κατάρτισης των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές. Αν προστεθεί και ο αναβαθμισμένος ρόλος της

Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου σε συνδυασμό τότε η κατάσταση στην Κουμουνδούρου τείνει να μετατραπεί σε μια διαδικασία πασοκοποίησης.

Την ίδια στιγμή στον  ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν μπροστά και οι Πολάκης, Τζανακόπουλος και Παππας με σημαία το σκληρό ρόκ με αποτέλεσμα τα παραδοσιακά στελέχη να έχουν περάσει στο περιθώριο παρακολουθώντας απλά τις… εξελίξεις.

tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά