Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Έχουν πέσει έξω όλες οι προβλέψεις Τσίπρα για τη χώρα


Επένδυσε δυνατά στην αποσταθεροποίηση και στην καταστροφή, πίστεψε ότι οι διεθνείς δυσκολίες θα λυγίσουν τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά πίσω στην εξουσία.

Διαφορετικά περίμεναν στον ΣΥΡΙΖΑ το τέλος του 2022 για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και εντελώς διαφορετικά εξελίσσονται τα γεγονότα για τη χώρα. Εντελώς άλλη εικόνα περίμενε ο Τσίπρας να υπάρχει τα φετινά Χριστούγεννα και εντελώς διαφορετική είναι η πραγματικότητα για τους πολίτες και την κοινωνία γενικότερα.

Ο ΤΡΟΠΟΣ που τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό επιβεβαίωσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ότι όλα όσα εκτιμούσε ο ίδιος και οι σύντροφοί του έπεσαν στο κενό. Άλλη μια πρόβλεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε λανθασμένη, άλλη μια πρόβλεψή του διαψεύδεται από την ίδια την

πορεία της οικονομίας, τους δείκτες και την ίδια τη ζωή.

Η ΧΩΡΑ μπαίνει όρθια και δυνατή στο νέο έτος μέσα από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στο διεθνές περιβάλλον όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη, σε έναν από τους δυσκολότερους χειμώνες των τελευταίων δεκαετιών.

ΚΙ ΟΜΩΣ σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο και γκρίζο σκηνικό, η Ελλάδα στέκεται όρθια, δείχνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα και, μέσα από τις δυσκολίες που έφερε ο πόλεμος στην Ουκρανία και η πανδημία, εμφανίζει ανάπτυξη και στηρίζει τους πολίτες της στα δύσκολα.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε μια τέτοια θετική εξέλιξη. Είχε επενδύσει στην αποσταθεροποίηση και στην καταστροφή, είχε πιστέψει ότι οι διεθνείς δυσκολίες θα λυγίσουν τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω στην εξουσία.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι οι πολίτες έχουν ξεχάσει όλα όσα έχουν συμβεί τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης από τον Τσίπρα και τους συντρόφους του. Πιστεύουν δηλαδή ότι οποιαδήποτε φθορά θα παρουσιάσει η κυβέρνηση θα την εισπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΜΕ ΑΥΤΟ το πλευρό να κοιμούνται ορισμένοι εκεί στην Κουμουνδούρου. Ολες μα όλες οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισπράττει ούτε μία ψήφο από την αναμενόμενη φθορά που έχει η ΝΔ ως κόμμα που κυβερνά και παίρνει πολλές φορές δυσάρεστες αποφάσεις.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ότι ούτε μία δημοσκόπηση επί 3,5 χρόνια έχει δείξει τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεπερνά το 26%. Ούτε μία δημοσκόπηση έχει δείξει τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει έστω με μία ψήφο τη ΝΔ.

ΟΛΕΣ, ΜΑ ΟΛΕΣ οι εκτιμήσεις του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα και τους πολίτες έπεσαν παταγωδώς έξω. Η ώρα λοιπόν του απολογισμού στις εκλογές φτάνει. Σε αυτές τις εκλογές ας ετοιμαστούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν το σκληρό μήνυμα της κοινωνίας…

 Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης

 tomanifesto.gr

3 σχόλια:

  1. "H μιζέρια δεν αλλάζει με επιδόματα της τελευταίας στιγμής, με επιδόματα που δίνονται λίγο πριν τις εκλογές. Η ψήφος (...) δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα αντίδωρα»
    (Μητσοτάκης 22/5/2019).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μελλον της Ελλαδος θα βρισκεται συντομα στα χερια του Αλεξη γιατι ειναι θελημα Θεου να γινει και θα γινει !!
      Καλα Χριστουγεννα :

      Διαγραφή
    2. Αυτη ειναι η εφαρμοσμενη κουλικη πολιτικη , η οποια στην ΝΔ εχει παραδοση απο
      την μετεμφυλιακη περιοδο στην Ελλαδα ! Οταν ακομα βγαιναμε απο τον ανταρτοπολεμο..

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά