Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Οι πλειστηριασμοί, η Κωνσταντοπούλου και ο Πινόκιο Αλέξης


Από το δεν κάναμε κανέναν πλειστηριασμό, στο κάναμε 25.000 πλειστηριασμούς, αλλά δεν είναι πολλοί! Αυτό ακριβώς είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην τηλεοπτική συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ, αφήνοντας άναυδους ακόμα και τους πιο σκληρούς υποστηρικτές του μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΕΠΡΕΠΕ να περάσουν περίπου πέντε χρόνια προκειμένου να παραδεχτεί ο Αλέξης Τσίπρας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν χιλιάδες πλειστηριασμοί. Μέχρι τώρα μας έλεγε ότι κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, ενώ είχαν γίνει «λίγοι» σε άλλες κατοικίες. Από τους «λίγους» περάσαμε στους 25.000 πλειστηριασμούς!

ΒΕΒΑΙΑ, για να δείξει ότι είναι κοινωνικός και ότι σκέφτεται τους συμπολίτες μας, ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να διαψεύσει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά δεν πείθει ούτε τους κολλητούς του! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης και άλλοι πολλοί, ακόμα ξύλο τρώνε από την Αστυνομία που

τους φόρτωσε όλον τον ποινικό κώδικα.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, παρ’ όλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ενώ είχε διαψευστεί επανειλημμένα από τους πρώην συντρόφους του και μάλιστα με στοιχεία.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ και μόνο μπορεί ο καθένας να βγάλει συμπέρασμα για τον χαρακτήρα και την πολιτική προσέγγιση των γεγονότων από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να κάνει το μαύρο άσπρο. Δεν υπάρχει το ταλέντο του στο… ψέμα! Δεν υπάρχει κανένας άλλος πολιτικός με τέτοια ροπή στις ανακρίβειες και στα ψεύδη.

ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ περιγραφή για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την έκανε χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM. «Ο Τσίπρας είναι ψεύτης», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «ο Πινόκιο μπροστά του είναι υπόδειγμα φιλαλήθειας»!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έφερε νομοθεσία το 2015, το 2017 και το 2018 για να επιτρέπει στα funds να κάνουν τη διαδικασία. Τολμά να μιλά σήμερα και να λέει ότι θα καταργήσουμε τους πλειστηριασμούς. Να μην ξεγελαστεί κανείς και τον ψηφίσει και μετά κλαίει γιατί έχει ξαναπεί ψέματα. Να μην ξεχάσει ο κόσμος τι έχει συμβεί». Χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο εγώ; Μάλλον όχι…

 Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά