Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

F-35: Γιατί πόνεσε η άκρα Δεξιά;


Το πρόβλημά τους δεν είναι τα F-35. Το πρόβλημά τους και ο πόνος τους είναι ότι τα αγοράζει ο «Κούλης». Τα F-35 μια χαρά είναι, γίνονται προβληματικά λόγω Μητσοτάκη.

Για την Αριστερά ό,τι και να πεις για θέματα εξοπλισμών δεν έχει κανένα νόημα. Από τότε που εμφανίστηκαν σε αυτόν τον πλανήτη είναι κατά των εξοπλισμών, υπέρ της ειρήνης, κατά του πολέμου, κατά των συνόρων και πάει λέγοντας. Οι νεότεροι δε γνωρίζουν το επαναστατικό άσμα «τι το θέλουν τον «Αβέρωφ», τι το θέλουν το «Κιλκίς» να τα κάνουμε τρακτέρια να οργώνουμε τη γης». (Ο «Αβέρωφ» και το «Κιλκίς» ήταν θωρηκτά του Ελληνικού στόλου.)

Ανέκαθεν για την Αριστερά οι αμυντικοί εξοπλισμοί μεταφράζονταν σε σχολεία, νοσοκομεία, σε αυξήσεις συντάξεων και πάει λέγοντας. Νομίζω και οι ίδιοι σήμερα πλήττουν όταν αναμασούν αυτές τις μπούρδες. Αλλά η Δεξιά;

Και μάλιστα η υπέρ-Δεξιά; Τι έπαθε; Τίποτα δεν έπαθε, μια χαρά παίζει το παιχνίδι της. Από τη στιγμή που

δεν μπορεί να προτείνει τα Σουχόι επιχειρεί να βγάλει σκάρτα τα F-35. Και τα βγάζει εντελώς άχρηστα γιατί τα αγοράζει ο Μητσοτάκης, τον οποίον, ειρήσθω εν παρόδω, δεν αποπειράθηκε μέχρι στιγμής να τον δολοφονήσει η CIA. Να μην υπάρχει και ένα σχέδιο «Πυθία 2», αυτό καταγράφεται στο παθητικό του!

Φαίνεται πως η υπέρ-Δεξιά υποφέρει πιο πολύ από την Αριστερά με τη σκέψη και μόνο της 3ης τετραετίας Κυριάκου. Η Αριστερά στο χάλι που βρίσκεται αγωνίζεται να μαζέψει τις σάρκες της. Δεν έχει πλέον κυβερνητικές φιλοδοξίες και το ξέρουν αυτό τα στελέχη της είτε βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στη Νέα Αριστερά. Άρα το έχουν πάρει απόφαση πως και το 2027, ίδια γεύση.

Όμως όσοι στηρίζουν τον χώρο που βρίσκεται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν συνειδητά στον σχεδιασμό να αλωθεί η Ευρώπη, έσωθεν, από πολιτικές δυνάμεις φιλικές προς τη Ρωσία. Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρο και το βλέπουμε να ξεδιπλώνεται σε όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να μη νομίσουμε πως από αυτό το φιλορωσικό προσκλητήριο θα λείψουν όσοι στήριξαν την απερίσκεπτη απόπειρα η Ελλάδα - μέσω των αγωγών - να αλλάξει εν μέρει τον γεωστρατηγικό της προσανατολισμό.

Οι ρωσόφιλες πολιτικές δυνάμεις είναι εδώ, είναι πολυπλόκαμες, διακινούν σημαντικά κεφάλαια - αυτά είναι γνωστά - και ο τελικός στόχος τους είναι η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δε τη συγχώρησαν που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και για αυτό αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους συμμάχους των ΗΠΑ.

Νταβάριτς της Δεξιάς, να μην κουράζεστε! Πείτε μας ότι δε γουστάρετε τον Κούλη και να το κλείσουμε το θέμα χωρίς να μας ταλαιπωρείτε με τις ανοησίες σας για τα F-35.

 Σ. Μουμτζής-liberal.gr

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ F-35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή να παρομοιάζεις όποιον ψηφοφόρο τού ΣΥΡΙΖΑ με Τούρκο, η πατριωτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Τουρκία αποδεικνύεται οποίος δεί τις κοινές δηλώσεις Τσίπρα Ερντογάν καί τίς συγκρίνει με αυτές τού Μητσοτάκη με τον Ερντογάν.

      Διαγραφή
    2. Σας θυμόμαστε ποσο πατριωτες ειστε με την συμφωνια των Πρεσπων ..μεσα στο υπουργικο συμβουλιο ο υπουργος σας εθνικης αμυνας κατηγορησε του υπουργο σας των εξωτερικων οτι χρηματιστηκε απο του Σκοπιανους

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά