Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Μαύρα μεσάνυχτα

Η ΑΕΚ πήρε 750 εισιτήρια, όσα και ο ΠΑΟΚ. Ο Δούκας μοίρασε 150 «κομμάτια» και τα Βριλήσσια 100.
  Όσοιλοιπόν κάνουν με τέτοιον τρόπο τις διανομές και βασίζονται στη λογική να γεμίσει το γήπεδο, θέλουν και τα παθαίνουν. Οι αρμόδιοι, μακριά από τη νοοτροπία του βόλεϊ (προσκλήσεις μόνο σε παιδιά) θέλησαν να μεγαλώσουν το κοινό του χάντμπολ. Αχανές και ουδέτερο γήπεδο με έδρα τη Λαμία, μια πόλη που είχε ιστορικό σε επεισόδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αρη σε αγώνα μπάσκετ. Γιατί τα εισιτήρια δίδονται στους οργανωμένους στρατούς και ο κόσμος με το κασκόλ γνωρίζει μόνο από ποδόσφαιρο- τι να του πει η θέση...«ίντερ» για παράδειγμα;
Μαύρα μεσάνυχτα. Όπως «μαύρα μεσάνυχτα» έχουν όσοι επικρίνουν την Αστυνομία. Απέτυχε να κάνει τη δουλειά της. Σκεφθείτε ότι δεν σταμάτησε ούτε όσους έφθασαν στο γήπεδο ως ενισχύσεις και αφού έμαθαν τα σοβαρά επεισόδια.
Μήπως, όμως, οι κάμερες «έπιασαν» τους ταραξίες; Ή μας δουλεύουν όλους κανονικά με την τεχνολογία και η γνώση των περισσοτέρων εξαντλείται στο Facebook και το Τwitter; Οσο για τη μεταφερόμενη αλητεία, φτάσαμε στο τέλος. Κι αν τέλος είναι το σημείο της αρχής, τότε δεν πρέπει μόνο να κλείσουμε τα γήπεδα ή να σταματήσουμε τις μετακινήσεις των οπαδών, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Να κάνουμε ξανά ανθρώπους τα... λυσσασμένα σκυλιά. Γιατί μόνο με σωστή διαπαιδαγώγηση κάποιοι θα σταματήσουν να δαγκώνουν. 

 Κ.Κοφινάς-τα νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά