Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τράπεζες : Αυτές θα ανοίξουν στην Φθιώτιδα

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα υποκαταστήματα των 5 Τραπεζών, τα οποία και θα εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους. Σε ότι αφορά την Λαμία, για όσους δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης χρημάτων θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το: Υποκατάστημα της ATTICABANK, στην Πλ. Πάρκου, στα 2 υποκαταστήματα της ALPHABANK Καραγιαννοπούλου 6 και Θερμοπυλών 93 και 1 κατάστημα στην Αταλάντη, στο υποκατάστημα της EUROBANK πρώην ΤΤ, Κολοκοτρώνη 31 & Δημολιούλια, στα υποκαταστήματα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 1, Λαμία, Καποδιστρίου 36 [πρώην ΑΤΕ], επίσης θα είναι ανοικτά καταστήματα στην Αταλάντη, Μακρακώμη, Δομοκό, Καμένα Βούρλα και την Αμφίκλεια. Τέλος, σε ότι
αφορά τα υποκαταστήματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ θα είναι ανοικτό το κεντρικό κατάστημα της Λαμίας στην Πλ. Πάρκου και το άλλο κατάστημα στην οδό Βασιλικών. Επίσης, ένα κατάστημα της ΕΤΕ στην Αταλάντη. Να υπενθυμίσουμε ότι, οι συνταξιούχοι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομικών, έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε ανάληψη έως 120 ευρώ για μία φορά αυτή την εβδομάδα.
http://mwlosnews.blogspot.gr
 Δείτε την λίστα των τραπεζών σε όλη την Ελλάδα:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ALPHA BANK

EUROBANK - ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ATTICA BANK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά