Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Και ο Doctor House στο ΣΥΡΙΖΑ; Χάθηκε η μπάλα!

Χάνουν την μπάλα στον ΣΥΡΙΖΑ σιγά σιγά. Οι χαμηλοί τόνοι Τσίπρα φαίνεται πως έχουν αποσυντονίσει τα στελέχη του κόμματος τα οποία λειτουργούν έως και… βλακωδώς! 
Τελευταίο χτύπημα η «μεταγραφή» του Doctor House (κατά κόσμο Χιου Λώρι) τον οποίο επιστράτευσαν για να υποστηρίξουν το αίτημά τους για προσλήψεις στον τομέα της υγείας.
Στον ευαίσθητο για τα δικαιώματα ΣΥΡΙΖΑ, τα πνευματικά δικαιώματα φαίνεται πως μικρή σημασία έχουν. Την γκάφα έκαναν στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α’ Αθήνας. Αξιοσημείωτο είναι πως ο δημιουργός τα θαλάσσωσε ακόμα και ορθογραφικά… Η Νομαρχιακή έγινε… νομαρχική.  
tomanifesto.gr

3 σχόλια:

  1. Εμείς μένουμε σπίτι, τρώμε , πίνουμε και εσείς μαλακές τρέξτε να σταματήστε τις ορδές των λαθρο στον Έβρο, να σταματήστε τον κορωνοιο και εμείς μόλις τελειώσετε θα σας περιμένουμε στη γωνία για να ξηγηθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Η ΗΤΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Χάνουν την μπάλα .._ Ποιανου μπαλλα? Του Συριζα βεβαια! Η μπαλλα ωστοσο δεν χανεται κι όταν ξεφευγε και σε μας στ~αλωνια, κυλαγε στη κατηφορα και χανονταν στα σχινα, παλι θα τη ξαναβρησκαμε, ακομα και μεσα στο σκοταδι!! Ξερει όμως και ο Κουλης να κλωτσα μπαλλα? Όχι βεβαια,μη τα παραλέμε! Ο Κουλη υπηρξε ησυχο και καλο αγορακι και αυτό παρεμεινε! Η μπαλλα ηταν παντα για τ~αγριο παιδομανι, π~ηξερε να παλευει, να σπαει και να του σπαζουν και τη δικη του μουρη μεσα μεσα , ηταν για αληθινους αγωνιστες , οχι κουληδες ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά