Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Έρχεται η «κόκκινη» σφαγή και λουκέτο στην καθημερινή «ΑΥΓΗ»


Την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, η γενική συνέλευση των μετόχων θα αποφασίσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην επιχείρηση «Left Media S.A.».

Αν αναρωτιέστε γιατί αυτό αφορά μία αποκαλυπτική παρασκηνιακή στήλη, είναι διότι η εν λόγω εταιρεία ελέγχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι η ιδιοκτήτρια της «Αυγής», του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», της ιστοσελίδας left.gr και όλων των άλλων Μέσων που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου δεν είναι απλή, διότι το ταμείον είναι μείον, οι σχεδόν 20 προσλήψεις που έχουν γίνει τα τελευταία 2 χρόνια έχουν επιβαρύνει έτι περαιτέρω το

κόστος λειτουργίας και η συζήτηση για την αναστολή έκδοσης (τουλάχιστον) της καθημερινής «Αυγής» έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Όπως και να έχει, η Κουμουνδούρου θα αναγκαστεί να βάλει λεφτά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όταν τα βάλει, λοιπόν, θα προειδοποιήσει άπαντες πως η συζήτηση για την αναδιοργάνωση των Μέσων ανοίγει ξανά. Και η συζήτηση αυτή τη φορά δε θα περιέχει μόνο «μαχαίρια» (στους μισθούς και τις δαπάνες) αλλά και «λουκέτα».

Και ο νοών, νοείτω...
 

 lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά