Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Όπου σπέκουλα και λαϊκισμός, ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος!


Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη κατά την παροιμία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το δίδυμο Τζανακόπουλος- Σπίρτζης προτιμούν το σπεκουλάρισμα επί πτωμάτων. Διότι πέραν της ιδεολογικής ψυχαναγκαστικής ψύχωσης, από την οποία άλλωστε πάσχει η πλειονότητα των στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σημείου να τρέχουν να συμπαρασταθούν σε κακοποιά στοιχεία, δεν έχουν καταλάβει ότι ως βουλευτές οφείλουν τον προσήκοντα σεβασμό στους θεσμούς.

Προφανώς η «σχολή» Πολάκη βγάζει υπότροφους στον λαϊκισμό και στην περίπτωση του κ. Τζανακόπουλου και υπότροπους σε συμπεριφορές άκρως αντιδημοκρατικές και εν πολλοίς δημαγωγικές. Δηλαδή, τι ακριβώς πήγαν να κάνουν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκεπτόμενοι την οικογένεια του νεαρού; Να μας πουν ότι ευθύνεται η κυβέρνηση για την μη ένταξη των Ρομά στην κοινωνία; Που ήταν ο κ. Τζανακόπουλος και ο κ. Σπίρτζης όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με τους ΑΝΕΛ; Γιατί δεν τους ενέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ και τους άφησε στους επόμενους;

Και από και έως που η κυβέρνηση «να αναλάβει τις ευθύνες της» και μάλιστα να «μεταμεληθεί» (;) για το «απαράδεκτο περιστατικό»! Κατάλαβε τι είπε ο πρώην υπουργός και

κυβερνητικός εκπρόσωπος του αριστερίστικου λαϊκισμού; Ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η Αστυνομία όταν καταδιώκει εγκληματίες ή παράνομους είναι «απαράδεκτη», ενώ οφείλει το κράτος να ζητάει κάθε φορά συγγνώμη από τους κλέφτες και τους εγκληματίες και να μεριμνά ώστε οι οικογένειές τους να λαμβάνουν και μπόνους. Δεν υπάρχει προηγούμενο ένα κόμμα με τη στάση του να πριμοδοτεί ανοιχτά την παρανομία και να καταδικάζει τη νομιμότητα.

Το μόνο που δεν ακούσαμε- ακόμα- από τον κ. Τζανακόπουλο και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που τον συνόδευε, είναι ότι στην επόμενη καταδίωξη κάποιου ή κάποιων που παρανόμησαν, σκότωσαν ή βίασαν, η Αστυνομία να είναι προσεκτική γιατί όταν… επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ελπίζει ο κ. Πολάκης, δεν θα τρέμει μόνο η γη αλλά και οι ένστολοι. Στο κάτω- κάτω γιατί να οπλοφορούν μόνο οι αστυνομικοί; Τι σοι δημοκρατία είναι αυτή που επιτρέπει στους αστυνομικούς να οπλοφορούν και να εκνευρίζουν τους εγκληματίες;

Easy Writer-tomanifesto.gr

 

13 σχόλια:

  1. Αυτο δεν ειναι λαικισμος ειναι ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δικη μοθ αποψη κυριε 8:36:00 μ.μ. ειναι πως ,μια βαθεια /παλια οικογενεια αλα κουλη πουχει στοχο να βγαζει/ανεβαζει πρωθυπουργους κι υπουργους απο γενιες κι ως τις ημερες μας ακομα,δεν μπορει να μην εχει απλωμενα πλοκαμια σε καθε πολιτικο/κρατικο τομεα και να μη εχει ορκισμενα κουμπαρακια σε καθε χωριο και πολη!!*(Μαλιστα και συ φαινεσαι νασαι ενας απο αυτα τα τσιφτακια, τα καλα κουμπρακια)!
      Οι κουμπαριες ως γνωστον και χωρις αυτο ναναι καχυποψια, υποθαλπουν καποια κοινα/κρυφα συμφεροντα, σπανια ειναι αυθορμητες και τυχαιες !!Ετσι δεν ειναι φιλαρακι ?

      Διαγραφή
    2. εισαι παντα εκτος θεματος αναρτησης και τσαμπουνας ασυναρτησιες ...συνεχισε ετσι δεν καταλαβαινεις οτι κανεις κακο σε αυτο που υποστηριζεις...ΦΑΝΑΤΙΛΑ

      Διαγραφή
    3. Αντι,κυριε 12:20:00 μ.μ., να γαυγιζεις σαν κουταβακι , γραψε τι δεν εναι αληθεια και πειραχτηκες ! Οι Μητσοτακηδες ειναι 100+ χρονια στα πραγματα γιαυτο παμε και κατα διαολου, καταδικασμενοι να ζουμε με ξενα λεπτα και με 200+ δις χρεος στις πλατες μας !! Περαστικα σου λοιπον και συμμορφω σου !Διαπιστωνω νασαι ευαιξαπτο παλληκαρακι!!

      Διαγραφή
  2. Εν τω μεταξύ αυτά τα ίδια θλιβερά πολιτικά υποκείμενα στο Μάτι κατηγορούσαν τους κατοίκους για τις αυθαιρεσίες τους σαν υπαίτιους του κακού.Εδώ αν και το θύμα είχε διαπράξει κλοπή δεν σταμάτησε σε έλεγχο και προσπάθησε να σκοτώσει δεν βρήκαν τίποτα να του προσάψουν.
    Τέρμα αηδιαστικοί. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι συγχησμενος παλι κ. Γ.Κ.και δεν ξερεις τι λες,μπερδευοντας τους παρανομους στο Ματι με τα αλλα αθωα θυματα, βαζοντας ετσι πλατη σε καθε στο Κουλη, ενω ξερεις οτι εκει διαπραχθηκε μεγαλο εγκλημα με τις παρανομιες στη πολεοδομια !

      Διαγραφή
  3. Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους και κυρίως οι ένθερμοι υποστηρικτές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις αγνοι δημοκρατες πασοκτζηδες τι δουλεια εχετε να ψηφιζετε αυτα τα ρεταλια αφηστε τους να πανε πισω στο 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του και αγαλλιασε η καρδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια βαθεια /παλια οικογενεια αλα κουλη πουχει στοχο να βγαζει/ανεβαζει πρωθυπουργους κι υπουργους απο γενιες κι ως τις ημερες μας ακομα,δεν μπορει να μην εχει απλωμενα πλοκαμια σε καθε πολιτικο/κρατικο τομεα και να μη εχει ορκισμενα κουμπαρακια σε καθε χωριο και πολη!!
      Οι κουμπαριες, χωρις αυτο ναναι καχυποψια, υποθαλπουν καποια κοινα/κρυφα συμφεροντα, σπανια ειναι αυθορμητες και τυχαιες !!

      Διαγραφή
  6. Οι έγκλειστοι των φυλακών, εγω και οι γύφτοι ψηφίζουμε το ιδιο κόμμα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου υπερήφανος γιαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο Κουλη φασολάδα τρώει κάθε μέρα και πετάγεται συνέχεια σαν ... σε ότι και να αναρτηθεί ως κείμενο ή σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε φιλε τρελλα σχολια δεν σχολιαζω!Με τα σχολια μου θελω να συνδραμω στο να αναπτυχθει μια σοβαρη κοινωνια, να βλεπει τις ανικανοτητες των κυβερνουντων που χασκουν και να τις δακτυλοδειχνει!!Να μη σιωπα επειδη εχει συμφεροντα ατομικα !Εδω προκειται για το λαο μας στο συνολο , το κρατος μας κι οχι για τα ατομικα μας συμφεροντα ! Υπ~αυτη την οψη με διαφερει η προοδος και πως μπορω να συνδραμω σ!αυτη τη πορεια ,οχι ομως με τον αδυναμο Κουλη , που ανηκει σε αλλη σφαιρα!!Η πολιτικη δεν ειναι αποκλειστηκο χωραφι παλιων πολιτικων οικογενειων, οπως γινεται στην Ελλαδα απο χρονια!! Η ελλαδα εχει υλικο σημερα , εχει πολλα νεα ικανα,αετους παιδια κι απο χαμηλωτερα κοινωνικα στρωματα ! Κοιτα τι αναγεννηση γινεται με τη νεα κυβερνηση στη σημερινη Γερμανια!! Για τις ινδιες δεν μιλω,ειναι ακομα χειρωτερα κι απο μας, τα κατωτερα στρωμτα δεν συμμετεχουν καθολου στη πολιτικη ! Εμεις ειμαστε σε καλιτερη μοιρα απο κεινους,ομως εκλεγουμε κι εμεις με βαση ακομα τα ατομικα συμφεροντα μας και τις κουμπαριες μας ~ Μετα απ~αυτα ασε τον καθενα να κανει οτι θελει, κατι θα εχει μεσα του που τον καθοδηγει! Το δικομου χνερι στο περιεγραψα!!Νασαι καλα!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά