Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς σκευωρούς…


Η μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία, από συστάσεως ελληνικού κράτους, διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη.

Η επιχειρούμενη εν ψυχρώ (πολιτική) εκτέλεση 10 κορυφαίων πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, την ακύρωσαν ο ελληνικός λαός στις εκλογές του 2019 και οι 10 πολιτικοί που έδωσαν τον δικό τους αγώνα τους απέναντι στους… Ρασπούτιν, στους κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες και σ΄ένα σκληρό και άθλιο παραδικαστικό κύκλωμα.

Αλήθεια, θυμάται κανείς τον Τσίπρα τι έλεγε στη Βουλή όταν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέπεμπε τους 10 πολιτικούς ή τον Πολάκη που χασκογελούσε από τα υπουργικά έδρανα;

Που είναι σήμερα ο λαλίστατος Τσίπρας, μετά την

αρχειοθέτηση και των 2 τελευταίων φακέλων, αναφορικά με τη σκευωρία Novartis;

Που είναι εκείνος ο Παπαγγελόπουλος που έλεγε πως είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικούς κράτους;

Που είναι εκείνοι οι άθλιοι και περίεργοι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες;

Γιατί λούφαξαν όλοι τους; Δεν θα μπορούσαν, μετά την κατάρρευση της σκευωρίας, (έστω και για τα μάτια του κόσμου) να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη απ΄ όλους αυτούς τους πολιτικούς που διέσυραν και κρέμασαν στα μανταλάκια; Ρητορική είναι η ερώτηση, αλλά εύκολη η απάντηση: δεν θα το κάνουν ποτέ γιατί λέξεις όπως πολιτική ευθιξία και πολιτικό φιλότιμο είναι άγνωστες στα λεξικά τους.

Τέλος, ορισμένοι που συμμετείχαν στη σκευωρία δεν θα το κάνουν και για έναν ακόμη λόγο: τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την ελληνική δικαιοσύνη και ουχί δικαστές που δεχόταν… απνευστί μαρτυρίες κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων που έλεγαν στις “αυθόρμητες καταθέσεις” τους… “κάτι άκουσα…”, “κάτι μου είπαν…” “νομίζω, εκτιμώ…” και “κάτι πρέπει να έγινε…”.

Κοντολογίς, τα ψέματα τελείωσαν. Τώρα είναι η ώρα της αποκάλυψης των σκευωρών και η τιμωρία τους. Γιατί η τιμωρία δεν είναι εκδίκηση. Είναι δικαιοσύνη.

 tomanifesto.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΣΤΙ ΦΥΛΑΚΕς ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά