Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Συριζαϊκό… μπάχαλο προκάλεσε το επίδομα για τους ένστολους!


Εκτέθηκε πολιτικά και αυτοκτόνησε κοινοβουλευτικά, επιβεβαιώνοντας όσους λένε ότι πιο φαιδρή συμπεριφορά από κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα.

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης

Η είδηση μπορεί να πέρασε στα ψιλά πολλών μέσων μαζικής ενημέρωσης, από εδώ όμως στο «tomanifesto», η φαιδρή κοινοβουλευτική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, του Αλέξη Τσίπρα, δεν πρόκειται να περάσει ασχολίαστη.

ΣΕ «ΛΑΘΟΣ της εισηγήτριας» Παναγιώτας Πούλου απέδιδαν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής ημέρας στον ΣΥΡΙΖΑ την καταψήφιση της τροπολογίας για την παροχή έκτακτου επιδόματος 600 ευρώ στους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος, των πυροσβεστών και των σωφρονιστικών υπαλλήλων, επιβεβαιώνοντας ότι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο γι’ αυτό και αποδοκιμάζεται μαζικά σε όλες τις δημοσκοπήσεις και, όπως όλα δείχνουν, θα αποδοκιμαστεί και στις κάλπες.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ δεν ξέρουν πώς μπορεί να γίνει αυτό, να το εξηγήσουμε απλά:

το προεδρείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει ο κανονισμός της Βουλής, διόρθωσε χθες το πρωί την ψήφο προκειμένου να καταγραφεί ότι είναι υπέρ της συγκεκριμένης ρύθμισης. Σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διόρθωση της ψήφου σε «Ναι», υποστηρίζοντας ότι η βουλευτής Πούλου εκ παραδρομής καταψήφισε μπερδεύοντας την τροπολογία με άλλη!

 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ να σχολιάσεις για αυτό το μπάχαλο με την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ; Μόνο ντροπή για την επιπολαιότητα και το χαμηλό επίπεδο της αντιπολίτευσης που κάνει το κόμμα των συντρόφων του Αλέξη Τσίπρα από την επόμενη μέρα και μετά τις εκλογές του 2019.

 

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο ΣΥΡΙΖΑ εκτέθηκε πολιτικά και αυτοκτόνησε κοινοβουλευτικά, επιβεβαιώνοντας όσους υποστηρίζουν ότι πιο φαιδρή πολιτική συμπεριφορά από κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ.

 

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ το άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία με τις παρακολουθήσεις, θα μας θυμηθείτε ότι θα έχει μεγάλες ανατροπές. Το είχαμε επισημάνει πολύ προτού γίνει γνωστό το σκάνδαλο με την Εύα Καϊλή.

 

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης φοβάται κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και διάλυση του Κινήματος εάν και εφόσον βγουν στον ξένο Τύπο στοιχεία και ρεπορτάζ ότι τελικά η παρακολούθησή του έγινε από τις Βρυξέλλες ή με εντολή από τις Βρυξέλλες και έρθουν τα πάνω κάτω σχετικά με το αφήγημα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να φτιάξει.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ μαθαίνουμε ότι βλέπουν αρκετά από τα στελέχη του Κινήματος που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο. Φαντάζεστε τι θα γίνει εάν τελικά σκάσει μια τέτοια είδηση από τις Βρυξέλλες; Χαμός…

 

(ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ Φ2 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ Φ3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ)

 

Μόνο ο Λοβέρδος μπορεί να συγκρατήσει τους μετριοπαθείς

 

Σε τεράστιο πρόβλημα εξελίσσεται για τον Νίκο Ανδρουλάκη το σκάνδαλο με την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή. Στις μνήμες των ψηφοφόρων επέστρεψαν οι προφυλακίσεις των Ακη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου και το κλίμα στην κοινωνία για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι καθόλου καλό. Χιλιάδες μετριοπαθείς ψηφοφόροι του θέλουν να ψηφίσουν μαζικά τη ΝΔ και μάλλον θα το κάνουν, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το κυβερνητικό αφήγημα για ισχυρή αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές. Εκείνος που μπορεί να συγκρατήσει κάποιους από αυτούς είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος. Είναι ο μόνος από τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχει τέτοια κεντρογενή και μετριοπαθή χαρακτηριστικά, αλλά το θέμα είναι εάν ο Ανδρουλάκης μπορεί να ελπίζει στη στήριξή του με όσα έχουν γίνει σε εσωκομματικό επίπεδο. Ζόρια στο ΠΑΣΟΚ. Μεγάλα ζόρια…

 

Δύο δημοσκοπήσεις για την Ανατολική και τη Δυτική Αττική

 

Σας χρωστάω τα αποτελέσματα των μετρήσεων, που έχουν ολοκληρωθεί και ήδη έχω μάθει, στις εκλογικές περιφέρειες της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής. Λοιπόν έχουμε και λέμε… Ανατολική Αττική: 1. Βορίδης, 2. Μαρτίνου, 3. Οικονόμου, Βλάχος, 5. Ζαχαράκη, 6. Πέτσας. Δυτική Αττική: 1. Μπούρας, 2. Λιάκος, 3 Κώτσηρας, 4. Πουλής. Από εκεί και κάτω οι υποψήφιοι δεν έχουν πιθανότητες να εκλεγούν. Τις επόμενες ημέρες θα σας έχω νέα και από άλλες εκλογικές περιφέρειες της Αττικής.

 tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά