Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Πρωτοφανείς απειλές Πολάκη κατά δικαστών, δημοσιογράφων και ΑΑΔΕ: «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς...»

Με μία παραληρηματικού τύπου ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης καταφέρεται κατά δικαστών, τραπεζιτών, δημοσιογράφων και του επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων απειλώντας και προγράφοντας τα 33 πρόσωπα χρησιμοποιώντας το... επιχείρημα ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».
Στην διαδικτυακή «προκήρυξή» του εναντίον 13 δικαστών, 15 δημοσιογράφων, τεσσάρων τραπεζιτών και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο «αψύς Κρητικός» Παύλος Πολάκης ζητά να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η μία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, απαιτεί απόλυση του Γιώργου Πιτσιλή από την ΑΑΔΕ, στοχοποιεί Μέσα Ενημέρωσης, δεσμεύεται για επαναφορά των ρυθμίσεων του νόμου Παππά  όταν (και αν) ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση και μιλάει για λίστες Πέτσα με το σύνθημα «τα λεφτά πίσω».

Οι 15 δημοσιογράφοι των οποίων τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης με το απειλητικό μήνυμα «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» είναι οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Καμπουράκης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Αυτιάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Στραβελάκης, Τάκης Χατζής, Θανάσης Μαυρίδης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργος Παπαδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Κώστας Παπαχλιμίντζος. 

Στην φασιστικού τύπου ηλεκτρονική «προκήρυξή» του, ο Παύλος Πολάκης με την κραυγή του «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» επιφυλάσσει την ίδια μεταχείριση -από την υποτιθέμενη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ- και για τους 13 δικαστικούς που αποτελούσαν τη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου τύχη που καταδίκασε το Νίκο Παππά σε φυλάκιση δύο ετών για απιστία για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών του 2016. Οι δικαστικοί που κατονομάζονται από τον Παύλο Πολάκη είναι οι: Ανθή Γκάμαρη, Μυρσίνη Παπαχίου, Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα, Δήμητρα Ζώη, Ελ. Κατσούλη, Μαρουλιώ Απέργη, Γ. Κατσιμαγκλή, Σπ. Χρυσικοπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος, Μ. Σωτηροπούλου, Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Στ. Κτιστάκη και Κασσιανή Μαρίνου. 

Περίοπτη θέση στην απειλητική ανάρτηση Πολάκη έχει ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής για τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστεράς θα προχωρήσει σε «κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή, ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!»

Στο υποτιθέμενο «βαθύ κράτος» στον... μηχανισμό του οποίου συμπεριλαμβάνει 33 πρόσωπα από την δικαστική εξουσία, τον δημοσιογραφικό χώρο ο Παύλος Πολάκης στοχοποιεί και τους επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών 
Χρ. Μεγάλου (Πειραιώς), Π. Μυλωνά (Εθνική), Β. Ψάλτη (Alpha Bank) και Φ. Καραβία (Eurobank) φωτογραφίες των οποίων επίσης δημοσιεύει στο ηλεκτρονικό μανιφέστο του για τους «αρμούς της εξουσίας» που θα πρέπει να απαλείψει η κυβέρνηση της «δεύτερης φοράς αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ.

   

Ο Πολάκης απαντά στον Τσίπρα για το πώς θα είναι η «δεύτερη φορά αριστερά»

Είναι προφανές ότι η απειλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη εναντίον των 33 προσώπων που κατά τον βουλευτή Χανίων αποτελούν το βαθύ κράτος και γι' αυτό υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει «να καθαρίσει απ' αυτούς» είναι μια ξεκάθαρη, αλλά έμμεση, απάντηση σε όσα δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας σε σημερινή του συνέντευξη στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί.
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Σε κάθε περίπτωση, η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τι εννοείτε όταν λέτε θα είναι αλλιώς η δεύτερη φορά;» ρωτά ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης που παίρνει τη συνέντευξη και ο Αλέξης Τσίπρας απαντά:

«Θα είναι αλλιώς διότι πλέον έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να υπερασπιστούμε ακόμη καλύτερα τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας. Εμείς θα έρθουμε για να γκρεμίσουμε το πελατειακό κράτος. Μας έλεγαν ότι εμείς ήμασταν κυβέρνηση μετακλητών και αυτοί τους διπλασίασαν και αύξησαν και 30% του μισθούς. Οι “άριστοι” αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν οι “αρεστοί”. Άρα θέλουμε μια κυβέρνηση η οποία θα συγκρουστεί με αυτή τη νοοτροπία. Να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο κόμματος – κράτους και μια κυβέρνηση συνεργασίας κομμάτων μπορεί να το κάνει ακόμη καλύτερα αυτό. Θα έρθουμε να δημιουργήσουμε θεσμούς λογοδοσίας και ελέγχου, να σταματήσει αυτή η ιστορία με το ρουσφέτι και την ευνοιοκρατία, να ξανάρθει μια στοιχειώδης αίσθηση αξιοκρατίας».

Τσίπρας: Ο Παύλος έκανε λάθος

«Καλά κάνετε και το ξεκαθαρίζετε επειδή όταν το λέει ο Πολάκης εκλαμβάνεται διαφορετικά. Αλήθεια, αυτή η ιστορία με τα ψηφοδέλτια στα Χανιά έληξε;» είναι η επόμενη ερώτηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο Αλέξης Τσίπρας απαντά: «Ο Παύλος έκανε λάθος, πιστεύω το κατάλαβε. Πάμε παρακάτω. Η μάχη όλων μας είναι με τη Δεξιά του Μητσοτάκη και όχι μεταξύ μας για το ποιος θα βγεί βουλευτής. Και τη μάχη δεν τη δίνουν μόνο οι υποψήφιοι. Την δίνουν όλοι και από κάθε μετερίζι».

Φαντάζει μάλλον... απίθανο να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι σήμερα ο Παύλος Πολάκης επιλέγει να ξεκαθαρίσει τι θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τη δεύτερη φορά για να είναι... αλλιώς, διαφοροποιούμενος καταφανώς από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει «πρώτο φλέμα» την εφημερίδα στην οποία παραχωρεί συνέντευξη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.


 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

26 σχόλια:

  1. Όταν οι "καλοί" βλέπουν ανθρωπιστικά ιδεώδη σε συμμορίες δολοφόνων, τι περιμένουμε από τους άγριους;
    Κάποιοι στοχοποιούν, κάποιοι είναι τσιλιαδόροι κι άλλοι εκτελούν.
    Όμως αψύ μου Νεάντερταλ ο λαός μας δεν θα αυτοκτονήσει και θα σας πετάξει στη χωματερή της ιστορίας. Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο γιδοβοσκος παει να βγαλει τον Μητσοτακη ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιδοβοσκος για σενα , για μενα γνησιος πατριωτης που με το σφυρι στο χερι χτυπα κατακεφαλα τα καρφια , καποιους βολεψακηδες πολιτικους και τετοιους κουμπαρους με ατομα στη κορωνα και τα ψηλα μπαλκονια, οπως παλια ...!!
      Με περιπου 11% του ενεργου πληθυσμου να ασχολειται στο δημοσιο στη Γερμανια ,
      η Ελλαδα εχει σχεδον το διπλασιο, ητοι 20% κι πρεπει να στεκεται στη κορυφη στην Ευρωπη !!Πρωταγωνιστες και παλι , ετσι ειματε εδς εδω χαμηλα στα Βαλκανια !!
      Αμ πως ? Να μη χερουμε τι καπνο φομαρουμε ???

      Διαγραφή

  3. Αλέξη διώξτον ΤΩΡΑ
    τη μεγαλύτερη ζημιά στο σύριζα κάνει αυτός ο καραγκιόζης. Εμετός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα τη μουρη σου στο καθρεφτη τσιφτη ,πουχεις εσυ εγνοιες και φροντιδες για το κομμα σου ! Αναθεμα κι αν ξερεις τι ειναι κομμα !Αμαν !! Το συμφερον σου μονο ξερεις !!

      Διαγραφή
    2. Πες μας γερμανε με ποιον εισαι για να σε δουλευουμε

      Διαγραφή
  4. Περιμένω κάποιο σχόλιο από τον ευθυτενή γερμονατσολιά ψευτοευρωπαίο καθ' εικόνα και ομοίωση του Πολάκη που σχολιάζει τα πάντα και τους πάντες στο Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3:30:00 μ.μ. ειμαι ανεξαρτητος ελληνας , δε σχολιαζω τα παντα και τους παντα , μονο εκεινα που καινε και νομιζω, οτι πρεπει να ειπωθουν για το καλο της πατριδας και ολων μας!

      Διαγραφή
    2. Ο 3:30:00 έκανε ένα ερώτημα παγίδα. Εσύ 4:09:00 παραδέχεσαι, αφού απαντάς,πως είσαι ο ευθυτενής γερμανοτσολιάς ψευτοευρωπαίος καθ'εικόνα και ομοίωση Πολάκη; Γ. Κ.

      Διαγραφή
    3. Γ. Κ .εισαι ο δευτερος Σερλοκ Χολμς!! Ρωτησε αντειμενικα σαν αναγνωστης κι ενας απαντησε στα ερωτηματα, μπορουσες και συ ναχεις απαντησει !!

      Διαγραφή
    4. 4:09 , 5:24 είσαι σταυραετός. Γράψε μας τώρα και το σχόλιό σου για αυτά που απειλεί ο επίσης ευθυτενής φίλος σου Παύλος Πολάκης. Πες μας απλά αν συμφωνείς ή όχι; Δείξε μας πως έχεις κότσια να κρίνεις τους συντρόφους σου. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Χωρίς υπεκφυγές. Όσο για το καλό της πατρίδας μας είσαι ο μόνος που δεν μπορείς να το κρίνεις.

      Διαγραφή
  5. Επι τελους μια καθαρη φωνη δυνατη και ειλικρινης !!
    Ας μας παρουσιασει ο κ. Κουλη τις επισημες κι εγκαιρες στατιστικες των εργαζομενων στους δημοσιους / κρατικους τομεις της Χωρας μας , κατα τομεις και συγκρητικα με τις ευρωπαικες χωρες !! Στη Γερμανια το 2012 στα 41 εκατ. του οικονομικου πληθυσμου απασχολουνταν τα 4,6 εκατ. ητοι 11 % στον δημοσιο τομεα !! Ειμαι περιεργος να μαθω ποσο ειναι το ποσοστο αυτο στην Ελλαδα ! ΟΙ αναλογοι αριθμοι για τον ιδιο χρονο στην Ελλαδα ηταν σε 3,8 εκατ.
    οικονομικου πληθυσμου οι 712 000 εργαζομενοι στον ευρυτερο δημοσιο τομεα ητοι 20%, δηλ. περιπου το διπλασιο ποσοστο απο το αναλογο στη Γερμανια !!
    Το βολεμενο δημοσιο υπαλληλικι στην Ελλαδα καθοριζει την εκλογη καθε Κουλη !Εκει πρεπει ναναι η αληθεια !!Γιαυτο και σκοτωνονται οι καθε δημοσιοι υπαλληλοι εδω , σαν και το φιλαρακι τον και προφανως και και αλλοι για την επανεκλογη Κουλη !!Η κουταλα προφανως ασκει τρομερη ελκηση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη εχεις μια μικρη καθυστερηση ο Αλεξης τον πεταξε εξω απο τον συριζα τωρα με ποιον εισαι με τον σταυραετο αλεξη ή με την καθαρη φωνη του Πολάκη;

      Διαγραφή
    2. Εσύ ή δε διαβάζεις καθόλου ειδήσεις ή διαστρεβλώνεις ηθελημένα την πραγματικότητα (μάλλον το δεύτερο αφού είσαι υπέρμαχος του σταυραετού που κάνει το ίδιο). Οι υπουργοί του Μητσοτάκη έφεραν νόμους για την αξιολόγηση των υπαλλήλων στο δημόσιο τομέα στους οποίους αντιτίθενται οι δημόσιοι υπάλληλοι και εσύ λες ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι ψηφίζουν Μητσοτάκη; Επί κυβερνήσεως Σαμαρά ως Υπουργός Εσωτερικών ο Μητσοτάκης είχε απολύσει περισσότερους από 3500 απασχολούμενους ως εκπαιδευτικούς στα Επαγγελματικά Λύκεια (όχι καθηγητές, ήταν διάφοροι ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, νοσηλευτές, γιατροί κ.α. οι οποίοι δεν έμπαιναν ποτέ στην τάξη, γιατί δούλευαν ως ιδιώτες ταυτόχρονα) τους οποίους 1,5 χρόνο μετά τους επαναπροσέλαβε ο σταυραετός σου και τους πλήρωσε και τους μήνες που δε δούλευαν. Μη γράφεις λοιπόν πράγματα που όχι απλώς δεν ισχύουν αλλά συμβαίνουν τα αντίθετα. Το δημόσιο δυναμικό (ο όρος δυναμικό είναι καταχρηστικός εδώ) το χάιδευαν πάντα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, η λαϊκίστικη κυβέρνηση του Κωστάκη και η κυβέρνηση του σταυραετού σου. Ο Κυριάκος είναι υπέρμαχος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και οικονομίας.

      Υ.Γ. Μη γράφεις επί παντός επιστητού.

      Διαγραφή
    3. Και συ με το υστερογραφο το παιζεις χωροφυλακας και ταξηθετης? Απο που προερχεται η μανιωδη ταση σου να διορθωνεις τον καθε σχολιαστη?
      Γνωριζομαστε κι απο παλιωτερα?

      Διαγραφή
    4. Ο λογος γινεται για την πληθωρα υπαλληλων κι οχι τοσο για την αξιολογηση τους / τις ιικανοτητες τους, οσο κι ουτε αν κ.Κουλης , εκτος απο το να ανεβαινει σε ψηλα μπαλκονια και να τσιρηζει, ειναι και υπερμαχος της ιδιωτικης πρωτοβουλιας!!Για μενα κινηθηκε ως τα τωρα στα χαμηλα ισιωματα, ουδεν το ιδιαιτερως αξιολογο !
      Το επιτακτικο στιλ γραφης σου μου θυμιζει εναν παλιοφιλο υπαλληλο συμβουλατωρα
      εδω ! Εισαι μηπως ο ιδιος? !!

      Διαγραφή
    5. ΕΧΕΙΣ ΣΑΛΕΨΕΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ

      Διαγραφή
    6. Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:08:00 μ.μ. ,Υ.Γ. Μη γράφεις επί παντός επιστητού.
      Σου ανακοινωσα ο,τι στοιχεια ειχα !! Δεν ειμαι διορισμενος αναλυτης της αντιπολιτευσης σχετκα με το δημοσιουπαλληλικι φιλε μου !΅Ωστοσο, διαισθανομαι, οτι η συμβουλη σου ειναι καλοπροαιρετη , γινεται με καλη διαθεση!!Οταν ο μπαμπας του Κουλη στη Κατωχη ηταν στα πραγματα, εσυ δεν ειχες γεννηθει !!

      Διαγραφή
  6. Ραγδαίες εξελίξεις. Ούτε ο Τσίπρας δεν άντεξε άλλο τη φασιστοειδή συμπεριφορά του Πολάκη. Επιτέλους τόλμησε κι έκανε ένα βήμα προς την κανονικότητα . Εγώ πιστεύω πως θα ωφεληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απ' την αποπομπή του . Θα αποδυναμωθεί η συριζαυγήτικη του συνιστώσα και πιθανόν προσελκύσει μετριοπαθείς.
    Ο πολιτιστικός πολιτισμός επιβάλει να μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις χωρίς να κινδυνεύουμε να στοχοποιούμαστε και οι νταήδες να μας απειλούν. Γ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε Πολάκη, η Ν.Δ. θα αποπέμψει Αδωνη και λοιπούς, να καθαρίσει ο χώρος του κοινοβουλίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " Οι δημοσιγραφοι χωρίς σύνορα" που ανησυχούν για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα υποθέτω δεν πρόλαβαν ακόμη να δουν τις προγραφές Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ εναντίον 15 Ελλήνων δημοσιογράφων. Μην είστε ανόητοι αγνοί φίλοι του Σύριζα. Πιστεύεται ότι όλα αυτά που διακηρύσσει ο Πολακης δεν είναι απόψεις του Τσιπρα? Θέλετε απόδειξη? Η πρόσφατη απόφαση του ειδικού δικαστηρίου για το Παπά τι λέει?
    Καταδίκη υπουργού Σύριζα για προσπάθεια χειραγώγησης της ελευθερίας του τύπου. Απόπειρα φυλάκισης τέως πρωθυπουργων,
    υπουργών, προέδρου του ΣτΕ, προέδρου της Τραπεζας της Ελλάδας
    με κοκουλουφορους και υποδικους ψευδομαρτηρες . Αναμένεται
    απόφαση του Ειδικού Δικαστηριου για το βρώμικο ρόλο Παπαγγελοπουλο και Τουλοπακη.. Πρόσφατα πρώην υπουργός του Τσιπρα, δεξί του χέρι, μας απείλησε ότι θα μας επιβάλει τη δημοκρατία με το καλό η με το άγριο.
    Σε τι διαφέρουν τα παραπάνω από τις απειλές του Πολακη?
    Απλώς ο Πολάκης τους έβγαλε στη φόρα γιατί σαν τσαμπουκάς που είναι δεν συγκρατηθηκε.
    Τώρα έγινε γνωστό τι μαγειρεύουν στα υπόγεια της Κουμουνδούρου για τον Έλληνα πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο κι αν επιδιωκεις ν~ απαξιωσεις τη χαρισματικη προσωπηκοτητα, την αξια κι αυρα π~επεμπει και φωτοβολα ο κ. Τσιπρας δεν θα τα καταφερεις!!
      Προκειται , ειπαμε , για χαρισματα, απλωχερα δοσμενα απο τη Θεια Χαρη. Χαρισματα και δωρα μονο για τους εξ ουρανων επιλεγμενους, προικησμενους κι ευλογημενους στις ανθρωπηνες κοινωνιες μας ! Ο κ. Αλεξης Τσιπρας ειναι ενας απ~αυτους τους επιλεγμενους σταυραετους !!!
      Ο Ελληνικος λαος λαχταρα και καρτερει ποτε θαρθει αυτη η αγια μερα που η πολιτεια μας θ~απελευθερωθει απο τη κουλικη δυναστεια, που με διακοπες συνεχιζεται απο προσπαππους, γονεις αδελφια και ανηψια κι ως τις ημερες μας ! Μια κατασταση μοναδικη και πουθενα αλλου στη πολιτισμενη Ευρωπη !!

      Διαγραφή
  9. Για να λεμε την αληθεια !!Αν με το Νομο του κ.Παπα και του λεβενταρα Κρητικου το σκεπτηκο , εννοω του κ. Πολακη, ξεφορτωνομασταν τον κ. Αδωνι , καμποσα αλλα τακτικα τσουρεκακια στο γιαλι της τηλεορασης , οπως κι αλλα καποια καλοπαιδα που καλυπτουν/ ξεσταινουν επι του παροντος τα κυβερνητικα εδρανα στη Βουλη των Ελληνων , ιδιαιτερα απο τη παραταξη κ. Κουλη, δεν θα ηταν καθολου κακο κι ασχημο !! Στοχος μελλοντικος λοιπον καθε κυβερνησης πρεπει να γινει η μειωση απο 300 βουλευτες στην Ελληνικη Βουλη στους 150!! Δειτε Δανια εχει `179 βουλευτες , Νορβηγια 165 κλπ... Αναλογα με τονπληθυσμο μας , με 10/12 εκατ , εχουμε πολλους που μονο στρογγυλοκαθονται στα εδρανα της Βουλης μας ! Και λεπτα θα οικονομουσε το δημοσιο αλλα και λιγωτερη φασαρια θαχαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικα αμα βλεπω το μαζεμενο τσουρμο απο τοσους βουλευτες της Λαμιας ,που στρουμωγμενοι και στρογγυλοκαθησμενοι στον στημενο μπερντε στη πλατεια Ελευθεριας χαιρετουν στις παρελασεις τη μαθητικη νεολαια μας , δεν μπορω να
      μη τρομαζω σαν πολιτης , να μην διερωτουμαι > τι τους θελει η επαρχια Φθιωτηδος με 158.231 κατοίκους(απογραφη του 2011) τοσους βουλευταδες ///???!!

      Διαγραφή
    2. 4:58:00 Καλά στη γεωγραφία είσαι άσος. Αφού έχεις το πληκτρολόγιο συνεχώς στα χέρια, γιατί δεν κάνεις μία αναζήτηση πριν γράψεις. Αν το είχες κάνει θα είχες μάθει ότι η Δανία και η Νορβηγία έχουν το μισό πληθυσμό σε σχέση με αυτόν της Ελλάδας. Η Δανία έχει 5,9 εκ. κατοίκους, η Νορβηγία 5,4 εκ. ενώ η Ελλάδα 10,4 εκ. Πάλι αδιάβαστος πιάστηκες. Αύριο να έρθεις με τον σταυραετό σου.

      Διαγραφή
    3. Καλα φιλε, ας τους παμε στους 200!!
      100 βουλευτες λοιπον λιγωτεροι χ 10 000 ευρω μηνιαιες δαπανες= 1 εκατ.χ12μηνες = 12 εκατ. X 4 ετη βουλευτικη υπηρεσια =48 εκατ. ευρω, με τα οποια το ελληνικο μας κρατος θα μπορουσε να χτισει τουλαχιστο 40/ 50σχολια και παιδικους σταθμους στην ελληνικη επικρατεια , προκειμενου να τα δινει σε αχορταγους βουλευτες μας!!!, Πολυ επιεικαλογαριασμενα . Στη πραγματικοτητα τα εξοδα ειναι περισσοτερα !!,,,,
      Προσοχη !!Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα η βασική βουλευτική αποζημίωση ανέρχεται σε 7.500 ευρώ, η συμμετοχή σε επιτροπή στα 270 ευρώ ανά συνεδρίαση, το επίδομα οργάνωσης γραφείου στο 20%, η αποζημίωση εκπροσώπησης στο εξωτερικό στο 1/20 της αποζημίωσης, ενώ τα έξοδα κίνησης κυμαίνονται από 450 έως 1.000 ευρώ, ανάλογα με τον τόπο εκλογής του βουλευτή.
      Αρα , τα εξοδα βουλευτυν αμα λαβεις και τα πιο πανω υπ~οψην ειναι πολυ περισσοτερα , εναι μαλλον πανω απο 150 σχολια το χρονο για τα παιδια μας !!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά