Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Κουτοπονηριές του Τσίπρα με το ντιμπέιτ


Μέχρι σήμερα ξέραμε αυτά που προσπαθούσε με fake news να ενημερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οτι δηλαδή ο Κ. Μητσοτάκης φοβόταν και δεν ήθελε να κάνει ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτά μας έλεγαν οι σύντροφοι της Κουμουνδούρου και όποιος έτρωγε σανό ή κουτόχορτο τα πίστευε… αμάσητα!


Η αλήθεια βέβαια αποδείχθηκε τελείως διαφορετική. Αφού ο Μητσοτάκης αντιμετώπισε δεκάδες φορές τον Τσίπρα σε αντιπαράθεση στη Βουλή και αφού τον κέρδισε σχεδόν σε όλες, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ πίστεψαν ξαφνικά ότι ο πρωθυπουργός θα φοβόταν να κάνει ντιμπέιτ με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ωραίο το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο! Και πώς να έχει όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο

πρόεδρός του προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο Κ. Μητσοτάκης δήθεν τρέμει μπροστά στο… μέγεθος του Τσίπρα; Υπάρχει κανένας σοβαρός πολίτης σε αυτήν τη χώρα που έχει άποψη για την πολιτική ζωή και πιστεύει τέτοιες αρλούμπες;

Μάλλον δεν υπάρχει κανένας και μάλλον δεν υπάρχει ούτε και στον ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί και στην Κουμουνδούρου τα κομματικά στελέχη δεν τρώνε όλοι τον σανό που τους πασάρουν οι συνεργάτες του Τσίπρα.

Υπ’ αυτό το πρίσμα, ο πρωθυπουργός το σκέφτεται πολύ σοβαρά και μάλλον θα πάει σε προεκλογικά ντιμπέιτ και με τον Τσίπρα αλλά και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Γράφω και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, γιατί ο Τσίπρας θα ήθελε να έχει απέναντί του μόνο τον πρωθυπουργό και όχι τους άλλους αρχηγούς για να το κάνει… Κούγκι.

Μάλλον την ευκαιρία αυτήν δεν θα του τη δώσει ο πρωθυπουργός. Θέλεις, κύριε, ντιμπέιτ; Πολύ ωραία. Θα το κάνουμε όπως πρέπει. Παρουσία όλων των κοινοβουλευτικών πολιτικών αρχηγών. Και, εδώ που τα λέμε, αυτό είναι το σωστό. Άσχετα εάν τον Τσίπρα τον βολεύει το ντιμπέιτ μόνο τον Κ. Μητσοτάκη.

Τις κουτοπονηριές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τις μάθαμε καλά. Καιρός να τις μάθεις και όλος ο ελληνικός λαός. Καλό τριήμερο και καλά Κούλουμα σε όλες τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες μας.

 Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

tomanifesto.gr

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή περιμένω το debate για να διαμορφώσω την απόφασή μου για την επιλογή κόμματος?
    Σε ένα debate ακούς δυο πράγματα , υποσχέσεις και αλληλοκατηγορίες που δεν έχουν σχέση με τις ανάγκες του κόσμου. Το debate θα το κάνει ο λαός βάση των πεπραγμένων των πολίτικών.
    Ολοι τους έχουν δώσει στοιχεία γραφής και τώρα θα εισπράξουν το αντίστοιχο αντίτιμο.
    Σανός τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ντιμπέιτ θα φανεί από την αμεσότητα και την πλήρη τοποθέτηση σε κάθε ερώτηση ποιος είναι γνώστης και κατάλληλος να κυβερνήσει και ποιος είναι απλά φαφλατάς και αοριστολόγος. Οι μη πορωμένοι θεατές μετά το ντιμπέιτ ή θα πουν καλά έκανα και τον ψήφισα (αυτόν που ψήφισε ο καθένας) στις προηγούμενες εκλογές και καλώς θα πράξω να τον ξαναψηφίσω, ή θα πουν κακώς τον ψήφισα και θα επιλέξουν τώρα όποιον πιστεύουν ότι είναι ικανότερος των άλλων.

      Διαγραφή
    2. Ο κ. Κουλη αν με τους διαμοιρασμενους πρεντατορες εδω κι εκει θαχει μαθει πρωιμα τα ερωτηματα στο ντιμπειτ, κι ομως θα βγει σιγουρα ο δευτερος επιλαχων !!

      Διαγραφή
    3. Και βεβαια παιζει το περιεχομενο της απαντησης ενα ρολο σε συνδιασμο βεβαια με τη θερμη , τη ζωντανια και την αυρα εμπιστοσυνης που εκπεμπουν τα δυο προσωπα !
      Τωρα το τι ειδος εμπιστοσυνης μπορει να εκπνευσει ο κυριος Κουλη στον ελληνικο λαο μας , μετα το σκανδαλο με τους πρεντατορες ,αυτο ειναι αλλο καπελλο.
      Ο Κουλης θαβγει χασουρης απο την ολη υποθεση κι αυτο θαναι καλο για τον μελλον της Πατρηδας μας !

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά